HABERLER>POLİTİKA
1 Haziran 2018 Cuma - 11:40

Vekil adayı Alpay Özalan'dan yerel yönetime eleştiri: Tek yatırım hükümetten!

AK Parti İzmir milletvekili adayı eski milli futbolcu ve antrenör Alpay Özalan, Karşıyaka'da doğduğunu ve 1993'te Altay'dan Beşiktaş'a transfer olduğunu kaydetti. Özalan, ""İzmir bizim bıraktığımız gibi. Yapılan yatırımları sağ olsun hükümetimiz yapmıştır" dedi.

Vekil adayı Alpay Özalan dan yerel yönetime eleştiri: Tek yatırım hükümetten!

İzmir 2. bölgeden ikinci sıra milletvekili adayı gösterilen Özalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, herkesin düşündüğünün aksine siyasete aniden atılmadığını söyledi. Özalan, gerek futbolcu gerekse teknik direktör olduğu dönemde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davasının bir ferdi olduğunu ve her zaman kendisinin yanında bulunduğunu dile getirdi.

Bu süreçte daha resmi olarak işin içinde olmak istediğini kaydeden Özalan, "Sağ olsun Sayın Cumhurbaşkanımız da teveccüh ettiler, böyle güzel ulvi görevi bize verdiler. Biz de elimizden gelen her türlü çabayı, öncelikle onu mahcup etmemek için daha sonra da hem İzmirimize hem Türkiyemize güçlü bir Meclis çatısı altında hizmet etmek için her türlü çalışmayı yapıyoruz." ifadelerini kullandı

İZMİR BIRAKTIĞIMIZ GİBİ DURUYOR
Karşıyaka'da doğduğunu ve 1993'te Altay'dan Beşiktaş'a transfer olduğunu kaydeden Özalan, şöyle konuştu:

"İzmir bizim bıraktığımız gibi. Yapılan yatırımları sağ olsun hükümetimiz yapmıştır. Burada hiçbir şekilde değişiklik yok, yollar bazında, sağlık bazında, eğitim bazında olsun hükümetimizin yaptığı hizmetler var, onun dışında değişen bir şey yok."

İZMİR'DEKİ STAT PROJELERİ
Özalan, İzmir'deki kulüplerin daha başarılı olabilmeleri için her zaman yanlarında olacağını belirterek, İzmir'de yapımı devam eden 3 stadın olduğunu hatırlattı.

Alsancak ve Göztepe statlarının inşaatlarının sorunsuz devam ettiğini dile getiren Özalan, "Karşıyaka Stadı'na baktığımız zaman belediye neyi düşünerek bize köstek oluyor onu anlamış değiliz. Önemli olan Karşıyakalılara ve Karşıyaka taraftarına hizmet etmek. İnşallah Allah izin verirse de burada çok güçlü bir misyon edinip, çok güçlü bir şekilde o stadın da ilerlemesi için mücadele edeceğim. Karşıyakalılar hak ediyor bunu." değerlendirmesinde bulundu.

Özalan, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sporcu insanların Meclis çatısı altında olması gerekiyor. MHP'den Saffet Sancaklı ağabeyimiz geçen sene Meclisteydi. Bu sene 3 arkadaşımız AK Parti çatısı altında inşallah, Allah kısmet ederse Meclis çatısı altında olacağız. Bu da tabii ki spor alanında hizmetleri daha iyi hale getirecek, daha takip edilir hale getirecek, daha iyi olacak düşüncesindeyim. Önceliğim İzmirimize hizmet etmek daha sonra da bize ne türlü görev verilirse üstesinden gelmek."

"ARTILARIM VAR"
Seçim çalışmalarında çok acemilik çekmediğini ifade eden Özalan, futbolda da siyasette olduğu gibi belli bir kitleye karşı sorumluluğunun olduğunu belirtti.

Özalan, İzmirlilerin sıcakkanlı olduğunu dile getirerek, "Bunu sporla da perçinleyince sahada halkla daha iyi iletişim kuruyorum. Hem kulüpler hem de milli takımlar bazında çok büyük başarılar elde ettik. İnsanların bize sempatisi çok fazla. Milli takım formasını giyip de halkımızı onurlandırmak kolay bir iş değil. O yüzden benim artılarım var, bunu da iyi kullanıyorum." diyerek sözlerini tamamladı. (AA)

 
Kiraz’da Ramazan coşkusu
 
Narlıdere'de miting gibi açılış!
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Poyraz 1 Haziran 2018 Cuma 20:19

İzmirde belediyenin tek yatırımı yokmuş. Belediyenin yaptığı stadta Eskişehirspor'u sahadan çekip 3 puanının silinmesine sebep oldun ve takım senin yüzünden süper lige çıkamadı.

Yorumu oyla      11      5  
komedi 1 Haziran 2018 Cuma 19:58

16 yildir Dava diye Ak partiyi kayitsiz sartsiz destekleyenler artik Millet Ittifakini destekliyor siyaset sayesinde mevki pesinde olan AK partiyi

Yorumu oyla      9      5  
Mümtaz Adaer 1 Haziran 2018 Cuma 18:29

Milli takımı batırdın, en son Eskişehirspor'u batırdın.Sıra AKP'de.

Yorumu oyla      15      5  
ST 1 Haziran 2018 Cuma 18:27

İzmirde yaşamadığın belli oluyor, bunları söylemek için mi aday oldun. Sen sporcu kökenlisin, sporculara gerçekleri söylememek yakışmaz.

Yorumu oyla      13      5  
Melis 1 Haziran 2018 Cuma 18:23

Helal olsun bu yollar sana "İşci".Senin kafan İzmir kafası değil.

Yorumu oyla      10      8  
Bülent ışık 1 Haziran 2018 Cuma 18:23

Alsancak stadı izmir halkının tepkisi ile rezidans olmaktan kurtuldu.15 bin kişilik stadı yık yerine 54 milyon liraya 13 bin kişilik stad yap. Bu mu hizmet .? Işçi rumuzlu yorumcu 16 sene önce 300 bin olan taşeron işçi sayısı bugün 2 milyonun üzerinde. Türk iş genel başkanını sokağa çıkıp insanlara sorsanız acaba kac kişi ismini bilir.Yüzde 1 'in zenginliği 16 sene de yüzde 38 den yüzde 53 e çıkmış sen hala kabak tadı veren megaköy edebiyatı yapıyorsun.Senin megasehrin istanbul da ev fiyatları 1 yılda yüzde 6 artarken megaköy de yüzde 19 artmış.

Yorumu oyla      12      5  
Nurizade 1 Haziran 2018 Cuma 16:51

Hisarönü Camii de yaklaşık 450-500 senelik.Ama İzmire gelen herkes ilk oraya gidiyor.

Yorumu oyla      12      5  
Gürkan 1 Haziran 2018 Cuma 16:30

Başbakanlık binası yıllardır orada duran binadır. Tabelası değişti :) gerçi değişti de ne oldu ? Ne işe yarıyor ? Bakanlar kurulu bazen burada olacaktı, ne oldu ?Çevre "yollarını" hükümet yapmış. İzmir ' de kaç tane çevre yolu var ki? biz 1 tane biliyoruz ama ... Onun da temeli 1987 yılında atılmış. Bornova' ya kadar gelmiş. AKP 'de 2002' den günümüze çevre yolunu ancak Karşıyaka çıkışına getirebilmiş, gerisi paralı olacak :) hastaneler demişsin. Karşıyaka devlet hastanesi 2 yıl önce yıkıldı. Koskoca Karşıyaka'da hastane yok. Bayraklı'ya 12 yıldır şehir hastanesi yapacaklar. 4 yıl önce temeli attılar , daha hala iş yüzde 30'larda :) yollar kirli , asfalt bilmem ne ! Yahu kardeşim bu ülkenin başkenti Ankara 'nın yollarını sen hiç gördün mü ? Her yer yamalı bohça gibi.

Yorumu oyla      13      5  
İşci 1 Haziran 2018 Cuma 15:03

İzmir megaköydür, çıkın sokaklara yollar kirli asfaltlar bozuktur. hastaneler, havaalanı, Çevreyolları, Başbakanlık binası, tünelleri ve izbanı kim yaptı ? Tabiki bunlar hükümettin iradesiyle gerçekleşti

Yorumu oyla      11      26  
KSK 1 Haziran 2018 Cuma 14:42

Futbolculuk yapmış olman siyaset yapamayacağın anlamına gelmiyor.Ama bu söylemlerin doğru değil, biraz daha araştır eğer demeç vereceksen destek al, boş konuşuyorsun

Yorumu oyla      29      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İzmir'den üst düzey sandık önlemi!
İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı, seçim ve sandık güvenliği için çalışmalara ...
AK Partili Kaya'dan o ilçeye 'Organize Sanayi' müjdesi
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Konak, Karabağlar ve Menderes'te ...
CHP'li Bakan'ın kadın efeleri sahada: Girilmedik köy bırakmayacaklar
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve birinci bölge ikinci sıra ...
 
Türkiye'de ilk: Karı-koca ilk iki sırada!
İstifa süresi içinde Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevinden ...
YSK, Deniz Baykal için kararını açıkladı
CHP'den aday adayı olan Tarkan Yılgün, CHP’nin Milletvekili aday listesinde ...
AK Partili Dağ'dan o iddiaya yanıt: Bölgede çamur siyaseti yapan arkadaşlar var!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında ...
 
CHP'nin vekil adayı Kılıç'tan Kiraz çıkarması: Üreticinin yüzü CHP iktidarında gülecek
Seçim çalışmalarına Kiraz’dan start veren CHP İzmir Milletvekili adayı ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bakan Veysel Hoca’ya kimler cevap verecek?
Mehmet KARABEL yazdı... Bakan Veysel Hoca’ya kimler cevap verecek?
AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül’den anlamlı bağış
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva