HABERLER>EGE
30 Haziran 2023 Cuma - 12:52

Polis lojmanında ölü bulunmuştu... Yeşim'in ailesinin hüzünlü bayramı!

Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabancayla vurulmuş halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ın (26) anne ve babası Aysun-Mustafa Akbaş, Kurban Bayramı'nda da büyük üzüntü yaşıyor. Gözü yaşlı anne Aysun Akbaş, "Bayram arifelerinde yaprak sarması sarardım, kızım çok seviyor, diye. Bu yıl hiçbir şey yapmadım artık yapmam da. Hiçbir şeyden zevk almıyoruz" diyerek, kızının katiline en ağır cezanın verilmesini istedi. Baba Mustafa Akbaş da adalete güvenmek istediklerini söyledi.

Polis lojmanında ölü bulunmuştu... Yeşim in ailesinin hüzünlü bayramı!

Demirci'deki polis lojmanında 14 Nisan saat 08.00 sıralarında silah sesi duyuldu. Sesin geldiği komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) kaldığı odaya giren polis ekipleri, ilçede güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ı başından vurulmuş halde buldu. Yeşim Akbaş hastanede hayatını kaybetti. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan Yıldız, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yeşim Akbaş'ın vurulduğu tabancanın komiser yardımcısı Yıldız'a ait olduğu belirlendi.

ESKİ EŞİNİN BAŞINA 2 KEZ SİLAH DAYAMIŞ
Demirci Cumhuriyet Savcılığı, komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın serbest bırakılması kararına, olaydan 4 gün sonra itiraz etti. İtirazı değerlendiren Salihli Ağır Ceza Mahkemesi, Doğancan Yıldız'ın gözaltına alınmasına karar verdi. İzmir'in Bayraklı ilçesinde 19 Nisan'da tekrar gözaltına alınan Doğancan Yıldız, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Soruşturma sırasında Yıldız'ın boşandığı eski eşi Meryem Emir'i (28) defalarca darbedip, hakarette bulunduğu, hatta başına 2 kez silah dayadığı da ortaya çıktı. Ayrıca telefon kayıtları incelenen Yeşim Akbaş'ın olaydan yaklaşık 40 dakika önce saat 07.19'da gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' yazdığı da belirlendi.

'26 YAŞINDA TOPRAĞA VERDİK'
Kızlarını kaybetmenin acısı tazeliğini koruyan Aysun-Mustafa Akbaş çifti, bayrama hüzünle girdi. Her gün kızının kabrine gidip uzun süre zaman geçiren gözü yaşlı anne Aysun Akbaş, "Çocuğum olmadan Anneler Günü ve Babalar Günü de geçti. Kızım Yeşim olmadan şimdi de bayram geldi. Ben neredeyim, mezarlıkta. Kızım toprağın altında benim. Bayram arifelerinde yaprak sarması sarardım, kızım çok seviyor, diye. Bu yıl hiçbir şey yapmadım artık yapmam da. Hiçbir şeyden zevk almıyoruz. 26 yaşında çocuğumuzu toprağın altına verdik. Bu bir baba- anne için ne kadar acı bir şey. Allah herkesin evladını korusun" dedi.

Kızını çok özlediğini de belirten Anne Akbaş, "Kızımın hayatına kısa süre bir insan giriyor ve onu katlediyor. Bundan sonra bize bayram da düğün de yok. O katil zanlısının yüzüne bakmak istiyorum. Ne istedi benim kızımdan? En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Bizim hayatımızı kararttı. Onun da hayatı kararsın. En ağır şekilde cezalandırılsın. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilsin. Başka bir şey istemiyorum. O zaman içimiz rahat edecek" dedi.

Baba Mustafa Akbaş ise "Bu bayram bizim için kötü geçiyor. Üzüntümüz, bu psikopat, katil en ağır cezayı alana kadar katlanarak artacak.  Adalete güvenmek istiyoruz. Ağırlaştırılmış müebbet bunun için en hafif ceza olmalıdır" dedi.(DHA)

 
Protokol imzalandı... Öğrencilerde afet farkındalığı oluşturulacak!
 
Bucaspor 1928, Eray'ın peşinde!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mahkeme kararı da durduramadı… Kale Grubu'na 'Latmos' onayı!
Mahkemenin iptal kararının ana gerekçesi zeytinlik olmasına rağmen Çevre, ...
Kabus geri döndü!
Muğla'nın Datça ilçesinde makilik alanda çıkan yangında 25 hektarlık alan yandı.
Manisa'da feci kaza... 10 yaşındaki Ecrin trafik canavarı kurbanı!
Şehzadeler ilçesinde otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu ...
 
Makilik alandaki yangın kontrol altına alındı
Muğla'nın Datça ilçesinde yerleşim yerlerine yakın bölgedeki otluk alanda ...
Valilikten orman yangınları uyarısı
Muğla Valiliği, 2 Temmuz akşamına kadar devam edecek sıcak ve kuru hava ...
Feci kazada can pazarı... Minibüs şarampole devrildi!
Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde şarampole devrilen minibüsteki 7 kişi yaralandı.
 
Dur ihtarına uymayan zehir tacirleri yakalandı!
Aydın'ın Köşk ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtıktan sonra ...
Geri Gönderme Merkezinde zehirlenme: 12 kişi hastaneye kaldırıldı
Kütahya'da Geri Gönderme Merkezinde, yabancı uyruklu 12 kişi zehirlenme ...
Tatilciler Ölüdeniz ve Akyaka'ya akın etti!
Muğla'nın gözde turistik mahalleleri Akyaka ve Ölüdeniz'in girişlerinde, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva