HABERLER>POLİTİKA
12 Mart 2011 Cumartesi - 00:00

'Memur Kemal' müdürüne karşı!

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’nde ilginç bir vekillik yarışı yaşanıyor. Memur Ali Kemal Elitaş CHP’’den vekil olmak için istifa etti. Elitaş, AK Parti’yi seçip koltuğunu bırakan müdürü Altun’a karşı…

 Memur Kemal  müdürüne karşı!

İZMİR-  Karayolları 2.Bölge Müdürlüğü ilginç bir vekillik yarışına sahne oluyor. Bölge Müdürü Erol Altun’’un görevini AK Parti’’den milletvekili olmak için bırakmasının ardından ardından kurumda bir de ’‘tarihi’’ istifa yaşandı.

Karayolları’’nda tam 40 yıl sonra bir memur vekil adayı olmak için görevinden istifa etti.

CHP İzmir Milletvekili aday adayı olmak için 10 yıldan uzun süredir memur olarak çalıştığı Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü’’ndeki teknisyenlik görevinden istifa eden Ali Kemal Elitaş EgedeSonsöz’’e konuştu.

Karayolları Genel Müdürlüğü’’nden Milletvekili olmak için son 40 yılda istifa eden tek memur olduğunu belirten Elitaş ’“Müdürüm olan ve AK Parti’’den milletvekili adayı olmak için istifa eden Karayolları 2. Bölge Müdürü Erol Altun ile karşı karşıya gelebilecek birikime ve enerjiye sahibim. Gençliğim ve İzmir’’e olan hizmet aşkımla eski müdürümü milletvekilliği yarışında geride bırakacağımı düşünüyorum’” dedi.
 
Ali Kemal Elitaş kimdir?
Evli ve 2 çocuk babası olan Ali Kemal Elitaş,1976 Tarihinde doğdu. İlk öğrenimini Zonguldak Ereğli'de Atatürk İlkokulunda tamamladıktan sonra Orta okulu Menemen Lisesinde tamamladı.1994 Yılında da Menemen Teknik ve Endüstri meslek lisesi makine bölümünden mezun oldu.1990 yılından itibaren ailesine ait olan iş yerinde, ticaret hayatına atıldı.1996-1997 yılları arasında askerlik görevini tamamladı. Sonrasında ticari hayatına kaldığı yerden ailesi ile beraber devam etti.1999 yılında açılan DMS(Devlet memurluğu sınavı) ile 2000 yılı sonunda karayolları genel müdürlüğü bünyesinde kara yolları 2. bölge müdürlüğünde teknisyen olarak göreve başladı. Bu süreçte sivil toplum örgütleri ile aktif çalışmalar içerisinde bulundu. KESK'e bağlı YAPI-YOLSEN üyesi olan Elitaş aynı zamanda Dersim dernekler federasyonu yönetim kurulu üyesi olarak EGE Bölge temsilciliği görevini sürdürmektedir. SS Menemen yaşam konut yapı kooperatifi başkanlığı görevindedir. 2008 yılı Kasım ayında yaşadığı bölge olan Menemen Asarlık'ta yaklaşan 2009 yerel seçimleri nedeni ile halkın talep ve eksiklerini en iyi şekilde duyurabilmek adına arkadaşları ile Asarlık sivil toplum birliğini kurarak, Asarlığın eksiklerinin giderilmesine katkıda bulunmuştur. Ticari ve sosyal yaşamın olmazsa olmazı olan, sivil toplum örgütleri ile hiçbir zaman ilişkilerini aksatmayan Elitaş İzmir metropolünde, Sanayi odaları, Ticaret odaları, Esnaf odaları, Sendikalar, Yöre, inanç ve Eğitim dernekleri ile irtibatını sürekli sıcak tutmaktadır ve her türlü etkinliklerde elinden gelen katkıyı koymaktadır. Ayrıca Elitaş Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler son sınıf öğrencisidir.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kenan yaşatürk 5 Nisan 2011 Salı 00:28

demokrat izmirin demokrat ve aydın temsilcileri olması gerekir ve bunların başında bu dönem yeni bir yüz ve yetenekli ve halktan olan ve dürüst siyaset kimliği ile adaylıgını ortaya koyan sayın alikemal elitaşı sonsuz desteklerim chp nın ve izmirin ve meclisin böyle ilerici ve aydın halktan yana hakltan biri olanlara ihtiyacı var . karanlık yarınlar ve gelecekler böyle aydın ve demokrat insanlarla aydınlıga kavuşur . alikemal elitaşa bu onurlu ve cesur mücadelesinde başarılar dilerim

Yorumu oyla      12      6  
sercan 5 Nisan 2011 Salı 00:11

degerli abimiz sayın ALİ KEMAL ELİTAŞ I herzaman destekleyecegiz ve bugüne kadar yapılmayanların kendisinin bunu elinden geleni en iyi bir sekilde yerine getireceginede samimiyetimlede inanıyorum siyasette mevki önemli olmadıgı herkes tarafından bilinmektedir karsısında her kimde olsa onlarda daha iyi bir sekilde görevi yapacagıda bilinmektedir saygılarımla...

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli Ödemiş’’ten seslendi: 12 Haziran kader anı
MHP Lideri, İzmir programı kapsamında Ödemiş’’te halka seslendi. Genel ...
Harun Özdemir ’‘AK Parti’’den adayım’’ dedi
Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi Başkanı Harun Özdemir, AK Parti’’den ...
Kumova’’nın sitesi seçime hazır
Milletvekilliği aday adaylığını Salı günü CHP Konak İlçe Örgütünde açıklaması ...
 
Vekil adayı Oğuz dur-durak bilmiyor
CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Burak Oğuz yoğun bir şekilde ...
Vekil aday Demirsoy İl Genel Meclisi’’ne katıldı
CHP aday adayı Demirsoy, İl Genel Meclisi’’ni ziyaret etti. CHP’’nin grup ...
Sabri Sadıklar MHP’’den aday
AK Parti’’den aday olması beklenen ve istifası sonrası ’‘AK Parti’’ adayı ...
 
DP Lideri Adnan Menderes’’ten İzmir’’e seslendi
Seçim çalışmaları için kente DP Genel Başkanı Zeybek, havaalanında basın ...
Kılıçdaroğlu'ndan 'askerlik sürprizli' seçim startı
CHP Başkent'te yapılan Genişletilmiş İl Başkanları toplantısıyla seçim ...
Her sandığa 300 seçmen
YSK 12 Haziran’’da yapılacak Genel Seçim’’de bir sandık bölgesindeki seçmen ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva