Oytun NALBANTOĞLU
Ne yaptın Kokoviç?
4 Kasım 2023 Cumartesi

Göztepe üst üste aldığı 5 galibiyet sonrası muhteşem taraftarımız önünde inanılmaz kötü bir oyunla Kocaelispor’a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Sonda söylenmesi gerekeni hemen ifade etmemiz gerekirse bu önemli maçtan puansız ayrılmamızın en büyük sorumlusu tartışmasız Teknik Direktör Radomir Kokoviç’tir !!!

Haftalardır alıştığımız 11’in tam aksine adeta taşları yerinden oynatan Teknik Direktör R.Kokoviç, cezalı Ogün ile sakatlığı bulunan Tijaniç haricinde son haftaların en formda isimlerinden olan Ümit ve Yunus Emre’yi kenarda tutarak mantık dışı bir karara imza atmış oldu. Özellikle ağır Nielsen’i sağ bek olarak değerlendirip takımı resmen 10 kişiye mahkum eden bir anlayışın takdirini sizlere bırakıyorum. Son haftaları boş geçmeyen Mamah’ın isteksiz hali, Ahmet Ildız ve Celil’in topları sürekli verimsiz kullanmaları takımın temposunu olumsuz yönde etkiledi. Yine ileride yalnız kalan ve pozisyona girecek topları alamayan Mame Diouf ilk 45 dakikanın hayalkırıklıkları olarak notlarımızdaki yerini aldı. Göztepe formasıyla geçen sezon en çok adından söz ettiren isim olan Emir Ortakaya’nın golü sonrası beklenen oyunu sergileyemeyen sarı kırmızılıların rakip kaleye çektiği 3 şut yanında Atınç’ın direğe çarpıp dışarı çıkan kafa vuruşu sonucu değiştirmeye yetmedi. 

İkinci devreyle birlikte yine saha içerisinde koordine olamayan, atak olgunlaştıramayan ve hücuma çıkamayan bir Göztepe izledik. Teknik taktik olarak çok vasat, maçı çevirebilmek adına da gerekli müdahaleleri yapamayan ve oyunu okuyamayan R. Kokoviç resmen sınıfta kalmıştır. Uzun haftalar sonra ilk golü filelerinde gören Göztepemizin skor açısından geriye düştüğünde bu duruma nasıl reaksiyon vereceğini merak edenler oyuncu kalitemizin maçı çevirmek için yeterli olup olmadığı hakkında artık rahatlıkla görüş beyan edebileceklerini düşünüyorum. Yedek golcü olarak transfer iddia edilen Kubilay Kanatsızkuş’un 8 maçta görev alıp 0 gol 0 asist yapmış olması da ayrıca tartışılması gereken bir husustur.

TFF 1.Lig ‘in kötü futbol yapısıyla dipsiz kuyu karanlığına sahip olduğunu hepimiz gayet yakından takip ediyoruz. Bu yenilgiden ders çıkarmak şarttır. Ancak unutmamalıyız ki devre arasında Palmer ve Traore yerine alınacak kaliteli 2 yabancı ile 1-2 de yerli takviye Göztepe’mizi rahat rahat şampiyonluğa taşıyacaktır. Kocaelispor yenilgisinin moral bozukluğunu üstümüzden derhal atmalı bu psikolojiden kurtulup önümüzdeki yeni 90 dakikalara odaklanmalıyız. Desteğimizi inancımızı ve umudumuzu sonuna kadar sürdüreceğiz. Hep birlikte omuz omuza başaracağız !!!

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden 'erken seçim' için meydan okudu?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva