HABERLER>POLİTİKA
6 Mart 2012 Salı - 14:06

CHP Kadın Kolları’nda Balcı dönemi başladı

CHP İzmir İl Kadın Kolları’nda devir- teslim töreni yaşandı. Görevden alınan Nazan Çetin, başkanlığı Nurşen Balcı’ya devretti. Genel Başkan Kılıçdaroğlu da destek mesajı gönderdi.

CHP Kadın Kolları’nda Balcı dönemi başladı

CAN ÖZLÜ/ EGEDESONSÖZ - CHP Kadın Kolları Genel Merkezi’nin, İzmir, İstanbul ve Ankara İl Başkanlarını görevden alması ile şoke olan örgütler, yeni başkanları ile tanıştı. CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Çetin’in yerine atanan Karşıyaka Kadın Kolları İlçe Başkanı ve belediye meclis üyesi Nurşen Balcı da düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Devir- teslim törenine; CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus, Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay, İl Disiplin Kurulu Başkanı Nejat Yılmaz ve ilçe kadın kolları başkanları katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da gönderdiği mesaj ile yeni Kadın Kolları İl Başkanı Balcı’ya destek verdi.
 
ÇETİN “EL ELE ÇALIŞACAĞIZ”
Görevi Balcı’ya devreden eski Başkan Nazan Çetin “1,5 yıldır sürdürdüğümüz görevimiz 02.03.2012 Cuma günü Kadın Kolları Genel Başkanlığı MYK kararıyla son buldu. Bu bir görev değişimi ve bayrak devridir. Bu onurlu görevi yapmış olmaktan çok mutluyum. Kadınların bu görevleri yapmalarını çok önemli buluyorum. Bu süreç benim yaşamımda özel bir yer tutacak. Bu sürede partimizde, sivil toplum örgütlerinde, derneklerde, sokak ve mahalle çalışmalarında çok sayıda güzel insanla tanıştım. Arkadaşlar ve dostlar edindim. Hepinizden öğrendiklerim yaşamımı zenginleştirdi. Yaşamın bana öğrettiklerinin ve sizlerden öğrendiklerimin ne kadar kıymetli olduğunu yeniden keşfettim. İzmir çok güzel bir kent, bu nedenle AKP iktidarının iştahını kabartıyor. O’nu ele geçirmek için her yolu mübah sayıyor. Her türlü baskıyı uyguluyor. Bizler İzmir’imize ve belediyelerimize sahip çıkmalıyız. Bundan sonra tüm kadınlar el ele çalışacağız. Bugün bu toplantı CHP için çok anlamlı oldu” dedi.
 
AKP’NİN HEVESİ KURSAĞINDA KALACAK
Çiçeği burnunda İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı ise cinsiyet kotasını yüzde 33’e çıkartan genel merkeze teşekkür etti. Balcı “Tüm seçimlerde, CHP’nin saha çalışmalarında en aktif çabayı gösterenlerin kadınlar oluşu bir ilkeye göre hareket ettiğimizin kanıtıdır. Kadın Kolları Genel Merkezimiz, CHP İzmir İl Başkanlığımız ve yönetimi en büyük gücümüzdür. İlçe kadın kollarımız ile birlikte oluşturacağımız çalışma programımızla, çalışmalarımızın tüm ağırlık noktasını saha çalışmaları oluşturacak. İzmir’i ele geçirmek için siyasi etik dışı her yola başvuran AKP’nin hevesini bir kez daha kursağında bırakacağız” dedi.
 
KILIÇDAROĞLU’DAN BALCI’YA DESTEK
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da Balcı’ya destek mektubu yolladı. Kılıçdaroğlu tarafından kaleme alınan metinde “Dün, ülkemizin bağımsızlığı ve Ulusal Kurtuluş Savaşımızın zaferi için mücadele eden, omzunda top mermisi taşıyan kadınlarımızı, bugün de fedakarlığa ve çok çalışmaya, böylece, ortaçağın karanlığına gömülmek istenen ülkemizin, çocuklarımızın geleceğine sahip çıkmaya çağırıyorum. Buna içtenlikle inanıyor, geceli gündüzlü çalışmanız, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamanız dileği ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum” mesajı iletildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gerçekçi 6 Mart 2012 Salı 23:03

ben esefle kınıyorum genel merkez kadın kollarını ve bundan sonraki yaşamımda asla bir daha chp ye oy vermeyeceğim,arkasında yetim hakkı yiyerek günah bırakanlarla birlikte olmam ve destek vermem söz konusu olamaz yarın ilk işim chp den istifa etmek olacak saygılarımla.

Yorumu oyla      12      7  
CHP li 6 Mart 2012 Salı 15:48

Nazan Hanım' a CHP için bu güne kadar geçen ve tanık olduğum yoğun emeği nedeniyle partili bir bayan olarak teşekkürü borç sayıyorum.Görevler herkes için gelip geçicidir . CHP çatısı altında yarar göstereceği daha pekçok önemli görevleri olacaktır. Şahsen belediye meclislerinde aktif görev yapan kişilerin siyasi parti il ve ilçe teşkilatı yönetimlerinde aktif görev almalarını ilke olarak doğru bulmasam da yeni atanan İzmir Kadın Kolları Başkanımıza da görevinde başarılar dilerim.

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Baba katilinden miras sahibi olunmaz'
28 Şubat tartışmalarını ve Başbakan Erdoğan’a yönelttiği "Erbakan’la helalleştin ...
8 Mart’ta CHP’de kadın rüzgarı esecek
Kurultaya damga vuran Cinsiyet Kotası ile ivme kazanan CHP Konak’ta, 50 ...
Gül: Gazoz satamadım beni okula gönderdiler
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çocukluk yaşamındaki dönüm noktasını anlatırken, ...
 
Başbakan: CHP'ye yüz değil, doku nakli lazım
CHP'ye 'Cumhuriyet Hayal Partisi' diye seslenen Başbakan Erdoğan, "Kaset ...
'Başbakan sorumlulara hadlerini bildirmeli'
MHP lideri Devlet Bahçeli, Pozantı Cezaevi’nde tutuklu çocuklara cinsel ...
Bilişim sektörü CHP’nin davetinde buluştu
Bilişim sektörünün temsilcileri ve üst düzey yöneticileri Cumhuriyet Halk ...
 
Delican: İl başkanlığını en iyi şekilde yaparım
AK Parti İzmir Teşkilatı'nda önümüzdeki Nisan ayında gerçekleştirilecek ...
Erdoğan’a ömür biçen rapor olay yarattı!
Başbakan'ın ameliyatı sonrasında Faruk Demir adlı kaynağının istihbaratını ...
Türeli: Otoyoldaki mağduriyet giderilsin
CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli İzmir-Çeşme Otoyolu’nun İzmir ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva