HABERLER>EGE
3 Ağustos 2011 Çarşamba - 14:55

Dehşet villası

Bodrum’da, beş gün önce villasında bıçaklanarak öldürülen 74 yaşındaki Arman Azak’ın işkenceye uğradığı ortaya çıktı.

Dehşet villası

MUĞLA - Güpegündüz, yakında market ve gazino bulunmasına rağmen Arman Azak’ın sopa ve levye gibi sert bir cisimle dövülüp, 30 yerinden bıçaklanarak öldürülmesi site sakinlerini tedirgin etti.
 
ABD’de yaşayan emekli elektrik mühendisi Arman Azak, yaz tatilini geçirmek için bir süre önce Turgutreis Beldesi, Aspat Mevkisi’ndeki bir tatil sitesindeki villasına geldi. Yalnız yaşayan Azak, geçen 30 Temmuz’da, saat 19.00 sıralarında ’Alo 156 Jandarma’ ihbar hattını arayıp, "Bıçaklı saldırıya uğradım. Kurtarın" diyerek yardım istedi. Villaya giden jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, açık olan kapıdan içeri girdiklerinde, darmadağınık edilmiş salonun ortasında, kanlar içinde yatan Azak’ın cesedi ile karşılaştı. Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen Azak’ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Burada yapılan otopside Azak’a öldürülmeden önce işkence yapıldığı belirlendi. Sopa veya levye gibi sert bir cisimle dövülme sonucu kemiklerinde kırılma belirlenen Azak’ın 30 yerinden bıçaklandığı saptandı.
 
HIRSIZLIK YOK
Jandarmanın, Azak’ın cebindeki yüklü miktardaki paranın ve değerli eşyalarının çalınmamış olması nedeniyle, cinayetin hırsızlık dışında başka bir nedenle işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durduluyor.
 
Arman Azak’ın 500 villanın bulunduğu sitenin plajına sürekli slip mayo ile inmesi ve hareketlerine dikkat etmediği için bazı site sakinlerince uyarıldığı iddiaları üzerine, jandarmanın soruşturmayı bu yönde de sürdürdüğü öğrenildi. Bugüne kadar site yöneticileri ile özel güvenlik görevlilerinin de aralarında bulunduğu 18 kişinin ifadesine başvuran jandarmanın, Arman Azak’ın husumetli olduğu kişilerin bulunup, bulunmadığını da araştırdığı belirtildi.
 
SİTE SAKİNLERİ TEDİRGİN
Arman Azak’ın güpegündüz, 20 metre yakındaki gazino ve market bulunmasına rağmen hunharca öldürülmesi, site sakinlerini tedirgin etti. Site yöneticisi Mehmet Ali Saraçoğlu, bir toplantı düzenleyerek tatilcileri serinkanlı olmaya davet etti.
 
Cinayetin herkesi derinden etkilediğini belirten Saraçoğlu, "Arman beyi sadece ismen ve üyemiz olarak tanırdık. Çok fazla konuşmazdı. Sosyal ilişkisi yok denecek kadar azdı. Kimseye bir kötülüğü dokunmadı. Sitemizde bugüne kadar böyle bir olay da yaşanmamıştı. Arman Bey’in öldürülmesi nedeniyle herkes tedirgin oldu. Tatilciler korku içinde. Evlerinde oturamaz hale geldiler" dedi.
 
Sitede güvenlik görevlisinin de bulunduğunu belirten Mehmet Ali Saraçoğlu, "Buna rağmen güpegündüz cinayeti işleyen kişi elini kolunu sallayarak, gidebiliyor. Bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Cinayeti işleyen kişi veya kişiler yakalanmadan gözümüze uyku girmeyecek. Bunu yapanların birkaç gün içinde yakalanıp, cinayetin çözüleceğine inanıyoruz" dedi.
 
Arman Azak’ın villasının karşısındaki marketi işleten 35 yaşındaki Salih Tutuk, "Olay günü etrafta çok sayıda kişi vardı. Ancak kimse bir şey duymamış. Bu çok ilginç" dedi.
 
Öte yandan Azak’ın yakınları tarafından dün İzmir Adli Tıp Morgu’ndan alınan cenazesi defnedilmek üzere İstanbul’a götürüldü.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otistik Buğra’nın yeteneğini duymadılar
Muğla’daki klasik müzik festivalinde eğitim alan otistik Buğra Çankır, ...
Erdek'te jet ski faciası
Balıkesir’in Erdek İlçesi’nde jet ski kiralama işinde çalışan 33 yaşındaki ...
Karnından ''karpuz'' çıktı
Manisa'nın Salihli İlçesi'nde ameliyatla bir hastanın karnından, görünüm ...
 
Ege’de sahte alkol operasyonu: 4 bin 428 şişe
Geçtiğimiz aylarda Bodrum'da yat gezisinde ikram edilen alkolden zehirlenen ...
19’luk yönetmen destek bekliyor
Annesinin emekli ikramiyesiyle film çeken Manisalı genç yönetmen adayı ...
İşçi minibüsü tıra çarptı: 4 ölü
Denizli'nin Bozkurt ilçesinde, işçileri taşıyan minibüsün yol kenarında ...
 
Aydın'da insanlıktan utandıran dram
Aydın’da, 17 ve 19 yaşındaki iki üvey kızına yıllardır tecavüz ettiği ...
Kavun satışı yol yapımını durdurdu
Akhisar-İstanbul karayolu üzerindeki asfaltlama çalışmaları, yol üzerinde ...
Manisa'da feci kaza: 2 ölü, 14 yaralı
Manisa'da yolcu minibüsü ile akaryakıt tankerinin çarpışması sonucu 2 ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva