HABERLER>POLİTİKA
22 Mayıs 2011 Pazar - 17:04

'MHP'yi de CHP gibi şekillendirmek istiyorlar'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Gebze Şehir Stadı'nda düzenlenen Gençlik Şöleninde MHP'yi sarsan kaset skandalı ile ilgili konuştu.

 MHP yi de CHP gibi şekillendirmek istiyorlar

KOCAELİ - CHP'nin kaset skandalı sonrası yeniden şekillendirildiğini savunan Erdoğan aynı oyunun bu kez de MHP üzerinde oynanmak istendiğini söyledi. Başbakan şöyle konuştu: "MHP'yi de ayrı çirkin kaset tezgahları ile şekillendirmek, yeniden tasarlamak istiyorlar. Bunu çok çirkin çok tehlikeli gördüğümü ifade etmek istiyorum. Siyaset elbette ki kirinden, pasından edepsizliklerden arındırılmalıdır. Elbette temiz olmalıdır. Ama bunu milletim sandıkta yapar. Demokrasilerde siyaset tasarımını siyasetin yeniden dizaynını, sadece ve sadece millet yapar. Kaset komplolarından dolayı bizi suçlayanlar çok ciddi bir hezeyan içinde."(DHA)

MHP GENEL BAŞKANI, OYNANAN OYUNU GÖRSÜN"
CHP’nin şu anda yeniden tasarlanmış durumda olduğunu belirten Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ama, MHP’ye, bu çeteleri, bu kirli tezgahı, bu komploları görüp, yol yakınken çetelerle işbirliğinden vazgeçmesini tavsiye ediyorum. MHP’ye, CHP ile kurduğu çete ittifakından, çete kardeşliğinden geri dönmesini tavsiye ediyorum. MHP Genel Başkanı, öfkesine hakim olamayarak, kimyası bozulmuş şekilde AK Parti’yi suçlayacak yerde, gözünü açsın, oynanan oyunu görsün.

Sayın Bahçeli, bu ülkenin Başbakanına, haddi, hududu, edep dairesini aşarak saldırmak, sizi çeteler nezdinde şirin gösterebilir ama milletim bu üsluptan rahatsız oluyor bilesiniz. Öfke patlamalarınız, çirkinliğin üzerini örtmeye yetmiyor. Hakaretleriniz, küfürleriniz, kontrolsüz saldırganlığınız, hiçbir şeyi meşru hale getirmiyor. Şu yaşanan manzara, MHP’ye gönül vermiş kardeşlerime yapılmış en büyük haksızlıktır. Bu MHP üst yönetimi, MHP’ye gönül vermiş kardeşlerimi, 12 Eylül’de CHP’nin ve çetelerin yedeğine soktular. Adeta MHP’yi aldılar, CHP’nin yavrusu haline getirdiler."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Işık Dikicigil 23 Mayıs 2011 Pazartesi 09:48

FERİT ALNAR'I YURT DIŞINA GÖREVLE GÖNDERİP , EŞİYLE BİRLİKTE OLANLARI TARİH KİTAPLARINDAN OKUYORUZ. RAHMETLİ MENDERES DEMOKRASİ KAHRAMANI OLUYORDA İŞİN BU BOYUTUNU GÖRMEZDEN GELEN BAŞBAKAN NEDEN BİR KELİME SÖZ ETMİYOR BU KONULARDAN. MENDERES İKTİDARINDAN SONRA TÜRKİYENİN GÖRDÜĞÜ EN BÜYÜK İŞBİRLİKÇİ KİMLERDİR? MENDERES KENAN EVREN TURGUT ÖZAL R.TAYYİP HA 2023 TE KİM YAKIN İLİŞKİ İÇİNDE OLUR BİLİNMEZ ? ZATEN TÜRKİYE BİLİNMEZLER ÜLKESİ

Yorumu oyla      12      6  
AHMET NEVZAT GÜVEN 22 Mayıs 2011 Pazar 20:05

Partiler içinde birisi var ki, kurulduktan hemen sonra uygulayacağı siyasetin ana unsusrunu karı-kız üzerine kurup,kadınların başörtüsünü kendisine malzeme yaptı.Başörtüsünü gösterip,iktidara geldikten sonra ülkenin temel direği olan kuruluşları birer birer yabacıya peşkeş çekerken hep başörtüsünün ardına gizlendi.Ülkenim doğal kaynaklarını,limanlarını ,enerji santrallerini,madenlerini yabancıya peşkeş çekerken hep kendisini karıyla kızla maskeledi,başörtüsünü gösterdi. Milletimizi ekonomil olark ezereken hep başörtüsü yapılanlara bir maske idi.Ülkenin bankaları yabancılara satıldı ve tüm milletimiz bankalara borçlu hale geldi.Esnafı ezildi,köylüüs ezildi,tarım yok edildi.Köyler hep hacizli hale geldi.Küçük sanayicisi,büyük sanayicisi hep ezildi ve yabancı tekellerin kuklası ve oyuncağı oldu.Bu işlerde hep karı kız siyaseti ve başörtüsünün ardına gizlenme vardı.Ordumuza karşı alçakça tertiplerin içine girildi.Sahte kasetler,CD ler üertildi ve hep bütün bunlar başörtüsü ile,ana-bacı siyaseti ile gizlendi.Ülkemizi emperyalizmin kölesi yapmak ve ülkemizdeki tüm milli güçleri topyekün tasfiye etmek isteyen hain mihraklara yaranmayı amaçlayan parti ve onun emrindeki şantaj çeteleri şimdi de yine aynı karı kız tezgahını başka bir şekilde servise koydular: Fuhuş!!! Anadoluda bir laf vardır : Fuhuş bir karadır o kara erkeğin elinin karası kadının alnının karasıdır derler.Erkek fuhuş yapıyorsa bu milleti ne ilgilendiri ki? Fuhuş yapan erkek bunun hesabını yalnızca eşine verir.başkasına değil.Şimdi sormak lazım değil mi: Ülkemizde veya dünya da fuhuş yapmamış erkek varmıdır ?herkes belli dönemlerde bu kapıdan geçmedi mi? Bunu evliyken yapanlar yalnızca MHP liler mi? Bugün dini cemaatler içinde imam nikahına gizlenip ( ki bu nikah gerçek anlamda İslam dininin ortaya koyduğu nikahla hiç ilgisi yoktur) alenen zina yapan on binlerce cemaat mensubu yok mu? Erkekçe siyaset yapamayanlar millete karşı yüzü olmayanlar,çıkışı karı-kız siyasetinde buldular.Ana avrat siyaseti güdenler analarının aynasını seçim sandığında göreceklerdir.Milletimiz hepisinin anasını avradını belleyecektir.Ülkemizde milli güçler ezilmeyecek,milletimiz emperyalizme teslim olmayacaktır.

Yorumu oyla      15      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mumcu: Günay heykel salam gibi kesilirken sustu
TBMM Başkanvekili ve CHP İzmir milletvekili adayı Güldal Mumcu, ''Öyle ...
Dervişoğlu'na Ankara'dan arkadaş desteği
Seçim çalışmalarını sürdüren MHP İzmir Milletvekili Adayı D.Müsavat Dervişoğlu’na ...
“Vatanın bir karış toprağını bile namerde vermeyeceğiz!”
Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Yaşar ...
 
'Dikkatli olun her an Recep düşebilir'
Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda miting yaptı.
Günay: Onlar Cumhuriyetçi değil, saltanat artığı
AK Parti karabağlar teşkilatı’na bağlı Bozyaka Seçim Bürosunun açılışına ...
“Türkiye’nin geleceğini kadınlar şekillendirecek”
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Nesrin Ulema, Bayraklı ve Bornova ...
 
Bekle ve Özdemir: Partiye mi yoksa hizmete mi?
Türkiye’nin ilk ve tek Roman milletvekili adayı Sosyolog Cemal Bekle ile ...
Moroğlu, hastanelerde CHP’ye oy istiyor
CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili adayı Mustafa Moroğlu, seçim mesaisini ...
“İzmir’de kalkınma atağı başlatıyoruz”
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Hamza Dağ ve Bekir Pakdemirli, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva