HABERLER>POLİTİKA
14 Şubat 2024 Çarşamba - 15:59

Tugay'dan Dağ'ın vaatlerine gönderme: İzmirliler buna kanmaz!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın vaatlerine gönderme yapan Tugay, "Başka yerlerde insanlar üstünde baskı kurabilir, rüşvet teklif eder gibi vaadlerde bulanabilirler ama İzmirliler buna kanmaz. Birileri hayal kurduğuyla kalır, 31 Mart gecesi de alması gereken cevabı alır" dedi.

Tugay dan Dağ ın vaatlerine gönderme: İzmirliler buna kanmaz!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Dikili, Bergama ve Kınık ilçe örgütleri, belediye başkan adayları ve yurttaşlarla bir araya geldi. Tugay, “Ben İzmir’e aşığım, öyle bir çalışma ortaya koyayım ki insanlar 50 yıl konuşsun istiyorum” dedi. 

Esnafı ziyaret eden Tugay, arıtma problemi, içme suyu hattının yenilenmesi, yol ihtiyaçlarını bildiğini belirterek, “Dikili’nin turizm konusunda cazibesini artıracak bir şeyler yapmalıyız. Dikili’nin festivallerinin daha gelişmiş şekilde yapılması için elimizden geleni yapacağız. Kırsal bölgeyi planlayacağız” dedi. 

Dikili Avcılar ve Atıcılar Derneği’ni ziyaret eden Tugay, “Ben İzmir’e aşığım, öyle bir çalışma ortaya koyayım ki insanlar 50 yıl konuşsun istiyorum. Burada otopark sorunu olduğunu biliyoruz. Sizi mağdur etmen bu hizmeti de buraya getireceğiz” diye konuştu. 

82 YAŞINDAKİ ÇINAR, DİKİLİ’YE YÜKSEKOKUL İSTEDİ
Dikili’de seçim çalışması yapan Tugay, ilçeye 25 yıl önce gelen 70 yıldır berberlik yapan 82 yaşındaki  İsmet Şengül Sarıkamış ile keyifli bir sohbet etti. Dikili’ye bir yüksekokul açılmasını isteyen 82 yaşındaki çınar, “Dikilimiz 12 ay hareketli bir yer olsun. Ben 25 yıl önce buraya yerleştim. Allah bu ilçe sakinlerinden razı olsun. Onların sayesinde ev sahibi oldum" dedi. 

Tugay, emektar esnaf Şengül'ü tanımaktan mutlu olduğunu belirterek hayırlı işler diledi. 

Bergama’nın sağlık tanrısı Asklepios’un asasında olan yılan sembolünün ilk ortaya çıktığı yer olduğunu hatırlatarak, “Bergama, dünyada tıbbın ilk ortaya çıktığı yer olarak bilinir. Bir doktorun belediye başkan aday olması güzel bir tesadüf. Bu göreve hazırlanarak aday olduğumu, planlarımın hazır olduğunu bilin isterim. İzmir’in çocuğu olarak, şehre inanarak, çok severek, her bir köşesine sahip çıkarak hizmet edeceğim” dedi. 

“BİZİ ANLATMADIĞINIZ KİMSE KALMASIN”
Kınık’ta coşkuyla karşılanan Dr. Cemil Tugay, “Alsancak, Konak, neyse benim için Kınık da odur. Bütün umutsuzluk ve endişelerinizi bir kenara bırakıp kenetlenin. Hep beraber 31 Mart seçimleri için çalışalım, konuşmadığınız, bizi anlatmadığınız kimse kalmasın. Verdiğimiz her sözü nasıl yerine getirdiğimizi göreceksiniz. Bunu inançla, Kınık’a duyduğumuz sevgi ile halkımıza duyduğumuz saygı ile yapacağız. En ufak yanlış duymayacaksınız. Kimse bize yanlışı konduramayacak” dedi. 

“DÜNYAYA GELDİĞİMDE İLK VAN HAVASINI SOLUDUM”
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Dr. Cemil Tugay, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay İnay ve CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ile birlikte İzmir’de faaliyet gösteren Vanlı hemşehri derneklerinin Karabağlar’da düzenlediği toplantıya katıldı. Coşkuyla karşılanan ve Van’ın geleneksel lezzeti ‘ayran aşı’ ikram edilen Başkan Tugay, gösterilen misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karabağlar’da düzenlenen kadın ve genç buluşmasına katılan Tugay’a İzmirspor atkısı hediye ettiler.  
Öğretmen babasının görevi nedeniyle Van’da doğan CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, anne ve babasının uzun yıllar çocuğu olmadığını, bunun için adaklar adadıklarını belirterek, 1967 yılının Haziran ayında annesinin kendisini kucağına almasıyla ailede büyük bir mutluluk yaşandığını ifade etti.  Tugay, “Annem ve babam 5 yıl orada yaşamış. O kadar güzel şeyler yaşamışlar ki bana anlatıp durdular. Ne yazık ki ben bebekken ayrılmışlar. Babam öğretmen olduğu için, biraz da o dönem siyasi çalkantıların olduğu için çok dolaştırılmış. Biz de gezdik. Arada bir de Kıbrıs’a gitti. Asker olarak orada savaştı. Birkaç sene önce kaybettik babamı.  Hayatım boyunca Van’ı dinledim ailemden, gölüyle, Akdamar Adası’yla, kedisiyle, yemekleriyle orada gördükleri sıcak dostluklar, arkadaşlıklarla” dedi. 

“HİÇ KİMSE İZMİR’İ KARANLIKLARA BOĞAMAYACAK”
Karabağlar Kadın ve Genç Buluşması’na da katılan Başkan Tugay, ‘İzmir’i almayı’ hedefleyen siyasi rakiplerinin bunu başaramayacağını belirterek, şöyle dedi: 

“İzmir’in her tarafındayız. Bir sürü şeyle mücadele ediyoruz. Bir taraftan yalan dolanla mücadelede ediyoruz. Karşımızdaki rakipler hadlerini aşarak İzmir’i almayı hayal ediyorlar. İzmir, sadece İzmir halkınındır. İzmir halkının olarak kalacaktır. İzmir halkı kimdir, nedir bu insanlara yıllardır gösteriyor ve bu seçimde de gösterecek. Hiç kimse İzmir’i karanlıklara boğamayacak. Başka yerlerde insanlar üstünde baskı kurabilir, rüşvet teklif eder gibi vaadlerde bulanabilirler ama İzmirliler buna kanmaz. Birileri hayal kurduğuyla kalır, 31 Mart gecesi de alması gereken cevabı alır.” 

 
Balici şoför serbest bırakıldı!
 
Aliağa'da balıkçılığa yapay resif desteği
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
14 Şubat 2024 Çarşamba 21:22

90 dakika beleşcisi her haberin altında.

Yorumu oyla      1      1  
Sorgulayan, neden kansın ki ! 14 Şubat 2024 Çarşamba 20:06

CHP İzmir BB Başkanı adayı Sayın Cemil Tugay , Konak’daki metro , otobüs , vapur ve tramvaylarda 120 dk. aktarma hakkı var. Kınık ‘daki otobüslerde 120 dk. aktarma hakkı var mı . İzmir toplu taşımasında adil ve eşit olmayan uygulama için ÇÖZÜM : İzmir çevre ilçe otobüslerinde de , 136 km. lik İZBAN hattındaki tarife ve ücretlendirmelerin ( BEDAVA DEĞİL - ARTI PARA ) uygulanması . Çevre ilçe otobüslerinde de uygulanan 90 dk. aktarma hakkının 10.02.2016 tarihinde iptal edilmesi de , iptal edilen 90 dk . aktarma hakkının bugüne kadar iade edilmemesi de siyasi bir karardır . Bugüne kadarki siyaseti , siyasetçileri takip ettiğimde de , olmaz denilenlerin nasıl olduğunu , verilmez denilenlerin nasıl verildiğini gördüm . Çünkü siyasiler , halkın haklı taleplerini yerine getirmezlerse o koltuklarının sallantıda olduğunu hemen hissederler . “ Vermezler “ derken fazla iddialı olmuş . Bir bakmışsınız , savunduğunuz siyasiler sizi mahçup etmiş . Siyaseti ve siyasetçiyi anlamak için , seçim öncesi söylemlerini , seçim sonrasının eylemlemlerini takip etmeniz gerekir . İzmir’de belediye başkanlığına en yakın iki aday da , çevre ilçeler ( Dikili , Kemalpaşa , Torbalı ) dahil , her gittiği toplantıda 90 dakika aktarmanın geri geleceğini vaat ediyor . Bu vaatler yerine gelir , gelmez onu bilemem . Ancak Dikili, Kemalpaşa , Torbalı ( dış ilçe ) ilçelerinde tekrarlanıyorsa , hele hele CHP’nin adayı Sayın Cemil Tugay tarafından tekrarlanıyorsa , çevre ilçelerdeki toplu taşımada aktarma hakkı sorunu kulaklarına çınlatılmış demek ki.

Yorumu oyla      1      2  
Alen doğu gencer 14 Şubat 2024 Çarşamba 17:57

alttaki trollere sorum ? İzmir büyük şehir belediyesi tüm projelerini ne ile yapıyor? son 22 senede izmirde merkezi hükümet tarafından yapılan projeler kaç tanedir? ondan sonra gelin konuşalım.

Yorumu oyla      1      2  
TC misafir 14 Şubat 2024 Çarşamba 16:36

Bakalım siz ne sunacaksın siz proje olarak? Proje diye saçmalıklarla halkın karşısına çıkmayın. Hamza Dağ için yaptığım yorumların benzerini yaptırtmayın. Bu gidişle sadece muhtarlık için oy attıracaksınız ya bakalım ne olacak?

Yorumu oyla      4      3  
Tunç 14 Şubat 2024 Çarşamba 16:26

Dersim çetesine hiç kanmaz.

Yorumu oyla      2      3  
HEYKELÇİ 14 Şubat 2024 Çarşamba 16:11

TABİİ HEYKEL AÇ SA KANAR DEMİ

Yorumu oyla      3      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Yerel seçimler, iktidara bir sarı kart gösterme seçimi'
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bu seçim, iktidara aklını başını ...
MHP 52 başkan adayını daha açıkladı!
MHP, 33 ilçe ve 19 beldenin belediye başkan adayını açıkladı.
CHP Çiğli Adayı Yıldız işçilerle bir araya geldi: Enflasyona ezdirmeyeceğim!
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız önce belediye işçileri ...
 
CHP'de meclis üyeleri mesaisi… '1 numara' Genel Merkez'e!
Cumhuriyet Halk Partisi’nde meclis üyelerinin belirlenme sürecinde izlenecek ...
Büyükşehir adayı Dağ'dan 14 Şubat buluşması
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, sevgililer ...
Eşi İYİ Parti’den aday olan Serter’den oy vetosu: Ben CHP’liyim!
CHP’de uzun yıllar siyaset yapan Bedri Serter, eşi Huriye Serter’in İYİ ...
 
Serter çifti yeniden siyaset sahnesinde... CHP out, İYİ Parti in!
Cumhuriyet Halk Partisi’nden geçmiş dönemlerde İl Başkanlığı yapan ve ...
Bakan Yerlikaya faciaya ilişkin son durumu anlattı
Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında dün meydana gelen toprak kaymasında ...
Akşener'den İliç'teki maden faciası tepkisi!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında açıklamalarda ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva