HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Ocak 2012 Pazartesi - 11:42

Şahin’in kızı Durak’ın Özel Kalemi oldu

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, yaşanan soygun olayı ile sıkıntılı günler geçiren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in kızı Tuğçe Şahin’i Özel Kalem Müdürü olarak atadı.

Şahin’in kızı Durak’ın Özel Kalemi oldu

Can Özlü/ EGEDESONSÖZ/- Görev yaptığı süre boyunca Özel Kalem Müdürlüğü makamına atama yapmayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, bu prensibini Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in ricası üzerine bozdu. Başkan Durak, Şahin’in iki fakülte mezunu, 28 yaşındaki kızı Tuğçe’yi Özel Kalem Müdürü olarak atadı. Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ile Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü mezunu Tuğçe Şahin’in, resmi atama yazısı geçtiğimiz hafta içinde geldi. Şahin’in, İngilizce bildiği de öğrenildi.
 
“ATAMAYA SEVİNEMEDİM”
Belediyede yaşanan soygunla sıkıntılı günler geçiren, hırsızın ise makam şoförü çıkması nedeniyle üzüntüsü bir kat daha artan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in yüzü, bu atama ile bir nebze de olsa güldü. Şahin, belediyedeki zor günler nedeniyle kızının atama haberine istediği gibi sevinemediğini belirtti. Şahin “Kızım iki fakülteyi de başarı ile bitirdi. Kararın İçişleri Bakanlığı tarafından da onaylanmasının ardından Karşıyaka Belediyesi genç ve dinamik bir eleman kazandı. Kısa zamanda kurumun en iyileri arasına gireceğinden eminim. Zaten belediye içi yapıların nasıl işlediğini babasından biliyor. Lise dönemlerinden itibaren sürekli belediyeye gidip gelmesini ve staj yapmasını sağladım. Başarılı olacağından eminim” dedi.
 
KONAK’TA REVİZYON SÜRÜYOR
Son altı ayda ona yakın üst düzey bürokratı ile yollarını ayıran Konak Belediyesi’nde, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde de değişim yaşandı. Eski Başkan Muzaffer Tunçağ döneminden bu yana görev yapan Hüseyin Alabaş’ın yerine, uzun yıllardır müdür yardımcılığında bulunan Nail Başpınar getirildi. Alabaş’ın görevine müdür yardımcısı olarak devam edeceği öğrenildi.
 
GAZİEMİR’DE SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK
Bir süre önce beş belediye başkan yardımcısı ile yollarını ayıran, bu isimleri daha sonra farklı birimlerde görevlendiren Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bir değişiklik de Özel Kalem biriminde yaptı. 2009 yerel seçimlerinden bu yana Şenol’un Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Tuncer, Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Tuncer’e; Sağlık İşleri, Kültür Müdürlüğü, Bilgi İşlem, Halkla İlişkiler ve Sosyal İşler müdürlükleri bağlandı. Tuncer’in, Özel Kalem Müdürlüğü görevine de şimdilik devam edeceği öğrenildi. Basın danışmanı Hasan Dalgıç ise Halkla İlişkiler Müdür vekilliğine getirildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kpss 26 Ocak 2012 Perşembe 00:14

kpss ye hele bi girsinde bi de oyle gorelim kucukhanimi

Yorumu oyla      13      6  
Göz göre göre... 24 Ocak 2012 Salı 09:52

Benim bu haberden anladığım, AKP'liler için mangalda kül bırakmayan CHP'li belediye başkanlarının söz konusu kendilerinin ve yakınlarının çıkarları olduğunda, o kadar işsiz üniversiteli okumuş genç dururken, bir çırpıda gelinlerini, damatlarını, amcalarını, torunlarını ve yakınlarını kolaylıkla işe alabildikleri oldu.Hani torpil yoktu.

Yorumu oyla      17      7  
ödemiş 24 Ocak 2012 Salı 08:56

Ödemiş belediye başkanı Bekir KESKİN,eski belediye başkanın mehmet ERİŞ in Oğlu eren EREN ERİŞ i Ödemiş belediyesine atamış,ben başkalarının yaşancısıyım...Nasıl bir sosyalistliktir bu .İşe ihtiyacı olan gariban binlerce üniversite mezunu yada değil genç varken bu nedir Allah aşkına..

Yorumu oyla      16      7  
hakan bilgin 24 Ocak 2012 Salı 03:56

bravoo cevat durak helal sana yakışanı yapmışsın..seninde zamanın tükeniyorr.

Yorumu oyla      18      8  
ali 24 Ocak 2012 Salı 01:11

benim yüzüm kara. seninki benden kara

Yorumu oyla      17      8  
vatandaş 23 Ocak 2012 Pazartesi 23:35

hasan karabağ kimi atamıştı özel kalem müd.

Yorumu oyla      16      8  
YEKTA 23 Ocak 2012 Pazartesi 22:35

YEDİTEPE DE ÖZEL OKUL BAKALE ÖYLEDE BİR ANLATILMIŞKİ MÜŞGÜL DURUMDA GARİBAN ZANARSIN YAZIK BE BUDA AMBULANS TEKNE GİBİ LİMANLI HASTANE YOK AMBULANS TEKNE ALIRSIN VANDA DEPREM OLDU ORDA OKUMUŞ BİR ÇOCUK GİREYDİYA CEVAT 2 YILIN KALDI GEZ TOZ SONRA AMA NASIL O KADAR MEMURU KPSS ATAMASIYALA GELENLERİ BAYRAKLIYA GÖNDERDİNYA ALLAH SANA BUNUN HESABINI BURDA SORAR

Yorumu oyla      17      6  
KIYAK KADROYA HAYIR 23 Ocak 2012 Pazartesi 22:29

BU KADAR OKUMUŞ İNSAN KPSS SINAVINA GİRER KARŞIYAKA GENÇLERİ DELEGELERİ CHP UYUYUN CEVAT ORADA ŞAHİN İN KIZI BURADA DEVLET KADROSUNA GEÇER BU ÖZEL KALEM ATAMASI DEĞİL KPSS YE GİRMEDEN KIYAK KADRO

Yorumu oyla      18      6  
BU AYIP CHP YE YAZILIR. 23 Ocak 2012 Pazartesi 22:00

İÇİNDE BULUNDUGUMUZ ŞARTLARDA. Böyle Bir Yetki Kullanmak, Hayra ALAMET Digil Yada, Ben Yaptım Oldu KIYAKÇILIK AYAGI Yani. Yarın Üç Beş Kere Kura ya Girmiş Üst DÜZEY Puanlı Bir Gariban Gelse Ne yapacak Acaba. Ne Yapacak KAPIYI Gösterir. KARŞIYAKA SEÇMENİ BU ADİL OLMIYAN TERCİHİ BİR KENARA YAZAR.

Yorumu oyla      17      6  
BU AYIP CHP YE YAZILIR. 23 Ocak 2012 Pazartesi 22:00

İÇİNDE BULUNDUGUMUZ ŞARTLARDA. Böyle Bir Yetki Kullanmak, Hayra ALAMET Digil Yada, Ben Yaptım Oldu KIYAKÇILIK AYAGI Yani. Yarın Üç Beş Kere Kura ya Girmiş Üst DÜZEY Puanlı Bir Gariban Gelse Ne yapacak Acaba. Ne Yapacak KAPIYI Gösterir. KARŞIYAKA SEÇMENİ BU ADİL OLMIYAN TERCİHİ BİR KENARA YAZAR.

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Toplum destekli polisler bu kez velileri bilgilendirdi
Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet ...
Bornova bu yıl tarihinin en büyük yatırımını görecek
Geçen yıl 25 milyon liralık yatırımla rekor kıran Bornova Belediyesi bu ...
Muhtarlardan başkan Solak’a hizmet plaketi
Geçtiğimiz hafta ilçede yapılan çalışmaları yerinde gezen Çiğlili muhtarlar ...
 
Başkan Kocaoğlu'na köylülerden büyük destek
Köy ziyaretlerini hafta sonunda da sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Van’dan teşekkür geldi
Van depreminde hızlı ve koordineli bir şekilde ilk yardımları gönderen ...
Yine Tartan’dan dost eli uzandı
İl Özel İdaresi, yıllardır metruk haldeki Ballıkuyu Sağlık Ocağı’nı ve ...
 
Çocuklar belediye başkanlarını seçti
Çocuk Dostu Kent adayı Seferihisar Belediyesi, 2. Dönem Çocuk Belediye ...
Bornova’da anne adayları belediyenin korumasında
Bornova Belediyesi Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Derneği’nin ...
Görevleri bitti ama dostluk devam ediyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz hizmet döneminin ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva