HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
17 Kasım 2011 Perşembe - 08:52

İlk kepçe Başkan Tartan’dan

Konak Belediyesi, Eşrefpaşa Yeşillik Caddesi üzerinde imar planlarında yol gövdesinde kalan binanın yıkımını gerçekleştirerek araç trafiğine rahat bir nefes aldıracak olan çalışmanın ilk adımını attı.

 İlk kepçe Başkan Tartan’dan

İZMİR - Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’ın başına baret geçirip başlattığı yıkım kısa sürede tamamlanacak. Ardından çevre düzenlemesi yapılacak olan yol araç trafiğine açılacak. Sahibine istimlak bedeli ödenerek başlatılan yıkımın ardından Konak yönünden gelip Gaziemir istikametine giden araçlar Eşrefpaşa Caddesi’ni dolaşmak zorunda kalmadan Eskiizmir Caddesi’ne ulaşabilicekler.

İş makinesinin operatör koltuğuna bizzat oturarak ilk kepçeyi binaya indiren Başkan Tartan, kente yeni alanlar kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, viran haldeki eski binanın yıkılarak imar planına göre modern yol olarak hizmet vereceğini söyledi. Başkan Tartan, “Apartmanlar arasında sıkışıp kalmış olan ve yıllardır yıkılmayı bekleyen binanın yerine plandaki gibi yeni bir yol yapılacak. Çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarının ardından açılacak olan yol ile araç trafiği rahatlayacak. Şu ana kadar kullanılmakta olan yol da imar planı içinde kalacak. Halkımıza hizmet için buradayız. Onlara yakışır hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.
          


1987 yılında imar planlarında kamulaştırılarak yol olarak onaylanan söz konusu binanın yıkımını geç de olsa gerçekleştirmekten, trafiğe ve halkın kullanımına açmaktan dolayı mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Tartan, Konak Belediyesi olarak geçmişte alınan kararları hızla gündeme getirerek, kente modern ve işlevsel alanlar, yollar kazandırmaya yönelik çalışmalara imza atmaya devam edeceklerinin altını çizdi.  

Güneşli Mahallesi 526/3 sokağın devamı olarak hizmete girecek olan yol yapıldıktan sonra Yeşillik Caddesi, Eski İzmir Caddesi’ne bağlanacak. Halen geçici olarak kullanılan cadde ise imar planı içinde kalacak.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vahap Güler 17 Kasım 2011 Perşembe 20:15

Acayip görüntü kirliliği,ayrıca yolun tam ortasında :) Teşekkürler sayın başkan iyi iş yapmışsın.Yol delik deşik yorumuna karşın Almanlar Türklere asfalt yapmayı öğretti,Türkler'de almanlara asfalt'a yama yapmayı :) TÜRKİYE'de asfalt çok pahalı nedeni belli zift 4*4 lük asfalt Türkiye'nin hiçbir yerinde yok çukur açılır üzerine hemen yama maliyet düşük çünkü.İzmir güzel'di ddaha da güzelleşiyor akapliler KISKANMAYIN.Kayseri yi övenlere kesin Kayseri'ye hiç gitmedin :)

Yorumu oyla      13      6  
umıt aydın 17 Kasım 2011 Perşembe 19:08

bırak bu boş lafları konaklının karnı tok sız cacık bıle yapamazsınız hangı ısı baslayıp tam olarak bıtırdınız. fen işlerındekı aaracları bıle karabağlar beldıyesıne verdınız ıs yapmıyasınız dıye

Yorumu oyla      13      7  
İzmir'e Yazık.. 17 Kasım 2011 Perşembe 17:24

Siz kendinizi kandırın uygarlık diyerek. El alem aldı yürüdü, biz hala geniiş kaldırımlarımızda uygarlığımızla baş başayız.. Ankara sadece havaalanı yolundan ibaret mi dedim ben sayın kas? O sadece bir örnekti. Ne derseniz deyin, adamlar ça lı şı yor laar.. Ama İzmir maalesef uyumakta. Halkı da işte böyle uygarlık-çağdaşlık-modernlik masalıyla uyutuyorlar. Yazık oluyor bu şehre, çok yazık..

Yorumu oyla      13      8  
süleyman 17 Kasım 2011 Perşembe 15:21

Ankara nın nesi 2 beden büyükmüş ?.İzmir yaşamdır,uygarlıktır.

Yorumu oyla      15      8  
DEMOKRAT 17 Kasım 2011 Perşembe 14:26

Yağhaneler Caddesi zaten Buca Yönünden gelen ve giden Araçların Yoğunluğunu Kaldıramazken,Bu Evin Yıkılması ile Trafiğin rahatlayacağı MANTIKSIZLIĞINI hala Anlıyabilmiş değilim.Pes Artık.

Yorumu oyla      15      8  
vatandaş rumuzlu arkadaş 17 Kasım 2011 Perşembe 14:11

kayseriye ayıp etmişsin.kayseri hem ankara hem de istanbuldan daha düzenli ve planlı bir şehir.

Yorumu oyla      13      8  
vatandaş 17 Kasım 2011 Perşembe 13:37

izmir ile ankaranın kıyaslamanız bile hata. izmir i denizli, kayseri gibi illerle kıyaslamak lazım. istanbul ve ankara,izmir e bir-iki beden büyük gelir.

Yorumu oyla      15      11  
Ankara 17 Kasım 2011 Perşembe 13:36

Birşey daha eklemek istiyorum. Burada konuştuğum arkadaşlarımdan duyduğum genel söz "Abi yazın Çeşme' ye geldik. Nedir o yolların hali öyle.Her yer delik deşikti." yorumsuz.

Yorumu oyla      14      8  
Ankara 17 Kasım 2011 Perşembe 13:34

Bakın ben Ankara ile ilgili düşüncelerimi İzmir' in daha iyi olmasını istediğim için yazdım. Kim memnun bugün ki İzmir' in halinden. Benim hazmedemediğim neden İzmir' de hiçbir hizmet yapılmıyor olması. Hükümet para göndermiyor diyecek arkadaşlara Eskişehir' in de CHP li eski DSP li olduğunu hatırlatırım. Kişisel ricam siyaseti bırakıp az da olsa Belediyeye baskı yapalım. Şimdi sorarım eğer Arsenik olayı çıkmasa arıtma yapılırmıydı İzmir' e?

Yorumu oyla      14      8  
kas 17 Kasım 2011 Perşembe 13:18

İzmir e yazık rumuzlu arkadaş Ankara da sadece havaalanından Ankra ya giderek yaşanmıyor.O ylun mantığıyla bakarsan İzmir de havaalanından bin metroya 1.70 TL ye nereye istersen git.İnsaflı olun alt geçitleri kışın gör de öyle yaz.Otobüs biletleri 45 dakika 2. binişe bedava.Su fiyatını öğren bak.

Yorumu oyla      14      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir Meclisi’nde çemkirme tartışması
Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan ikinci meclis toplantısı gerçekleştirildi. ...
CHP Grubu'nda sızıntıya karşı jammer önerisi
İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grubu’nda konuşulanlar dışarı sızınca ...
Narlıdereli öğrencilerden 1 ton kapak
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin koordinasyonunda engellilere ...
 
Buca Belediyesinden bir park daha
Buca Yenigün Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde hizmete giren parkın ardından ...
Kocaoğlu sert çıktı: “Hiç geri adım atmadık”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menemen Katı Atık Tesisi, ...
Karabağlar'dan anaokulu öğretmenlerine eğitim
Karabağlar Belediyesi, İzmir Okulöncesi Eğitim Kurumları Derneği işbirliğiyle ...
 
CHP’den Van için taze kan
Kızılay Ege Bölge Müdürlüğü’nün, Van’daki depremzedeler için, siyasi parti ...
Hayalgücü fırtınası İzmir'de esecek
Karşıyaka Belediyesi’nin, Yaşar Üniversitesi işbirliğiyle geri dönüşümü ...
Bayraklı deprem testlerine devam ediyor
Türkiye’de Belediye bünyesinde bir ilk olarak hayata geçirilen Deprem ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva