HABERLER>EGE
4 Ağustos 2011 Perşembe - 09:01

Zurnacı son yolculuğuna uğurlandı

Pazartesi günü hayatını kaybeden Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı için görev yaptığı odada düzenlenen törende duygusal anlar yaşandı.

Zurnacı son yolculuğuna uğurlandı

MANİSA - Pazartesi günü yaşamını yitiren Manisa'nın ünlü işadamı Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı için ilk tören oda binası önünde düzenlendi. Törende konuşan Oda Meclis Başkanı Özcan Ünlü, "Odamızda yönetim kurulu başkanı olarak 6 yıldan bu yana görev yapan Talat Zurnacı için ne söylesek azdır. Gazeteler onun önderliğinden ve vizyonundan bahsediyor. Bunların hepsi doğru. Ancak onu anlatmaya günler, aylar yetmez. Başkanımız, odamızın yayın organı olan Vizyon Dergisi'nin son sayısında dahi Salihli'ye yapılacak olan yatırımlardan, Kurşunlu Kaplıcaları'nın Termal Turizm Alanı ilan edilmesinden bahsetti. Ve yatırımcıları Salihli'ye davet etti. Talat kardeşim, sen yerinde rahat uyu. Senin hizmetlerini devam ettireceğiz. Çocukların da senin izinden yürüyeceklerdir" dedi.
 
'YATIRIMLARIN ÖNCÜSÜ'
Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ise Salihli, Manisa ve Türkiye'nin önemli bir işadamını kaybettiğini belirterek, şöyle konuştu: "O, yatırımcıların Salihli'ye gelmesinde öncülük etti. Söylenecek çok şey var. Bunları anlatmaya sözler yetmez. Ailesine, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum." Manisa Valisi Celalettin Güvenç de, duygularını şöyle dile getirdi: "Ben Talat Zurnacı'yı tanıyalı 3 yıl oldu. Ama o Manisa, Salihli ve Türkiye'ye yaptığı hizmetlerle ön plana çıktı. Bizler bu değerli iş adamının Salihli'de ve Manisa'da başlattığı çalışmaların devamı getirmeliyiz" dedi.

Zurnacı'nın cenazesi oda binası önüne ambulansla getirildi. Burada eşi Seçil, çocukları Halil ve Elif Zurnacı, babası Celal Zurnacı taziyeleri kabul ederken duygusal anlar yaşandı. Zurnacı'nın cenazesi Küçük İmam Camiinde kılınan ikindi namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi.
 
KİMLER KATILDI
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası önünde düzenlen törene AK Parti Manisa milletvekilleri Muzaffer Yurttaş, Uğur Aydemir, CHP Manisa milletvekilleri Sakine Öz, Özgür Özel, MHP Manisa milletvekili Erkan Akçay, Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Salihli Kaymakamı Mesut Yıldırım, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret Odası Başkanı Bülent Koşmaz, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, BESKVA Başkanı Hakkı Keleşoğlu, Manisa TELESET ortaklarından İsviçreli Phileppe Graf, İzmir, Balıkesir, Denizli, Aydın, Muğla ile diğer il ve ilçelerin oda ve borsa yönetim kurulları ile başkanları, işadamları, siyasi parti temsilcileri ile sevenleri katıldı.(Yenisar)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tanrıça Athena'nın heykel başı bulundu
Denizli'nin Eskihisar Mahallesi yakınlarındaki antik kent Laodikya'da ...
2 kuruşluk zam için 2 bin 500 tezgah sustu
Önemli dokuma merkezlerinden Denizli'nin Babadağ ilçesinde tüccarla dokumacılar ...
Dehşet villası
Bodrum’da, beş gün önce villasında bıçaklanarak öldürülen 74 yaşındaki ...
 
Otistik Buğra’nın yeteneğini duymadılar
Muğla’daki klasik müzik festivalinde eğitim alan otistik Buğra Çankır, ...
Erdek'te jet ski faciası
Balıkesir’in Erdek İlçesi’nde jet ski kiralama işinde çalışan 33 yaşındaki ...
Karnından ''karpuz'' çıktı
Manisa'nın Salihli İlçesi'nde ameliyatla bir hastanın karnından, görünüm ...
 
Ege’de sahte alkol operasyonu: 4 bin 428 şişe
Geçtiğimiz aylarda Bodrum'da yat gezisinde ikram edilen alkolden zehirlenen ...
19’luk yönetmen destek bekliyor
Annesinin emekli ikramiyesiyle film çeken Manisalı genç yönetmen adayı ...
İşçi minibüsü tıra çarptı: 4 ölü
Denizli'nin Bozkurt ilçesinde, işçileri taşıyan minibüsün yol kenarında ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva