HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Haziran 2024 Salı - 12:43

Tugay'dan örgütle buluşmada mesaj: Bana güvenin!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP İzmir İl Örgütü tarafından düzenlenen programda parti eğitmenleri ile buluştu. Toplantıda konuşan Başkan Tugay, “Tarihi bir sorumluluk üstlendik. Özellikle gençlerin bizden beklentisi çok büyük. O gençleri hayal kırıklığına uğratmak bu dünyaya yapabileceğimiz en kötü şey olur. O yüzden kol kola bu mücadeleyi vermeliyiz. Başaracağımıza sizin sayenizde inanıyorum” dedi.

Tugay dan örgütle buluşmada mesaj: Bana güvenin!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun ev sahipliğinde Nefes Restoran'da parti eğitmenleriyle bir araya geldi. Toplantıda 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçları değerlendirildi ve gelecek döneme dair yol haritası şekillendirildi.
 
“Tarihi sorumluluk”
Konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu durumu da değerlendiren Başkan Dr. Cemil Tugay, şunları söyledi: “İnsanlar artık siyasete güvenmez, inanmaz hale geldi. Siyasetçiler de güvenilmez insanlar olarak görülmeye başlandı. Bu ortamda CHP'nin kendisini yenileme, değiştirme çabasını, toplumun bize fırsat verme, kredi açma çabası olarak gördüm. Seçimdeki sonuç net olarak budur. Parti üyeleri olarak, partinin değişik kademelerinde görev alan kişiler olarak üzerimizdeki sorumluluk, tarihi bir sorumluluktur. Ülkeyi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarma sorumluluğudur.”


 
“Sizlerin güvenini istiyorum”
Başkan Dr. Cemil Tugay, “Sorunlarımızın olduğunun farkındayım. Bunların çözümü için neler yapacağımız ortada. Çok çalışkan, duyarlı olmak, insanlara kulak vermek... Bunları yaparken de CHP'nin ideolojik doğrularından vazgeçmemek gerekiyor. Bunu yapacağıma dair şüpheniz olmasın. Asla hayalperest değilim. Asla olmayacak işlerin peşinden koşacak bir insan değilim. Önümüzde 5 yıl var. Sadece sizlerin güveninizi istiyorum. Siz de bana bir şey söylemekten çekinmeyin. Can kulağı ile hepinizi dinliyorum” diye konuştu.
 
“Kol kola bu mücadeleyi vermeliyiz”
CHP'yi İzmir'de güçlü yapan unsurun CHP örgütü olduğunu vurgulayan Başkan Dr. Cemil Tugay, şunları söyledi: “Bu parti savaş meydanlarında kurulmuştur. Bir kahramanlık destanıyla başlamış bir hikâyedir bu. Kimsesizlerin kimsesi olsun, bu ülkeyi karanlıklardan çıkarsın, yukarılara, çok güzel yerlere taşısın diye kurulan Cumhuriyet’in partisiyiz. Cumhuriyet Halk Partisi'ne inanmak ve sevmek için daha fazla neye ihtiyacımız olabilir? Bu partinin temsilcileri olarak her birimiz sosyal adalet istiyoruz, kimse aç kalmasın, açıkta kalmasın istiyoruz. Bu yüzden çok çalışacağız. Özellikle gençlerin bizden beklentisi çok büyük. O gençleri hayal kırıklığına uğratmak bu dünyaya yapabileceğimiz en kötü şey olur. O yüzden kol kola bu mücadeleyi vermeliyiz. Başaracağımıza sizin sayenizde inanıyorum. İnancım, sizler gibi fedakarca yıllarca mücadele eden, vazgeçmeyen Cumhuriyet Halk Partililerden kaynaklanıyor.”
 

Partililere teşekkür etti
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, parti eğitmenlerinin CHP'ye büyük emeklerinin olduğunu söyledi. Aslanoğlu, “Emek veren tüm örgüt üyelerinin sayesinde parti bugün birinci parti haline geldi. Hakkınız ödenmez. Her birinizin emeğine sağlık ama süreç bitmedi. Bundan sonra daha da fazla çalışacağız. İktidar yolculuğu sizlerin ellerinde büyüyecek. Sizlerin eğitimleri ile büyüyecek. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

 
41 bin liralık kazı kazan uçtu… ‘Hayırlı işler’ diyerek çaldı!
 
Muğla'da zehir tacirleri tutuklandı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tümay konuklak 11 Haziran 2024 Salı 22:56

Güvenmeyin bu adam. Bir dost tavsiyesi

Yorumu oyla      5      0  
11 Haziran 2024 Salı 19:37

Gerçekten bu iş size göre değil.

Yorumu oyla      8      0  
Güvenilmez 11 Haziran 2024 Salı 18:39

1. Bisiklet yollarını neden kaldırdınız? 2. Nostaljik tramvayın nasi size battı? 3. Sesi çıkmayan çalışanlar neden asiler ordusuna dönüştü? Halk marketleri özelleştirmeyi de düşünüyor musunuz? 4. Neptün Soyer nedeniyle kooperatiflere destek bitecek mi? 5. Özel Halk Otobüsleri için verilmiş sözünüz var mı? 6. İzban ortaklığı nerenize battı? Derdiniz ne? Okulsuz maarif mi? 7. Yatırımlar ne aşamada? İlçe belediyeleri neden asfalt tesisi açmak zorunda kalıyor? Daha sayalım mı bay kayyum?

Yorumu oyla      3      0  
örgüt... 11 Haziran 2024 Salı 18:32

sen asla izmir için tercih edilen değildin sadece özgür özele taraf olduğun için buraya gelebildin...

Yorumu oyla      6      0  
İZMİRLİ 11 Haziran 2024 Salı 18:31

sana güvenmek izmirin en büyük hattası oldu bu daha başlangıç gerçekleri anlatr da izmirli artık hakikatları senden duysun...

Yorumu oyla      3      0  
Belediyeci 11 Haziran 2024 Salı 15:59

Sana nasıl güvenelim, atadığın müdürü iki ay geçmeden görevden alıyorsun, hayatında çalışmamış, bankamatik geçinmiş birini sırf siyasi diye İzelman’ın başına geçirirsen olacağı bu, nerede kaldı liyakat. Bu ne kardeşim Umut Tekin’in eşini memur yapın kendini şirket müdürü yapın, ne bulunmaz hint kumaşlarıymış bunlar. Özgür Özel’in İzmire yapacağı en büyük ihanetti, yaptı kardeşim.

Yorumu oyla      8      1  
İzmir 11 Haziran 2024 Salı 15:23

Yemek davet işlerini bırakalım artık Seçilmişsin iş yapalım İşçilerin yüzünü guldurt

Yorumu oyla      5      0  
11 Haziran 2024 Salı 14:22

Boş işleri bırakın da iş yapın. Buca Metrosu yapılıyor ama tren setleri alınmadı. Ne zaman alınacak? 3-4 yıldan önce setler gelmez. Karabağlar Metrosu ne aşamada. İzmir'de ciddi yol sıkıntısı var, yeni bir ana arter açılacak mı? Açılmayacaksa neden? Bazı yerlere alt-üst geçidi yapılacaktı, ne zaman yapılacak? Yeşildere Expo ne olacak? Gecekondu sorunu ne olacak? Büyükşehir binası ne olacak? Opera ne olacak?

Yorumu oyla      6      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ödemiş'te ilaçlama çalışmaları başladı
Ödemiş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekipleri, uçkunla mücadele ...
Çiğli'de ilaçlama çalışmaları tam gaz!
Çiğli Belediyesi, ilçe sakinlerinin rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesi ...
Karşıyaka'da sahil pırıl pırıl
Karşıyaka Belediyesi’nin başlattığı “Hedef Tertemiz Karşıyaka” kampanyasına ...
 
Bornova Belediyesi personeli sahneye çıktı
Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu (BBŞT), sahnelediği başarılı oyunlar ...
Büyükşehir’de şok istifa!
Yerel seçimin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN A.Ş.’ye ...
Güzelbahçe'de renkli açılış!
Güzelbahçe’de yazın vazgeçilmez buluşma noktası Gece Pazarı’nın açılışı ...
 
Valilik kötü görüntü için uyardı: 112'yi arayın, müdahale edelim!
İzmir Valiliği, uygunsuz yerlerde kurban kesimi konusunda vatandaşları ...
Vali Elban’dan ‘İZBAN’ çıkışı: Doğru işleyen bir model!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın İZBAN'da ortaklığın bitirilmesi ...
Aydın Büyükşehir, Nazilli'nin yollarını yeniliyor
Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşlar için daha güvenli ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva