HABERLER>EKONOMİ
4 Şubat 2012 Cumartesi - 21:17

Takı defilesi modaya yön veriyor

İzmir’de JEWEX 2012 kapsamında “JEWEX TREND SHOW 2012” takı defilesi düzenlendi.

Takı defilesi modaya yön veriyor

İZMİR - Kuyumculuk sektörünün önde gelen 4 firmasının ürünlerini Türkiye’nin ünlü mankenleri podyumda taşıdı. Özgün tasarımları ve kalitesiyle kuyumculuk sektörünün liderlerinin JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı’nda görücüye çıktığına dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Dünya liderliğini hak eden Türk Kuyumculuk endüstrisinin günümüzün değişen moda trendleri ve estetik kavramları doğrultusunda, tüketicilerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda farklı ve özgün ürünler geliştirmeye devam ettiğini vurguladı.
 
JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin büyük beğenisini topladı. Türkiye ve Dünyanın dört bir yanından alım heyetleri organizasyonun gerçekleştiği İzmir Uluslararası Fuar Alanı’na akın etti.   katılımcılar altın, mücevher, gümüş takılar, değerli ve yarı değerli taşlar, inciler, incili takılar, saatler, makine, alet ve ekipman, kuyumculuk vitrin dekorasyon ve sergileme ürünleri ile güvenlik gereçlerinde geldikleri düzeyi ortaya koyuyor. Sektörde faaliyet gösteren veya sektöre hizmet veren üreticiler, toptancılar, perakendeciler, ihracatçılar, ithalatçılar ve tasarımcılar sektörün geldiği son noktayı JEWEX 2012 kapsamında açılan stantlardan takip ediyor. Geçtiğimiz yıllara kıyasla çok daha fazla marka ve geniş ürün yelpazesi sunulan, iş bağlantılarının yapıldığı güçlü bir platformu haline gelen fuar kuyumculuk sektörünün Ege Zirvesi niteliğini taşıyor.
 
JEWEX TREND SHOW 2012 DEFİLESİ GÖZ KAMAŞTIRDI
JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı’nın önemli bölümlerinden birini oluşturan “JEWEX TREND SHOW 2012″ takı defilesi büyük ilgi gördü. Gençiz Fuarcılık defile için 1 nolu holde özel bir alan oluşturdu. LCD ekranların desteklediği sahne, Homeros dönemini hatırlatan heykellerle çerçevelenmiş farklı bir podyum, seçkin davetlileri ağırlayan süt beyazı sandalyelerden oluşan tribünler organizasyona ayrı bir boyut kazandırdı. Her zevke hitap eden bol seçenekli moda yaratan mücevher portföyü, eşsiz değerdeki koleksiyonları ile mücevher sektöründe ayrı bir yere sahip 4 firma, özel tasarımlı koleksiyonlarını “JEWEX TREND SHOW 2012″ takı defilesinde yerli ve yabancı konukların beğenisine sundu. Ünlü mankenlerin görev yaptığı gecede Özge Ulusoy, Sedef Avcı, Didem Soydan ve Selda Car başta olmak üzere Uğurhan Akdeniz Model Ajans’ın 20 mankeni podyuma çıktı. İstanbullu ve İzmirli mankenler başarılı sunumlarıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. Yaklaşık yarım saat kadar süren defilede mankenler yüz binlerce TL değerindeki özel takıları başarıyla taşıdı.
 
Sadece sektör profesyonelleri ve seçkin davetliler tarafından tribünlerden takip edilebilen defile ilgi ile izlendi. Basın kurumlarının büyük ilgi gösterdiği defileyi bazı televizyon kanalları canlı olarak yayınlarken bir kısmı da özet yayınlarda bulundu. Birbirinden değerli mücevher, pırlanta ve altınlar mankenlerin üzerinde göz kamaştırdı. Atanaz, Bahadır, Genç Levent ve Özulucak kuyumculuk firmalarımızın özel koleksiyonlarını profesyoneller mükemmel olarak değerlendirdi. Firma temsilcilerine podyumda plaketleri verildi.

Farklı bakış açıları ile Türk kuyumculuk endüstrisinin takı modasına yön verecek güçte olduğunu İzmir’deki JEWEX TREND 2012 takı defilesinde ortaya koyduğunu vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “Dünya moda endüstrisinin her alanda belirlediği temel özelliklerden yararlanarak koleksiyonlar üreten kuyumculuk sektörümüz, dünya lideri olmayı sonuna kadar hak ediyor. Az önce gördük. Tasarımcılar nihai tüketicinin çizgilerini, yaşantısındaki bütün detayları paylaşan, dünyanın tercih ettiği renkler ve geometri detaylarında giysileri ile bütünleşen takıları yaşantının bir parçası haline getirmişler. Defileye katılan firmalarımızı ve podyumda görev yapan arkadaşları kutluyorum” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Petkim Limanı Alsancak’ı geçecek
Petkim Petrokimya Holding'in, ÇED raporu yeni alınan Petkim Limanı'nda ...
Kriz büyüyor: İran, Türkiye'nin doğalgaz restini gördü!
Türkiye, kara kışın ortasında doğalgaz konusunda kritik günler geçiriyor. ...
Amaç EXPO'yu herkese anlatmak!
EXPO 2020 Yürütme Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, EGE-KOOP Genel Başkanı ...
 
TOKİ, askeri bölgelere de el atıyor!
'Afet riski altındaki alanların dönüşümüne ilişkin' kanun tasarısında, ...
Üst düzey bürokratlara tek maaş şartı geliyor!
Üst düzey bürokratlara ilişkin mevcut görevlerinin yanı sıra 5-6 kurumda ...
Ödenmemiş trafik cezası olanlara kötü haber!
Kira gelirini eksik beyan ettiği için 1 milyon ev sahibine mektup göndermeye ...
 
Ulukent'teki yollar, sanayicileri isyan ettirdi!
Sanayiciler, altyapı çalışmalarının ardından bozulan yolların yapılmadığını ...
TÜYAP Ege Başkanı İZFAŞ'ın başına geliyor!
Büyükşehir Belediyesi'nin fuarcılık şirketi İZFAŞ'ta geçtiğimiz aylarda ...
İTO’da disiplin krizi TOBB'a taşınıyor
Geçtiğimi ay istifa/rotasyon tartışmalarıyla hareketli günler geçiren ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva