HABERLER>POLİTİKA
13 Aralık 2016 Salı - 13:11

‘Yağlı urganla poz’ skandalında flaş gelişme!

İstanbul'da bir ilköğretim okulunda görev yapan A. E. adlı öğretmen, öğrencilerine idam ipiyle poz verdirtti. Konuyu Meclis’e taşıyan CHP İzmir Milletvekili Bakan, ““Bu adamın öğretmenlik yapmasına izin vermek cinayettir” dedi. CHP Tekirdağ Milletvekili Yüceer, öğretmenin açığa alındığını duyurdu.

‘Yağlı urganla poz’ skandalında flaş gelişme!

İstanbul'da bir ilköğretim okulunda görev yapan A. E. adlı öğretmen, öğrencilerine idam ipiyle poz verdirtti. Bu pozu da sosyal medya hesabında paylaştı. Öğretmen gelen tepkiler üzerine önce fotoğrafı kaldırdı sonra hesabını kapattı.

İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırılarının ardından Başakşehir'deki bir ilköğretim okulunda çalışan öğretmen,  öğrencilerin elinde idam ipiyle çektiği sınıfta çektiği fotoğrafı "Ya devlet başa, ya kuzgun leşe... Başkaaaan...! Adalet istiyoruz" notuyla kişisel Facebook hesabından paylaştı. Öğretmen,  fotoğrafın sosyal medyada yayılmasının ardından önce paylaşımını sildi sonra hesabını kapattı.

T24’te yer alan habere göre Öğretmenin diğer ilginç paylaşımları da gün yüzüne çıktı. 11 Kasım 2016 tarihli bir paylaşımda, öğretmen yine öğrencileri ile toplu asker selamı veriyor.

Öğrencilerin götürüldüğü bir gezide de öğretmen erkek öğrencilerine bıyık çizip fotoğraf çektirmiş…



CHP’Lİ BAKAN İZİN VERMEK CİNAYETTİR!
Ortaokul öğrencilerinin eline idam ipi vererek fotoğraf çektiren o öğretmeni Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a soran CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Bu adamın öğretmenlik yapmasına izin vermek cinayettir” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir ortaokulda görev yapan öğretmen, öğrencilerinin eline idam ipi vererek okul sınıfında fotoğraf çektirip, çektirdiği fotoğrafı da sosyal medya hesabında paylaştı.

Sosyal medyada hızla yayılan ve kamuoyunda büyük tepkiye yol açan söz konusu fotoğrafı çeken öğretmenin basına yansıyan haberlerde İstanbul Başakşehir’deki TOKİ Osmangazi İlköğretim Okulu’nda görev yaptığı ifade edildi.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Bakan, verdiği önergede “Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, devletin okulunda görev yaptığı bilinen, fotoğraftaki öğretmenin kim olduğu, hangi okulda görev yaptığı belirlenmiş midir? Çocukların eline idam ipi vererek fotoğraf çektiren, bunu da sosyal medya hesabında paylaşan, ‘eğitimci’ olduğu iddia edilen bu şahıs hakkında soruşturma başlatılmış mıdır? Başlatılmadıysa Bakanlık bu şahıs hakkında ne gibi bir cezai işlem uygulayacaktır?” diye sordu.

BU ADAMIN ÖĞRETMENLİK YAPMASINA İZİN VERMEK CİNAYETTİR!
Bakanlığı acil göreve davet eden Bakan, “Binlerce öğretmen EĞİTİM-SEN’li diye, sadece barış eylemine katıldı diye ya da hain darbe girişimi sonrası Boğaz Köprüsü’nde kim tarafından, nasıl öldürüldüğü bilinmeyen askerlerin fotoğrafını paylaştı diye açığa alındı, ihraç edildi. Bir öğretmen, nasıl olur da küçücük çocukların eline idam ipi verip fotoğraf çektirip bir de sosyal medya hesabında paylaşabilir? Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır? Bakanlık acilen üzerine düşeni yapmalıdır! Bu adamın öğretmenlik yapmasına izin vermek cinayettir” dedi.

AÇIĞA ALINDI
Sosyal medyada gelen tepkilerin ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, öğretmenin açığa alındığını duyurdu. Konu hakkında CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. Bakan, verdiği önergede “Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, devletin okulunda görev yaptığı bilinen, fotoğraftaki öğretmenin kim olduğu, hangi okulda görev yaptığı belirlenmiş midir? Çocukların eline idam ipi vererek fotoğraf çektiren, bunu da sosyal medya hesabında paylaşan, ‘eğitimci’ olduğu iddia edilen bu şahıs hakkında soruşturma başlatılmış mıdır? Başlatılmadıysa Bakanlık bu şahıs hakkında ne gibi bir cezai işlem uygulayacaktır?” diye sordu.

 
İzmir'de feci kaza: Öğrenci servisi şarampole yuvarlandı
 
HDP Manisa binasında arama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de feci kaza: Öğrenci servisi şarampole yuvarlandı
İzmir'in Tire ilçesinde, taşımalı sistemle eğitim gören öğrencileri taşıyan ...
AK Parti İzmir'de 3 yeni başkandan ortak hedef
Genel Merkez tarafından belirlenen Buca, Güzelbahçe ve Kiraz’ın yeni ilçe ...
HDP'li 8 vekil hakkında ikinci kez 'zorla getirilme' kararı
Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi, terör örgütü PKK'nın üst yapılanması ...
 
Akşener: Kapı kapı dolaşıp ‘hayır’ diyeceğiz!
Akşener yeni anayasa teklifinin referanduma gitmesi durumu için “Çıktığımız ...
AK Parti İzmir'de ilçelere referandum talimatı!
AK Parti İzmir Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanları toplantısı önceki ...
Sertel: Şehit polislerin aileleri hangi haklardan yararlanacak?
Sertel, İstanbul’daki patlamada yaşamını yitiren polis ve sivillerin “15 ...
 
Balbay 'yaz saati'ni Meclis'e taşıdı: Bakan'a 5 soru
Balbay gün ışığından daha fazla yararlanmak ve enerji tasarrufu gözetilerek ...
İzmirli vekilden ‘Venedik kriteri’ çıkışı: HDP kapatılmalı!
2 HDP'li vekilin daha gözaltına alınması sonrası Twitter’den açıklama ...
HDP'li iki milletvekili gözaltına alındı
Ankara Emniyet Müdürlüğü, Batman ve Diyarbakır Cumhuriyet Savcılıklarınca ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva