HABERLER>POLİTİKA
19 Temmuz 2012 Perşembe - 18:52

AK Parti ‘İl Tanıtımı’ stratejisini belirledi

AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı yeni dönemin ilk birim toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir’in başkanlığında AK Parti İzmir il binasında gerçekleştirilen toplantıya Tanıtım ve Medya Komisyonu üyeleri ile ilçelerin Tanıtım Medya başkanları katıldı.

AK Parti ‘İl Tanıtımı’ stratejisini belirledi

İZMİR - Toplantıda geçtiğimiz ay yapılan kongre sonucunda şekillenen AK Parti’nin yeni il yönetiminin basınla ilişkilerde izleyeceği strateji ilçelerin birim başkanlarına anlatıldı. Toplantıda konuşan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, AK Parti İzmir İl Başkanlığının yazılı, görsel ve sözlü basınla arasındaki iletişimini sağlamak, kamuoyu oluşturma çalışmalarını yürütmek ve bu konudaki genel stratejiyi belirlemek amacıyla bir araya gelindiğini ifade etti. AK Parti’nin Tanıtım ve Medyadan sorumlu ilçe başkan yardımcılarına iktidarın 9,5 yılda yaptığı çalışmaları ve gerçekleştirdiği icraatları anlatan Aziz Demir, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı’nın AK Parti iktidarının Türkiye’ye kazandırdığı eserleri bir kitapçıkta topladığını belirtti. AK Parti’nin iktidarda geçirdiği 9,5 yılı özetleyen bir kitapçığı Tanıtım ve Medyadan sorumlu olan ilçe başkan yardımcılarına dağıtan Demir, teşkilat mensuplarından Hükümet icraatlarını halka anlatmalarını istedi. “Alnımızın Akıyla 9,5 Yıl, Birlikte Başardık” adlı kitapçığın içerisinde 9,5 yılda gerçekleştirilen icraatların özetinin bulunduğunu hatırlatan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, teşkilat mensuplarının sahaya inerek bu icraatları vatandaşlara anlatacağını ifade etti.
 
BASIN MÜŞAVİRLİĞİ GÖREVİNE ÖMER GÜNAYDIN GETİRİLDİ
Yeni dönemde Tanıtım ve Medya Başkanlığı bünyesinde Basın Müşavirliği kurduklarını belirten Aziz Demir, bu birimin görevlerini de açıkladı. Aziz Demir, Basın Müşavirliği biriminin AK Parti İzmir İl Başkanlığının basınla ilişkilerinin sağlanmasının dışında medyanın takibi, düzenlenen etkinliklerin tanıtımlarının çeşitli materyallerle yapılması ve partinin bütün birimleri tarafından yürütülen faaliyetlerini tüm boyutlarıyla ele alarak partinin genel amaç ve politikalarına uygun nitelikte bir tanıtım stratejisi belirlemek noktasında çalışmalar yapacağını belirtti. Bu çerçevede AK Parti İzmir İl Başkanlığının basınla ilişkilerle ilgili faaliyetlerini planlamak ve bu faaliyetlerin yürütülmesini sağlamak amacıyla Ömer Günaydın AK Parti İzmir İl Basın Müşavirliği görevine getirildi.



AKAY’DAN RAMAZAN MESAJI
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Ramazan’ın İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi. Akay, Ramazan ayının özündeki rahmet, merhamet ve bereket ile hem gönüllerin kirlenmişliğini ve tozunu gidermekte hem de şahlandırdığı sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumsal hayatın huzur ve barışına büyük katkı sağlamakta olduğunu belirtti. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkısı olduğunu vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların artığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği mübarek Ramazan ayını karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti. Ramazan ayının hoşgörünün pekiştiği bir ay olduğunun altını çizen Akay, “Ramazan ayı, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir dönemdir. Bu vesileyle, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız.” dedi.
 
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Ramazanlar, fakir fukaraya, garip gurebaya kucak açılan, kol kanat gerilen, hasta olana ilaç, aç olana ekmek, yolda kalmışa yuva olunan bir aydır. Kendi kendimizi sorgulama ve muhasebeye çekme, nefsimize musallat olmuş gururdan, kibirden, gösterişten, açık veya gizli kötülüklerden arınma, bitip tükenmez istekler ve ihtirasları dizginleyip kendimize çekidüzen verme ve azalmış hassasiyetlerimizi diriltme ayıdır. Benim tüm varlıklı vatandaşlarımızdan ricam, mümkün olduğu kadar muhtaç ve yoksulların evlerini ziyaret etmeleri, onlarla bir arada iftar yapmaları, toplumumuzdaki, açları, yetimleri, kimsesizleri ve ihtiyaç sahiplerini unutmadan, sürekli hayrı, iyiliği, kardeşliği, komşuluğu ve paylaşmayı gözeterek Ramazan ayını ihya etmeleridir.” dedi.
 
AK Parti İzmir Teşkilatı’nın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alarak bu sene de İzmirlilerle birçok anlamlı buluşmalar gerçekleştireceğini ve Ramazan ayı ile ilgili bütün hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Ömer Cihat Akay sözlerini şöyle tamamladı, “AK Parti ailesi olarak milletimizle her zaman farklı ve çok sıcak gönül köprülerimiz olmuştur. Bu bağ, asla belli dönem ve kriterlere has değil, bizim siyaset ahlâkımızın, dik duruşumuzun, ilkelerimizin bir sonucudur. Bizler AK Parti ailesi olarak İzmir’de her zaman Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’I örnek aldık ve bu doğrultuda teşkilatımızın tüm üyeleri, ilçe başkanlarımızdan, milletvekillerimize kadar, partimizin değişik kademelerinde görev aşkıyla koşturan tüm mensuplarımızla gönül sofralarında onlarla beraber Ramazan ayının güzelliğini paylaşacağız. Paylaşmanın öz duygularının yükseldiği bu mübarek ayı İzmir halkı ile bir arada olarak geçireceğiz. Ben tüm bu duygu ve düşüncelerle dini hassasiyetimizi yoğunlaştıran Ramazan ayının, aramızda insani değerlerin ve ahlaki erdemlerin artmasına, yardımlaşma ve dayanışma bilincinin çoğalmasına, inananların hayır ve iyilikte birbirleriyle yarışmasına vesile olmasını dilerim. Vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyor, bu kutsal ayın kardeşlik, paylaşma, barış ve huzur içinde, daha müreffeh ve daha mutlu bir Türkiye geleceğimize vesile olmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum.” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PM'deki İzmirliler'den ortak mesaj: Daha çok çalışacağız
Kurultayda göreve gelen yeni yönetimde yer alan İzmirliler ortak mesaj ...
AK Parti’de Çelik’le Şahin yine karşı karşıya!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İçişleri Bakanı Şahin'i ...
CHP'de 9 no'lu düzeltme: En fazla oy Keskin'e...
Ankara Spor Salonu'nda yapılan kurultayda PM'ye seçilen Denizli Milletvekili ...
 
Örgüte ‘sarı’ çalım ve İzmir’in siyasi patronluğu!
CHP’de uzun yıllar konuşulacak bir kurultay daha geride kalırken, PM ve ...
Erdoğan: Şam yönetimi kendini hesaba çekmeli
Başbakan Tayyip Erdoğan Rusya'daki temaslarının ardından Atatürk Havalimanı'nda ...
Arena’da CHP İzmir kavgası: “Sonun Bayır gibi olur!”
‘Sarı liste’ krizi CHP İzmir’i de böldü. Nalbantoğlu, İl Başkanı Engin'i ...
 
Listeye İzmir bakışı: Güler’den sert tepki
İzmirli vekil ve başkanlar Egedesonsöz’e Kılıçdaroğlu’nun listesini değerlendirdi. ...
AK Parti'nin 300 bininci üyesi Karşıyaka'dan
İzmir'de CHP'nin iki katı üyeye sahip olan AK Parti İzmir İl Başkanlığı 300 bininci üyeyi yaptı.
CHP kurultayında liste savaşları: 'Anahtar'a İzmir damgası
Kılıçdaroğlu’nun 98 anahtar listesine İzmir damgasını vurdu. PM için 9 ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Atatürk bizden biridir!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (6) “Hamam mı? yoksa Spa mı?”
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva