HABERLER>POLİTİKA
6 Mart 2012 Salı - 09:05

Susam'dan AK Partili Cantimur'a sert yanıt!

Cumhuriyet Halk Partisi, Parti Meclisi üyesi, milletvekili Mehmet Ali Susam, Karşıyaka İlçe Merkezini ziyaretinde “İzmir’i almak çok kolay” diyen AKP İzmir koordinatörü Abdullah Cantimur’a cevap vererek “Fetih benzeri söylemlerle bir şey başarılmaz. İzmir’i alacağınızı söylüyorsunuz, demek ki şu anda İzmir’de yoksunuz. İzmirli sizi içine almıyor. Onlarla gönül birliği kuramıyorsunuz” dedi.

Susam dan AK Partili Cantimur a sert yanıt!

İZMİR - İzmirlinin gönlüne girmenin asıl olduğunu da vurgulayan Susam “ Parti örgütümüz omuz omuza vererek, halkın içine sorunlarına yardımcı olarak çalışıyor. İzmirlinin gönlüne giriyor” diye konuştu. 

Cantimur: İzmir'i almak çok kolay'... Haber için tıklayınız...
           
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay’ın daveti üzerine milletvekili Mehmet Ali Susam’ın partililerle sohbet etmek için İlçe Merkezini ziyarete Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ta katıldı. İlçe Başkanı Alabay Karşıyaka’da mahalle mahalle örgütlenerek görevliler belirlediğini, seçim için şu anda hazır olduklarını söyledi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ta konuşmasında AKP’nin Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak için yolun Karşıyaka’dan geçtiğini söylediklerini belirterek “Hem büyükşehirimizin hem bizim üzerimizde yoğun baskılar oluyor. Ancak Karşıyaka Belediyesi meclis üyeleri ve çalışanlarıyla tarih yazacak kararlar alıyor. Birlik ve bütünlük içinde kol kola girerek projeler üretiyoruz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
           
Karşıyaka Belediyesi’nin çalışmalarının çok başarıları olduğunu belirten Mehmet Ali Susam’da konuşmasında “Bu kadar başarı sonunda hedef olmak normaldir. Ancak bu bize daha güçlü olmayı sağlamalı, daha çok başarılar getirmeli. Biz AKP’den daha çok çalışıp daha başarılı olacağız. Biz Karşıyakalıların, tüm İzmirlilerin güvenini alacağız. Yerel yönetimlerde üstünlüğümüzü sürdüreceğiz. AKP öncelikle cumhuriyet değerlerine sahip çıksın. Bu ülkenin ortak değerlerine dokunmayın. Eğitim sistemimizi değiştirmeyin. “ dedi. Karşıyaka İlçe örgütünün örnek bir uygulama ile Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni bastırıp herkese dağıttığını ve Karşıyaka Çarşısı ortasında yüksek sesle hep birlikte okuduklarını belirten Susam “Atatürk gençliği ülkesine sahip çıkmaktadır” dedi.
           
AKP’nin sürekli olarak İzmir’de belediyeleri kazanması durumunda hizmet getireceğini söylediğini belirten Mehmet Ali Susam “Siz öncelikle son on yıldır niye İzmir’e hizmet etmediğinizin hesabını verin” dedi.
           
Toplantıya katılan CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı’na yeni atanan Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Nurşen Balcı’yı da kutlayan milletvekili Susam ve Belediye Başkanı Durak yeni görevinde başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Kendisine gösterilen destek nedeniyle teşekkür eden Balcı da konuşmasında “Yine hep birlikte olcağız, el ele vereceğiz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
suyu çıktıya cevap 6 Mart 2012 Salı 21:05

Siz ne chp li nede mhpli olamazsınız,böyle ayrım yapanlara Devlet Bahçelide 'soysuzlar'diyor.Hiç bir belediye başkanının etnik köken ayrımı yaptığını görmedik,ayrıca siz gerçek izmirlide değilsiniz,eski chp lide olamazsınız,sosyal demokratlar etnik köken soy sop ayrımı yapmaz.

Yorumu oyla      15      7  
zeki 6 Mart 2012 Salı 19:02

Senin sert yanıtına ihtiyacımız yok,sen ANAP tan geldin CHP li olamazsın,sen konuşma bizler CHP ye senden daha iyi hizmet veririz.İzmir i AKP ye bırakmayız ama sende konuşma ,konuşup ta bizleri hasta etme.

Yorumu oyla      17      6  
suyu çıktı 6 Mart 2012 Salı 17:25

İzmirde doğulu alevi ne kadar adam varsa etnik köken ayrımı yaparak iş veren gerçek izmirliyi unutanlar verdiği sözleri hemen unutan bel.başkanları bkz cevat durak tranvay stad vs ye artık izmirli oy vermesin eski bi chp li olarak diyorum ki bu partinin suyu çıktı artık!!!

Yorumu oyla      15      10  
İZMİR C.H P. YORGUNU 6 Mart 2012 Salı 16:53

İZMİR, İZMİRLİLER Artık kendilerine yeni yol haritası çizmek istiyor.Aydınlık yarınlar istiyor.Çocukları nın,torunlarının Huzur içinde yaşayacagı,okuyacagı güvenli ortamlar istiyor. NASIL SAGLIKTA İSTEDİGİ HAS TANEYE GİDİYOR TEDAVİ OLUYORSA,İSTEDİGİ ECZANEDEN İL AÇLARINI ALIYORSA,Artık güvenli iş ortamları istiyor. bu şehirde okuyan çocuklarının da yarın mezun oldugun da İŞ SAHİBİ OLACAGI EVLENİP YUVA KURACAGI ORTAMLARIN YARATILMASINI İstiyor. 2014 seçimlerinde İZMİRLİ HİZ METE OY VERİCEK.

Yorumu oyla      14      8  
İBRAHİM SEVER 6 Mart 2012 Salı 14:07

SEVGİLİ YOLDAŞLAR CUMHURİYET KAZANIMLARI NIN GERİ ALINMASI İÇİN YOLDAŞLIK DUYGUSUNU CHP DE EGEMEN KILMALIYIZM

Yorumu oyla      18      8  
izmirliler 6 Mart 2012 Salı 12:41

izmirliler aç ve işsiz dururken doğudan ısmarlama adam almak neymiş seçim sonuçlarında göreceksiniz.

Yorumu oyla      17      12  
Mesut Yıldırm 6 Mart 2012 Salı 11:29

CHP İzmir’de cumhuriyet kazanımlarının yılmaz bir savunucusu olmaya devam etmelidir. Seçim zamanı gecekondu bölgelerinde sadece Gençliğe Hitabe dağıtmak yetmez. Bunun yanında Nutuk da dağıtılmalıdır. Düşünsenize burada yaşayan insanların Gençliğe Hitabe’yi ezberlediklerini, Ahmet Adnan Saygun’un Sonatina’sı eşliğinde nutuktan pasajlar okuduklarını. Bunu başarırsak CHP İzmir’de %75 oy alır. “mesela saat 10’da Kordon’da” bütün bir İzmir’in Gençliğe Hitabe’yi okusa dadından yenmez.

Yorumu oyla      19      8  
İZMİR , İZMİRLİ ARTIK BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR 6 Mart 2012 Salı 10:51

HER ŞEYİ İLE,BÜYÜK, ve İLÇE BELEDİYELERİ KOORDİNELİ ÇALIŞACAK YENİ BİR YAPILANMA İSTİYOR. İZMİRDE OLUŞACAK BU BÜYÜK YEREL YAPILANMADA HİZMET NÖBETİNİ EHİL ELLERE TESLİM ETMEK İSTİYOR.Sözünü tutan,karar lı,tutugunu koparan,yöneticiler istiyor. İZMİR,İZMİR Lİ KARARLI 2014 te oyunu bu BÜYÜK DEGİŞİM ve DÖNÜŞÜM den yana kullanacak.İZMİRİN BÜYÜK ŞEHİR ve 30 İLÇE NİN SEÇMENLERİ.İstikrara.Hizmete.büyük proje yatırım larına.GENÇLERİNE,YENİ İŞ ALANLARI ve SOSYAL AKTİVİ TELER SUNAN Dönüşümden yana.

Yorumu oyla      18      10  
Mert 6 Mart 2012 Salı 09:49

2014 İzmir yerel seçimi partizan CHP'liler + AKP'den haz etmediği için kötü belediye hizmeti bile yapsa bile oyunu CHP'ye verenler ile partizan AKP'liler + belediye hizmetlerinin kötü olduğu gerçeğini kabullenip oyunu AKP'ye verecekler arasında geçecektir.CHP yine Atatürkçülük ardına sığınmaya başladı,ama AKP'de yaptığı işlerle (Yeni Eğitim Reformu gibi) CHP'nin tezlerinin haklılığını gösteriyor.AKP'nin son günlerde yıldızı sönüyor.

Yorumu oyla      19      11  
Şakir Turan 6 Mart 2012 Salı 09:18

AKP İzmirde artık 1.Partidir,herkese hayırlı olsun.

Yorumu oyla      18      26  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’den AK Parti'li belediyede yolsuzluk iddiası
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Pendik ...
'Pozantılı çocuklar evlerine gönderilsin'
BDP milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Pozantı Cezaevi'nde kalan çocukların ...
Bülent Arınç: Askere yeni düzenleme yok
Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Arınç, 'Askerlerin ...
 
AK Parti İzmir Teşkilatı’ndan Ankara çıkarması
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, uç beyleri olarak nitelendirdiği ...
AK Parti'de hedef 2014 yerel seçimleri
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar ve yönetim kurulu ...
CHP'li Kaleli'den '8 Mart resmi tatil olsun' teklifi
CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün, resmi ...
 
TÜSİAD tartışmasına MHP'li Vural da katıldı
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TÜSİAD'ın, iktidarı desteklediğinde, ...
Moroğlu ve Yüksel'den Denizli'ye sert eleştiri
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, son dönemde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ...
AKP'li Işık teröristle Marksist'i aynı kefeye koydu
TBMM Eğitim Alt Komisyonunun Başkanı, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva