HABERLER>GÜNCEL
21 Haziran 2010 Pazartesi - 00:00

Üniversite hazırlık ’‘ekolü’’ ESÜYEM adıyla döndü

1988'de ’“üniversite hazırlık’” yolculuğu ile ünü günümüze kadar uzanan ve dershane sektörünün kilometre taşlarından biri olarak kabul edilen Ege Sistem Dershaneleri kurucuları, 4 yıl sonra ESÜYEM çatısı altında yeniden bir araya geldi.’

Üniversite hazırlık ’‘ekolü’’ ESÜYEM adıyla döndü



İZMİR - "Kaliteli bir yaşam için, önce kaliteli bir eğitim" ilkesini benimseyen kurucu kadrosu, geçen 4 yıl içinde yılların bilgi ve birikimlerini kendi kitaplarında topladılar ve kendi kitaplarını yazdılar. Üniversite sınavlarında bugüne kadar 7 Türkiye birincisi, 3 Türkiye ikincisi, 5 Türkiye üçüncüsü çıkaran, ilk 10'a 48 öğrenci yerleştiren, binlerce öğrenciyi ilk 500'e taşıyan ve yüksek puanlarla istedikleri bölümlere yerleştiren deneyimli kadro, bu yıl da 35 şanslı öğrencisini en iyi üniversitelere yerleştirmeye hazırlanıyor. 
 
ESÜYEM, yurtiçi ve yurtdışı eğitim sektörünün önde gelen firması Deren Koray Group bünyesinde hizmet verecek. Ege Sistem Üniversite Yerleştirme Merkezi öğrencileri, yurtiçi ve yurtdışı eğitimin önde gelen markası Deren Koray’’a ait lisan ve kariyer okullarından da öncelikli olarak yararlanma şansına erişecekler. Şirket yönetim kurulu üyesi Koray Altan, Ege Sistem markasının üniversite hazırlıkta bir fenomen olduğunu belirterek, İzmir’’de efsanenin geri döndüğünü ve üniversite hazırlıkta İzmir’’in özlediği eğitim kalitesine Ege Sistem Üniversite Yerleştirme Merkezi ile kavuşacağını vurguladı. 
 
 
Hilmi Turhan (Matematik), Necati Öztürker (Türkçe), Hüseyin Kelle (Fizik) H. Galip Yumuşak (Coğrafya), Aydeniz Çapar (Tarih), Suat Amanvermez (Matematik), M. Nihat Amanvermez (Kimya) ve Nevin Albeyoğlu Aydın (Biyoloji) gibi duayenlerden oluşan deneyimli kitap yazarı kadrosu, İzmir’’i Türkiye’’nin yeniden üst sıralarına taşıyacak başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Bu profesyonel kadronun sadece İzmir’’in değil, Türkiye’’nin de kadrosu olduğunu belirten Altan, kişisel danışmanlık ve test çözüm teknikleri ile sadece 5 öğrenciden oluşan çalışma gruplarında profesyonel eğitimin gerçekleşeceğini ve bu yıl sadece 35 şanslı öğrenciyi çalışma gruplarına dahil edeceklerini ifade etti. Bugüne kadar Türkiye'nin birçok yerinde ve kurumunda başarıyla çalışan önemli kişileri yetiştiren ESÜYEM’’in deneyimli kadrosu, pek çok başarılı öğretmeni de eğitim dünyasına kazandırdı. 
 
 
Kurumda veli ve öğrenciyi özel ders yükünden kurtaracak bir konseptle eğitim veriliyor. Alışılmışın dışında olan bu sistem veli ve öğrenciye büyük kolaylık sağlıyor. 5 kişilik çalışma grupları ile öğrencilere verilen eğitim, özel ders gereksinimini tamamen ortadan kaldırıyor. Bireysel ilginin esas alındığı bu sistemle, profesyonel rehberlik servisinin de katkılarıyla veli ’– öğretmen ’– öğrenci üçgeni arasındaki koordinasyon eksiksiz sağlanıyor. Öğrencilerin diledikleri zaman uzman kadro ile çalışabilme şansının sunulduğu sistemde; eğitim sadece üniversite hazırlıkla sınırlı kalmıyor. Öğrenciler aynı zamanda devam ettikleri okul dersleri ve sınavları için de kurum desteğini alıyorlar. Eğitimde yüksek standartlara sahip ESÜYEM’’de her türlü test ve çözüm teknikleri öğrencilere deneyimli kadro tarafından ayrıntıları ile sunuluyor ve öğrencinin okul derslerinde diğer öğrencilerden daha başarılı olması sağlanıyor. Öte yandan kurumdaki öğrencilere hiçbir kurum ve yayın kısıtlaması olmadan diledikleri soruyu çalışma gruplarına getirebilme özgürlüğü veriliyor. Öğrencinin çözmekte zorluk çektiği sorular masaya yatırılıyor ve deneyimli öğretmenler tarafından çözüm yolları uygulamalarla öğrenciye aktarılıyor. 
 
 
Rehberlik servisi, öğrenciyi çalışma grubuna almadan önce öğrencinin eğitim ve özel yaşamı ile ilgili verileri topluyor; öğrenci EQ - IQ ölçümlerine göre derecelendiriliyor. Bu derecelendirme sonucunda güncel meslek seçimi ve ideal puan türü veliye ve öğrenciye aktarılıyor. Kurumda aynı zamanda diğer Deren Koray okullarında görevli uzman personel ve profesyonel çözüm ortakları tarafından kendi kendinin koçluğu (3K), hedef belirleme, hedefe odaklanma konularında öğrenciler eğitiliyor. Bu eğitimde sınav kaygısını yenme, motive olma, stresten arınma, özgüven kazanma, heyecan kontrolü gibi önemli yetilerin kazanılma amacı taşıdığı belirtiliyor. 
 
 
ESÜYEM aynı zamanda 1989 yılından beri yurtiçi ve yurt dışı eğitim sektörünün önde gelen ismi Deren Koray Group bünyesinde T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’’na bağlı İzmir, Denizli, Kuşadası ve Uşak’’ta şubeleri bulunan ENGLISH LIFE Dil Okulları, İzmir ENGLISH WEST İngilizce dil okulu, 25 dünya dili ve bilgisayar eğitimi veren Ege Lisan ve Bilgisayar Merkezi gibi tanınmış okullar eğitim konsorsiyumu içinde yer alıyor. Özellikle Deren & Koray International Tourism & Education Center ve Deren Koray Tourism tarafından gerçekleştirilen Londra - New York - Miami yaz okulları ve sömestr dil eğitim programları T.C. Turizm Bakanlığı ve TÜRSAB güvencesi ile ESÜYEM öğrencilerinin öncelikli yararlanacakları servislerin başında geliyor. Türkiye sınırları dışında kısa süreli sertifika programları, staj, yabancı dil eğitim, yurtdışı üniversite yerleştirme servisi, yüksek lisans, doktora, post doktora gibi kariyer seçenekleri değerlendirmek isteyen öğrencilere; YÖK denkliğinden vize teminine, üniversitedeki yaşamdan mezuniyete kadar birebir eğitim danışmanlığı servisleri sunuyor. 
 
 
Ağustos 2010’’da başlayacak eğitim takvimi için ESÜYEM’’e şimdiden kayıt almaya başladıklarını bildiren Deren Koray Group sözcüsü Koray Altan, kurum ve servisleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyen veli ve öğrencilerin 
www.universitedeyim.com adresini ya da Konak Pier karşısında bulunan kurumlarını ziyaret etmelerinin yeterli olacağını belirtti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli taksicinin babalık davası Guinness yolunda
Türkiye'de 45 yılda sonuçlanan en uzun babalık davası, Guinness Rekorlar ...
Kahvehaneler umutlu bir sürece girdi!
Kahveciler Odası Başkanı Kırdı, Danıştay'ın, kahvehanelerdeki sigara ...
Cumhuriyet öksüz kaldı...
Türk basınının duayen isimlerinden Cumhuriyet gazetesi İmtiyaz Sahibi ...
 
Foça’’da minibüsle otobüs kafa kafaya: 2 ölü!
İzmir'in Foça ilçesi yakınlarında hatalı sollama yapan panelvan minibüsün ...
Balyoz'da tahliye nedeni: Kanıt bulunamadı
Balyoz soruşturmasında 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan'ın da aralarında ...
O tepede dikili taş olmaya razıyım!
Hakkari’’deki saldırıda yaralanan askerler, o geceyi Başbakan Erdoğan ve Org. Başbuğ’’a anlattı.’
 
Başbuğ'dan OHAL yanıtı
Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ, terörle mücadelede alınacak önlemler ...
Bergama’’da can pazarı
İki kişinin yaralandığı trafik kazasında itfaiye ekipleri araca sıkışan ...
Yağmur geliyor’…
Yeni haftada pazar gününe kadar tüm yurt yağışlı havanın etkisine girecek. ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva