HABERLER>POLİTİKA
3 Ocak 2012 Salı - 17:13

AK Parti Bornova için tek yürek

Kongre sonrasında Çeşme’de gerçekleştirilen kampa katılan İlçe Teşkilatı birbiriyle kenetlendi, 2014 seçimlerinde ‘başarı’ için kenetlendi.

AK Parti Bornova için tek yürek

İZMİR - Yaklaşık 250 partilinin eş ve çocuklarıyla katılıp kaynaştığı kampta hedef; “Önce Bornova, sonra İzmir’de iktidar” olarak belirlendi
 
Kongrenin ardından Çeşme’de gerçekleştirilen ve yaklaşık 250 kişinin katıldığı üç günlük kampta eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri birbirleriyle kaynaştı, 2014 seçim stratejisi belirlendi
 
AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı, yoğun geçen kongre sürecinin ardından yeni yönetimi, mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, partinin sevilen isimlerinin katılımıyla Çeşme’de üç günlük kamp yaptı. Hem dinlenip, hem de stres atan AK Partililer, gerçekleştirilen toplantıda ise 2014’teki yerel yönetimler seçimleri öncesinde strateji belirlediler.
Çeşme merkezdeki Kerasus Otel’deki kamp geçtiğimiz hafta Cuma günü başladı, Pazar sona erdi. Üç gün boyunca partide görev alan eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri kaynaşırken, başarı için yol haritası belirlendi. Eski İl Başkan Yardımcısı Dursun Ali Özkan, İl Genel Meclisi Üyesi İlhan Kaya, Bornova Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı Çeşme kampında partililer dinlenme imkanı da buldular.
Partililerin eş ve çocuklarıyla katıldıkları kampta bir taraftan dinlenirken, ikinci günü gerçekleştirilen toplantıda ise kongre süreci sonrasında görev dağılımı sonrasında yeni yönetim birbiriyle kaynaşma imkanı buldu.
Toplantınının açılışında yaptığı konuşmada, bu kampın, konrgre süreci sonrasında dinlenme, istişare ve tanışma gayesiyle gerçekleştirildiğine dikkat çeken AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan; “Biz AK Parti Ailesi olarak çok büyük bir aileyiz. Madem ki aileyiz, o zaman eşlerimiz, çocuklarımızla birlikte olalım istedik. Bunda da gayemize ulaştık. Asıl olan bizim konuşmamızdan ziyade, başarı için daha neler yapabiliriz bunları masaya yatıracağız. Mahalle başkanlarımızı dinleyeceğiz, yönetim kademesini dinleyeceğiz…” dedi.
 
YAPILANLAR BROŞÜRLE DUYURULACAK
Bornova ve İzmir’de bugüne kadar Hükümet kanalıyla gerçekleştirilen çalışmaları kamuoyuna duyurmayı hedeflediklerini kaydeden Hüseyin Özkan; “Bunun için hazırlayacağımız 10 bin adet broşür dağıtmayı planlıyoruz. Yerel yönetimlerin söz veripte gerçekleştiremedikleri hizmetleri de belediye ve Büyükşehir belediye meclisi üyeleriyle kanalıyla tespit edip kamuoyu ile paylaşacağız. Bu doğrultuda yine belediye, Büyükşehir ve il genel meclisi üyelerimizi, ilçe binamızda vatandaşlarımızla bir araya getireceğiz. Milletvekillerimizi de seçimden seçime mahallelere giden değil, her zaman onların yanında olduğunu hissettirmek görevimiz. Çünkü benzeri çalışmalar, vatandaşlarımızdan çok büyük kabul görüyor” şeklinde konuştu.
 
MAHALLE MAHALLE YAKIN TAKİP
Çalışmaları dahilinde mahalle ve köylerde yapılan hizmetlerin de yakın takipçisi olacaklarını kaydeden Hüseyin Özkan; “Özellikle mahalle başkanlarımız ve köy temsilcilerimiz kanalıyla buralardaki sıkıntıları tespit edip, çözümü için çalışmalar yapacağız.
Üye sayımızı artıracağız
 
Üye kayıtlarına önem verdiklerini, bu konuda Genel Merkez’in de isteği olduğunu kaydeden Özkan, “En kısa sürede 18 bin 560 olan üye sayımızı 30 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Mahalle bazında bunun için çalışmalara başladık. Daha çok kişiye ulaşıp, hizmetlerimizi daha fazla kişiye aktarma sorumluluğumuz var. Üye sayımıza paralel olarak rehavete kapılmamamız gerekiyor. Sandıklara sahip çıkmamız lazım. Geçmişte bunun acı tecrübelerini yaşadık, 3 – 4 bin oyla seçim kaybettiğimiz oldu. AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı olarak bugüne kadar partimizin başarısı için hepinizin gayretleri olduğunu biliyorum. Bundan sonra da bu gayret ve azmin artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.
Daha sonra Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile İl Genel Meclisi Üyesi İlhan Kaya da birer konuşma yaptı.
Yapılan konuşmaların ardından Bornova ile ilgili hazırlanan dosya ana kademe üyelerine dağıtıldı, mahalle mahalle ilçede yapılan hizmetler ve yapılması gerekenler görüşüldü, mahalle başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, başkan yardımcıları dinlendi.

Neşeli geçen kampta partililerle tanışıp, kaynaşma imkanı bulurken, yönetim ve diğer birimlerde yeni görev alanlar da eski arkadaşlarıyla hasret giderme imkanı buldular.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir’de delege listeleri askıda
Delege sayılarını gösteren listeleri CHP İzmir il başkanı Tacettin Bayır ...
AK Gençlik kongreye hazır
AK Parti İzmir İlçe Gençlik Kolları Başkanları kongre öncesi biraraya ...
Kılıçdaroğlu: Sen gidemiyorsun ben gidiyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu.
 
MHP Genel Başkanı: Devlet her zaman gereğini yapar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yüzde bir bile ihtimal olsa sınırlarımızdan ...
Erdoğan: İpi gevşetilmezse tuvalete gidemezler
Grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, sınırda ölen 35 kişi için ...
İl Genel Meclisi’nde İçöz gerginliği
İl Genel Meclisi’nin CHP’li üyeleri düzenledikleri basın toplantısında, ...
 
AK Partili Çakar'dan Başkan Kocaoğlu'na veryansın
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun savcılıktaki ifadesi hakkında ...
CHP'li Güler, Kocaoğlu'nun ifadeye çağrılmasını eleştirdi
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Birgül Ayman Güler, İzmir Büyükşehir ...
Tacettin Bayır’dan Kocaoğlu’na destek
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva