HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Haziran 2024 Cuma - 15:04

Şuhut'tan İzmir'e transfer... İZFAŞ'a genel müdür yardımcısı oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Şuhut İlçe Başkanı Caner Peynirci, İZFAŞ'a genel müdür yardımcısı olarak görevlendirildi

Şuhut tan İzmir e transfer... İZFAŞ a genel müdür yardımcısı oldu!

EGEDESONSÖZ -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine Cemil Tugay’ın gelmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nde kadro revizyonu yaşanmaya devam ediyor.

Bir çok farklı ilden İzmir’e transferlerin gerçekleştiği süreçte bir dikkat çekici görevlendirme daha yaşandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Şuhut İlçe Başkanlığı görevini yürüten Caner Peynirci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile partideki görevinden dün istifa ettiğinin duyurmuştu.

Peynirci paylaşımında yola İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde devam edeceğini duyururken, Peynirci’nin yeni görevi belli oldu.

İZFAŞ’A ATANDI
İddialara göre geçtiğimiz aylarda İzmir’e gelerek Tugay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, İZFAŞ - İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.’ye genel müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

PEYNİRCİ'NİN ÖZGEÇMİŞİ
Öte yandan Peynirci’nin özgeçmişinde şu ifadeler yer alıyor:

06.08.1995 tarihinde Afyonkarahisar'da dünyaya geldim. Eğitim ve öğretimimi Afyonkarahisar'da tamamladım.Ticaret ile uğraşmaktayım.Kendime ait yemek fabrikası ve emlak ofisi işletmelerim var.18 yaşımı doldurduğum gün üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nde Sandık görevlisi,ana kademe ilçe başkan yardımcısı,ilçe gençlik kolları başkanı,ana kademe il başkan yardımcısı ve il gençlik kolları başkanı olarak görev aldım. 2019 yerel seçimlerinde ilçe gençlik kolları başkanlığı görevimden istifa ederek Şuhut 1.sıra il genel meclis adayı oldum. 2020-2023 arasında Ana kademe il başkan yardımcısı ve gençlik kolları il başkanı olarak partimize hizmet ettim.19.08.2023 tarihinden bu tarafa Şuhut İlçe Başkanı görevimi yürütmekteyim.

 
İzmir'deki Konyalıların acı günü... Devebacak'a son görev!
 
Kaf-Kaf İshak'ı renklerine bağladı!
YORUMLAR
Toplam 25 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yorumcu 30 Haziran 2024 Pazar 07:02

Bu atamayı eleştirmeden önce neyeyse kime oy verdiniz bunu düşünün biraz daha yorumlar yapılırsa istanbul veye Ankara büyük şehir belediyesi genel sekreteri yapılır haberiniz olsun önemli olan lâf olsun kadrolar yandaşlar ile dolsun izmir halkı oyunu versin ama sonrada Aydın'a incir toplama gündelik işçiliğine gitsinler beyler durum bundan ibarettir seçtik ama malesef söz sahibi değiliz...

Yorumu oyla      1      0  
Keriz Bir İzmirli 29 Haziran 2024 Cumartesi 00:50

Allah aşkına biri çıkıp delikanlı gibi bu tosunun arkasında kim var, hangi verilmiş söz yerine getiriliyor açıklasın, yeter artık bizi keriz yerine koyduğunuz..

Yorumu oyla      4      0  
28 Haziran 2024 Cuma 22:05

Millet ne dalga geçmiş ya valla işi gücü bırakıyorum surekli yorum okuyorum :)

Yorumu oyla      5      0  
İzmirli Vatandaş 28 Haziran 2024 Cuma 21:56

Yazık size, 40.000 kişi çalışıyor belediye de. 4 milyon yaşıyor İzmir de. Bir dünya Chp üyesi iş bekleyen pırıl pırıl "İzmirli" varken siz hangi akla hizmet böyle birisine 80.000- 90.000 TL ödeyeceksiniz. Hiç çekinceniz hiç empati yeteneğiniz yok değil mi? Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim size yaa. Ama bu işin erken seçimi bu işin 4 sene sonrası var. Gerçekten mutsuz ediyosunuz bizleri.

Yorumu oyla      5      1  
İzmir'li 28 Haziran 2024 Cuma 21:36

Yaw adamın yemek fabrikası,emlak ofisi varmış,işe güce ihtiyacı yok,hem fuarla alakası ne,bunca olumsuzluk arasında gazetelere haber olmaya değermi?...

Yorumu oyla      7      0  
Nermin Baş 28 Haziran 2024 Cuma 21:23

Sayın Cemil Tugay, Sayın Barış Karcı; Çevrenizde onca pırlanta gibi, deneyimli, işbilen, sadık gençler, yönetici adayı insanlar var iken niye şuhuttan bu aslan? Sayın yöneticiler yok mu bu işleri yapacak bizim elemanımız izmirli manisalı aydınlı vsvsvs? yazık valla yazık

Yorumu oyla      12      0  
Yücel Uludağ Ksk 28 Haziran 2024 Cuma 20:52

İbb nin değerli yöneticilerine; işe alımlarda ki kriteriniz nedir? torpil mi? liyakat mi? illa belediyeye girmek için il ilce başkanı ve meclis üye tanıdık mi yoksa milletvekili yada özel insan özgür özel in torpili mi lazım? sdt için hak arayanlar var ya onların alnından öpmek lazım sizin tekelini zi kırıyorlar! sırada ne var Hozat Bulancak hopa??? bilelim de boşa beklemeyelim?

Yorumu oyla      12      0  
VASIFSIZ 28 Haziran 2024 Cuma 20:21

Bu adamın cv yazısında üniversite adı gören var mı? Particilikten belediyeciliğe evrilen bi tip daha hani liyakat? İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde bunca yıl emek veren insanlar ne olacak Cemil Bey? Hani liyakat Cemil Bey CHP de böyle yapıyorsa ülke bitmiş arkadaşlar

Yorumu oyla      14      0  
Perihan Altıntaş 28 Haziran 2024 Cuma 20:20

Sayın Cemil Bey ve Sayın Genel Sekreter size bir soru sorabilirmiyim 1995 izmir doğumluyum il ilce parti örgütlerinde 12 yaşından beri aktif görev aldım. ilk okul orta okul.lise uni izmirde okudum. ama bu arkadas gibi izmirle bağlantım olmamasına rağmen! ki arkadasin çok çok çok benden izmirle bağlantısı var ben neden belediye ye giremiyorum cv banka sabah akşam F5 yapıyorum. ama soy ismim Altıntaş (kutahyanin bir ilçesi) ordan bağlantı kurabilirsiniz beni işe almanız için?

Yorumu oyla      13      0  
İZMİRLİ 28 Haziran 2024 Cuma 20:18

İzmir’de 4.5 milyon arasında adam kalmamış hiçbiri adam değil zaten bu işleri yapabilecek kapasitede kimse kalmadı değil mi değerli İzmirli arkadaşlarım. Bakın taa Afyonlardan başımıza adam getirilmiş. Biz yapamayız bu işleri yetersiziz zaten biz!?!?

Yorumu oyla      13      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Tugay'dan Buca'da saha mesaisi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerin sorunlarını ...
Ödemiş'te çöp konteynerleri temizlendi
Ödemiş Belediyesi, yaz dönemi çöplerden oluşabilecek kötü koku ve kirliliğe ...
Başkan Ünsal'dan katılımcı demokrasi vurgusu!
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, her ay düzenli olarak gerçekleşen ...
 
Çiğli’de temizlik seferberliği
Çiğli Belediyesi, hali hazırda devam eden temizlik çalışmalarına destek ...
Başkan Önal sözünü tuttu... Bayraklı’da kentsel dönüşüm atağı!
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, seçim döneminde verdiği sözleri ...
Selçuk'ta satranç turnuvası sona erdi
Selçuk Belediyesi ve İzmir Satranç İl Temsilciliği iş birliği ile Prof. ...
 
Buca’da aile boyu spor keyfi
Bucalı aileler çocuklarıyla birlikte müzik eşliğinde spor yaparak eğlenecek. ...
Konak'ta İngilizce konuşma kulübü açılıyor!
Aziziye Semt Merkezi, Konak Belediyesi’nin, Avrupa Dayanışma Programı ...
Buca'da trafiğe 'kazı' ayarı!
İZSU Genel Müdürlüğü, şehri çağdaş bir altyapı sistemine kavuşturacak ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kabiliyetsiz milletin Atatürk’ü olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva