HABERLER>GÜNCEL
12 Kasım 2011 Cumartesi - 15:03

Torbalı’da büyük ihmal!

Torbalı’da görev yapan Gazeteci Cemil Zeybeker, geçirdiği trafik kazası sonucu, bilinci açık olarak gittiği hastanedeki ihmaller yüzünden ölümün eşiğine geldi. Yatak yok denerek, geri çevrilen Zeybeker’in, İzmir’e sevki için de ambulans bulunamadı!

Torbalı’da büyük ihmal!

Egedesonsöz -  İhlas Haber Ajansı Torbalı bürosunda ve yerel Ege Gazetesi'nde muhabir olarak görev yapan 24 yaşındaki Cemil Zeybeker, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı. Dün akşam saatlerinde ilçe merkezinde meydana gelen olay sonrası bilinci açık olarak Torbalı Devlet Hastanesi’ne giden Zeybeker, talihsizlikler ve ihmaller nedeniyle ölümün kıyısına geldi. Edinilen bilgilere göre, bilinci açık olarak Torbalı Devlet Hastanesi’ne gelen Zeybeker’in, ayağının röntgenini çeken doktorlar, genç gazetecinin “başımı yere çarptım” demesine rağmen boş yatak olmadığı gerekçesi ile hastane civarında olmasını söyledi. Bir süre sonra hastaneye gelen gazeteci arkadaşları Zeybeker’in müşahede altında tutulması konusunda doktorlarla görüşse de, “Hastalara sırayla bakıyoruz. Şu an müşahade altında tutacağımız bir yatak yok” yanıtını aldı.
 
4 SAATLİK AMELİYATA ALINDIK
Kısa süre sonra ağrıları artan Cemil Zeybeker, zaman kaybedilmeden özel bir tıp merkezine götürüldü. Burada, gencin beyin kanaması geçirme ihtimalinden şüphelenen doktorlar, İzmir’de detaylı bir muayenenin gerektiği yönünde görüş belirtti. Genç muhabirin peşini talihsizlikler burada da bırakmadı. İzmir’e sevk için çağrılan 112 acil servis ambulanslarının, görevde olması nedeniyle Zeybeker’e özel araç tahsis edildi. Ege Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Günaydın’ın şahsi arabasıyla İzmir’e getirilen Zeybeker, Gaziemir yakınlarında fenalaşarak bilincini kaybetti. Yeşilyurt Devlet Hastanesi’nde 4 saat süren ameliyatın ardından anestezi yoğun bakım ünitesinde uyutulan Zeybeker’in, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
 
“MÜTHİŞ BİR İHMAL SÖZ KONUSU”
Ege Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Günaydın “Torbalı Devlet Hastanesi’nde röntgen çekmişler. Sen buralarda bekle demişler. Ben gittiğimde kantindeydi. Gözlem odasına almamışlar. Yer yok gerekçesi ile yatışına da izin vermemişler. Görevlileri uyardık. Ağrısı artmaya başladı. Bir sonuç alamayınca Özel Torsalı Tıp Merkezine götürdüm. Beyin kanaması geçirmiş olabilir dendi. 112’yi hastanenin doktoru aradı ancak görevde oldukları söylendi. Kendi aracımızla İzmir’e yola çıkardık. Gaziemir’de kan kusmaya başladı. Bilincini kaybetti. Kısmi felç durumu var. Ciddi bir beyin kanaması söz konusu. 4 saatlik ameliyata alındı. 120 bin nüfuslu Torbalı’da tomografi cihazı var ama beyin cerrahı yok. Sağlık ocağından farksız. Bilgi almak istediğimiz kişiler, başına bekçi mi koyacağız diye karşıladılar. Hukuki haklarımızı da arayacağız” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cemil Zeybeker 14 Kasım 2011 Pazartesi 15:23

"Başım ağrıyor" dedim, bana "sen buralarda takıl, birazdan tekrar bakarız sana" dediler, beni müşahade altına almak yerine kantine gönderdiler. sorunca da "Başına bekçi mi dikecektim" dediler. işte o yüzden şu an yoğun bakımda yatıyorum, bugün 4. gün ve hayati tehlikeyi henüz atlatamadım. şu an uyutuyorlar beni, ama uyandığımda bu "İHMAL"in hesabını soracağım...

Yorumu oyla      15      6  
ibrahim KAYA 14 Kasım 2011 Pazartesi 15:20

hepimiz Cemil Zeybeker'iz. bu olayın sorumluları hesap verecekler. hukiki tüm yollara başvuracağız. başhekim Şenol Topçu istifa etmeli...

Yorumu oyla      15      6  
Doğrucu Davut 13 Kasım 2011 Pazar 10:32

sayn 22.58 uyanda balığa gidelim.gazeteci fatih yapar 23.07.2011 de bu konuyla ilgili detaylı bir haber yaptı.o kişiler kendilerine öyle güveniyorlarki MHPnin uç vakfı TÜRKAVA ÜYELİKLERİNİ SAKLAMIYORLAR.kendilerinden olmayan kaliteli personel sürekli geçici görevle sürülüyor.işin ehli olmayan personel de koltuğu kapıyor.cemil kardeşimize şimdiden geçmiş olsun

Yorumu oyla      16      6  
sağlık memuru mehmet ali çelik 13 Kasım 2011 Pazar 01:56

seçilen 2 bakan ve milletvekilleri öteden beri sağlık hizmeti üretmek yerine T.sağlıksenin ve Türkavın sekreterliğini yapan sağlık müdürünü görevden almalı.

Yorumu oyla      17      6  
Doğancan 13 Kasım 2011 Pazar 00:53

Bir doktor olarak unatıyorum yazıklar olsun..!

Yorumu oyla      15      6  
HAS AK PARTİLİ 12 Kasım 2011 Cumartesi 22:58

burdan sayın Başbakanımıza çağrıda bulunuyorum.genel seçim öncesi teşkilat olarak sağlık personeli ihtiyacı için il sağlık müdürlüğüne gittik.burda sonradan öğrendik mhp kökenli müdür yardımcısı ile şube müdürü bizi kovmaktan beter etti .sağlık müdürü mhp lilere koltuk bulmak ve korumakla uğraşacağına birinci görevi olan insan hayatı ve sağlığıyla uğraşsın.siyasetle uğraşmak istiyorsa istifa etsin mhp ye geçsin.BAŞBAKANIM LÜTFEN BU SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE EL ATIN.

Yorumu oyla      16      6  
ufuk güdücü 12 Kasım 2011 Cumartesi 22:26

Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçuyu İstifaya,İl Sağlık Müdürünü Göreve Davet Ediyorum...

Yorumu oyla      16      6  
Çağdaş Geniş 12 Kasım 2011 Cumartesi 22:23

koskoca torbalı'da acil yardım aracının azlığını 2 yıl önce taşımıştık manşetlerimize. o zaman bizleri ciddiye almayanları şimdi vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.

Yorumu oyla      15      6  
paramedic 12 Kasım 2011 Cumartesi 20:29

yorum yapmaya layık bir haber bile değil bir sağlıkçı olarak utanıyorum!!!

Yorumu oyla      18      6  
İZMİRLİ 12 Kasım 2011 Cumartesi 20:23

Ateş olmayan yerden duman çıkarmı... Demekki bu hastanede olağan dışı işler var. Sağlık bakanlığı yetkililerini göreve çağırıyorum...

Yorumu oyla      17      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Van'dan kaçış başladı, otobüslerde yer yok
17 gün sonra meydana gelen ikinci depremin verdiği zarar, birçok Vanlı'yı ...
Sigara cinayeti zanlılarına müebbet istendi
Karabağlar'da yaklaşık 2 ay önce arkadaşlarıyla birlikte gezen 16 yaşındaki ...
İşte operasyonun detayları!
Kocaeli'de dün akşam kaçırılan Kartepe adlı deniz otobüsüne saat 06.00 ...
 
İşte iddialara göre bedelli alt sınırı
Bedelli askerlik çalışmaları sürerken ortaya atılan yeni bir iddia binlerce ...
Çadır kent buzdan kente dönüştü!
Van ve Erciş’te depremzedelerin yaşamını soğuk ve kar olumsuz etkiliyor. ...
Kentsel dönüşüm İzmir’i değiştirir
Kentsel dönüşüm yasası çıktığı takdirde en hızlı dönüşen ve çehresi değişen ...
 
Halkapınar'da üst geçit revizyonu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar İstasyonu’nda günde 14 bin yolcunun ...
Kaçırılan deniz otobüsüne operasyon!
Kocaeli'de dün akşam kaçırılan Kartepe adlı deniz otobüsüne saat 06.00 ...
Gözyaşları görev şehitlerimiz için...
Doğan Haber Ajansı, Van depreminde enkaz altında kalan Cem Emir ve Sebahattin ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva