HABERLER>POLİTİKA
7 Aralık 2014 Pazar - 15:03

AK Parti Balçova'da kongre heyecanı

Balçova İlçe Kongresinde konuşan İl Başkanı Bülent Delican, “Biz AK Parti bayrağını büyükşehir belediyesi binasına mutlaka ve mutlaka dikeceğiz. Biz bunu savaş ve iddia olarak söylemiyoruz. Bizim derdimiz gönüllerle. Gönül almaya çalışacağız” dedi.

AK Parti Balçova da kongre heyecanı

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ - AK Parti İl Teşkilatı 5’inci olağan kongresi’nde Pazar mesaisi Narlıdere’nin ardından Balçova’yla devam etti. Mevcut ilçe başkanı Temel Yıldırım’ın Konak İlçe Başkanlığına atanması sonucunda avukat Evrim Özen’in tek aday  gösterildiği kongre Balçova Termal Otel’de gerçekleşti.



Kongreye İzmir Koordinatörü Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, İzmir Milletvekilleri Ali Aşlık, Hamza Dağ, İlknur Denizli, İl Başkanı Bülent Delican, Büyükşehir Meclis Başkanvekili Bilal Doğan, il yöneticileri ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

GÖNÜL ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Sözlerine başlarken partilerinin Erdemliler hareketi olarak 2001 yılında doğduğunu belirterek başlayan İl Başkanı Bülent Delican, “Çıktığımız yolda 12 yıldan beri başarıdan başarıya koşuyoruz. Bu belki hiçbir partiye nasip olmamış bir başarıdır. Bu aslında bir parti işi değil gönül işidir. Bu gönüller bir araya gelmeseydi bunun daha başka örneğini dünyada görürdük. Davamız ve misyonumuz çok büyük. Çok dikkatli ve uyanık olmamız lazım. Planlı ve programlı çalışmamız lazım. Bizi bugünlere birlik ve beraberliğimiz getirdi. Bunu bozmayacağız” dedi.

Balçova’nın yeni ilçe başkanı hakkında da konuşan Delican ayrıca, “Bundan sonra Balçova’da da Evrim hanım başarılı olacaktır. Kadın elinin değdiği her yer güzel olur. Ben buna inanıyorum. Balçova’da gönülleri kadınlarımız fethedecek. Biz erkekler ev çalışması yapamayız. Başkanım sizden özellikle bunu istiyorum. Çalmadık kapı sırtını sıvazlamadık insan bırakmayacağız. Sadece şu kadar yol yaptık, baraj yaptık demeyeceksiniz. Bizim misyonumuzu anlatacaksınız. Bu temas noktaları kurulduğunda belediye başkanı ve diğer partiler ne kadar koşturursa koştursun halk bizi seçecektir. Narlıdere’de söyledim; sakin olun ve çalışın. Biz AK Parti bayrağını büyükşehir belediyesi binasına mutlaka ve mutlaka dikeceğiz. Biz bunu savaş ve iddia olarak söylemiyoruz.  Bizim derdimiz gönüllerle. Gönül almaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

VATANA HAİNİDİR...
İzmir milletvekilli Ali Aşlık ise tartışma yaratan cumhurbaşkanlığı sarayı hakkında konuştu. Aşlık, “Bir ülkenin temsil edildiği yer o ülkenin gücünün de belirtisidir. 180 ülkenin daha fazlasına ihracat yapıyoruz. Tek eksiğimiz kaldı; savaş uçağımız yok. 2023 hedefleri arasında bu da var. Dünya fuarlarında Almanların tankına rakip olan tek tankı yaptık. Biz millet olarak en iyisini yaparız ve yapacağız. Her şeyi yaptık kala kala bir tek savaş uçağımız kaldı. Saray hakkında yapılan algı operasyonlarına aldırış etmeyin. Sanki cumhurbaşkanımız ve ailesi alem yapacakmış gibi konuşuyorlar. Biz burada Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yöneteceğiz. Sanki çoluk çocuğa saray yapılmış gibi davranılıyor. Bu vatan hainliğidir. Bu kadar hafife alınmamalıdır. Batı hafife alabilir ama muhalefet bunu bu kadar hafife almamalıdır.  2015 seçimlerine daha canlı hazırlık yapmalıyız. Anayasa elimizi kolumuzu bağlıyor. Daha çok heyecan katacak bir anayasa hazırlamalıyız. AK Parti kurulduğunda nasıl heyecan duyduysak bugün daha fazla heyecan duymalıyız. Muhalefet bazı konuları anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Eğer anlarsa bu coğrafyada yaşamanın tadına doyum olmaz” diye konuştu.

BU BİR VEDA DEĞİLDİR
İl yönetimi tarafından Konak İlçe Başkanlığı’na atanan Temel Yıldırım da, “Bu bir veda değil. Yeni bir başlangıçtır. Bayrak devir teslimidir” dedi. Yıldırım,  “Hep yürekten konuştuk bir yılı aşkın süredir. Bu kutlu davaya hizmet ettik. Geldiğimiz aşamada geride sevgi tohumları ektiğimizi tarlayı yeşerttiğimiz hissediyorum. Şimdi yeni bir imtihan konak. Partimizin yöneticileri bu görevi bizlere layık gördüler ve biz gönülleri fethedeceğiz. İnşallah işi ehline devrediyoruz. İçim rahat. Başımız dik olacak. Biz bu millete çağ atlatan partinin mensuplarıyız. Bundan dolayı özgüvenimiz tam olacak. Hak bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan Davutoğlu: Bunlar tarih cahili
Başbakan Ahmet Davutoğlu Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlıca dersine yönelik ...
AK Parti'de kongre pazarı: 'Daha ne sandıklara gömeceğiz'
Narlıdere İlçe Kongresi’nde konuşan İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti’nin ...
'SGK, Bağ-Kur’lu çiftçi kadınları mağdur ediyor!'
CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler çiftçi Bağ – Kur’luların SGK ...
 
Hakan Şükür ile itiraf gibi diyalog!
Eski bakan Egemen Bağış'ın 17 Aralık'tan önce dile getirdiği endişeler ...
CHP'li Çıray: Haklı çıkmaktan memnun değilim
CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray’ın 2012 yılında hastaların fişleneceğini ...
CHP'li Güven İzmir'deki işsizliği sordu
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, İzmir'deki yüksek işsizlik ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'gemicik'i sattırmış!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan iken "gemicik" diye tanımladığı oğlu ...
YSK'dan 2015 seçimleri için kritik iptal
Yüskek Seçim Kurulu (YSK), haziran ayında yapılacak genel seçimlerde geçerli ...
ILO Meclis'te onaylandı
Türkiye'deki madenleri uluslararası standarta kavuşturacak ILO sözleşmesi ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva