HABERLER>GÜNCEL
12 Mart 2012 Pazartesi - 08:17

PKK sempatizanlarından belediye otobüsüne molotof!

Ballıkuyu Mahallesi'nde, içinde yolcu bulunan belediyeye ait yolcu midibüsüne yaklaşık 40 kişilik bir grup molotof kokteyli atıp, kaçtı. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

PKK sempatizanlarından belediye otobüsüne molotof!

İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Kurumu İZULAŞ'a ait 35 DTF 42 plakalı, 38 yaşındaki Kerem Turan yönetimindeki, Ballıkuyu- Konak arasında çalışan yolcu mid6ibüsü Ballıkuyu son duraktan içinde 6 yolcuyla hareket etti. Hacı Ali Efendi Caddesi numara 200 önüne gelen belediye minibüsünün, dün saat 20.30 sıralarında, önünü kesen yüzleri poşu ile kapalı yaklaşık 40 kişilik grup, ellerindeki molotof kokteylerini attı. Terör örgütü PKK sempetazanı olduğu belirtilen grup çevreye küfürler savurduktan sonra Kadifakale Mahallesi'ne doğru kaçtı. Midibüs şoförü Turan ile yolcular alevler içinde kalan araçtan kendileri dışarı attı. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Vatandaşlar durumu, polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye yangını söndürdü. Otobüs şoförü Turan, ifadesi alınmak üzere Kadifekale Polis Merkezi'ne götürüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kaçan grup üyerinin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 
Olayı gören vatandaşlardan evli ve 4 çocuk annesi olan 47 yaşındaki Güller Yayla, "Yüzleri poşulu yaklaşık 40 kişi içinde yolcu bulunan bedediye aracına molotof kokteyli attı. Daha sonra burda oturan biz mahalle sakinlerine küfür edip, kaçtı" dedi.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
murat 13 Mart 2012 Salı 13:05

ne yakalanması ne yargısı ne cezasından bahsediyorsunuz polisin umurunda degil bende otobüs soförüyüm ikicesmelikte otobüsümü tasladılar ertesi gün evrak vermeye karakola gittim ve sordum varmı gelişme diye sanki ben taslamısım gibi davrandılar bide üstüne fırca yedim, bakıyorlarmıs polis arkadaslar hep bakıyorlar zaten baska bişey yaptıkları yok

Yorumu oyla      13      6  
İzmirin Delisi boldur 12 Mart 2012 Pazartesi 23:42

ÖNCELİKLE KAÇAK SİGARA SATANLARA GÖZ YUMANLARA ORGANİZE ÇETELERE GÖZ YUMANLARA CADDE BAŞI SİGARA KAÇAKÇILIĞI YAPANA VERGİ CEZASI KESMEYENE DAHADA ÖNEMLİSİ POLİS TEŞKİLATIMIZI İŞLEVSİZ HALE GETİREN ZİHNİYET BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ OLAYINA GETİRİR İHSAN ALYANAK GETİRMİŞTE ADAM OLSUNGEÇİNSİNLER DİYE GETİRMİŞ AMA İZMİR EFE DİYARIDIR EFENDİ DURURLAR AMA ÖPÜNCEDİŞLERİNİN İZİNİDE BIRAKIRLAR FAZLA ZIPLAMAYIN BALLIKUYU OLUR ON TERÖRİSTLERE KANLI KUYU BU MİLLET BİDE SİZİN ANMA TÖRENİNİZİ YAPAR

Yorumu oyla      12      6  
mıcroword 12 Mart 2012 Pazartesi 20:21

Ypmayın gençer. Sizlerin geçmişini ve geleceğini çalan hizmet organları hele sosyal denmokrat belediyeler hiç değil.hesap sorulacaksa sandıklar var belli zamanlarda. Oy değişim demektir. Eğitim değişimi hızlandırır. Öç alan nesil yetiştiren bir iktidarın parçası olmayın. Kendinizi eğitip yönetimde hak sahibi olun birşeyler yapmak istiyorsanız. Aksi taktirde inançlarınız , düşünceleriniz sürekli tepki görür,Size inanan olmaz . çözüm yolu bi değil. Düşünün biraz .

Yorumu oyla      15      6  
Emre 12 Mart 2012 Pazartesi 12:01

Gazetecilerimiz, generallerimiz içerde. Bunlar dışarda eşkiyalıkta. Nasıl bir düzende yaşıyoruz? Hergün bindiğimiz otobüslerde, trenlerde korkacak mıyız artık? İzban araçlarının kırılan camlarından, daha önce yakılan otobüslerden beri kim ne yapmış? Emniyet, yargı çalışmış mı? Çalışmamış ki bunlar devam ediyor! Ayıptır, günahtır!

Yorumu oyla      29      8  
memur 12 Mart 2012 Pazartesi 11:20

yakılan otobüste tüm izmirlilerin hakkı var. yazıklar olsun,failler bulunarak cezalandırılmalı ve zarar mutlaka tazmin edilmelidir.

Yorumu oyla      27      7  
ADİL CEVHER cOŞKUN 12 Mart 2012 Pazartesi 11:04

Bu konuda yorum yapanları yürekten kutluyorum.. eskiden izmir e misafirlerimiz geldığıde Kadifekale ye çıkarıp İzmiri mizi oradan göteriyorduk. o bölgede yaşayan ve bu olayı yapan insan kılığına gırmiş bu insanlarla ayni şehirde yaşamak istemiyoruz Emniyet güçlerimiz bu adamları yakalayıp konak meydanında hizaya dizmeli gelen geçen de yüzüne tükürmeli.. başka ne diyelim...

Yorumu oyla      27      7  
Bayraklı-Mete 12 Mart 2012 Pazartesi 10:57

Benim polisim 2 gün içinde mutlaka yakalar. Onların seçmeli dersi Molotof atmaları İzmir'e sökmez.

Yorumu oyla      22      9  
bilal-izmirli 12 Mart 2012 Pazartesi 10:25

zavallı mahluklar onlar kendilerini insan zannediyorlar.

Yorumu oyla      25      7  
TERBİYESİZLER.. 12 Mart 2012 Pazartesi 09:58

BİR BALLIKUYULU OLARAK UTANIYORUM.. BU İNSANLAR ZAMANINDA ALYANAK SAYESİNDE KADİFEKALE VE BALLIKUYU ARASINDAKİ SIRTLARA YERLEŞTİ BELEDİYE BU NANKÖR İNSANLARA İŞ VERDİ AŞVERDİ AMA BUKADAR NANKÖR BİR İNSAN IRKIKİ BUNLAR YEDİKLERİ YAŞADIKLARI KABA PİSLEYEBİLİYORLAR ÇOK TERBİYESİZ İNSANLAR GERÇEK BALLIKUYULU İNSANLARI DAHİ BU BÖLGEDEN KAÇIRDILAR BURALARDAN GÜZEL İZMİRİMİN GÖZBEBEĞİ OLMASI GEREKEN YERLER BUNLAR YÜZÜNDEN GELDİKLERİ DAĞLARA ÇEVİRDİLER BU BÖLGEYİ. BUNLARI GELDİKLERİ YERE YOLLAMAK ÇÖZÜM

Yorumu oyla      40      7  
DEMOKRAT 12 Mart 2012 Pazartesi 09:48

Birtanesi dahi bu Ülkeye 5 kuruş Vergi bile Vermez.Neden bunlara bu kadar Hoşgörü Gösteriliyor.Seyyar Satıcılık yasak değilmi?Bunlara hiç bir şey yapmayarak bunları niye Başımıza Bela Ediyorsunuz.Kanunları Niçin Uygulamıyorsunuz.Bu Otobüsü Yakanların Çoğu Şu Anda Kemeraltının Her Yerindeler ve Hepinizde bunları Yollarda Görüyorsunuz.

Yorumu oyla      34      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstanbul'da AVM inşaatında facia: 11 ölü
İstanbul Esenyurt’ta bir alışveriş merkezi inşaatının şantiyesinde işçilerin ...
4+4+4 eğitim sistemi ne getirecek?
Zorunlu eğitim 12 yıla çıkaran teklif komisyonda kabul edildi.
Bucalı Alevilerden Sivas için zamanaşımı tepkisi
İzmir'de Alevi Kültür Dernekleri Buca Şubesi, Sivas katliamı davasının ...
 
Şemikler’de hemzemin geçit isyanı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Şemikler hemzemin geçidini yaya ve taşıt ...
Nükleer karşıtlarından İzmir'de insan zinciri
İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Nükleer Karşıtı Platform İzmir Bileşenleri ...
Önce çaldılar, sonra insafa geldiler
Alsancak'ta, camı açık unutulan minibüsünden 5 bin 600 TL'yi çaldıktan ...
 
'Türkler de depremi 25 saniye önce öğrenebilir'
Tokyo Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Honkura Yoshimori, bir yıl ...
'Manisalı gençler'e 16 yıl sonra işkence tazminatı
Manisa'da 1995 yılında polis tarafından gözaltına alınıp, gördükleri işkence ...
Acılı kocadan adalet isyanı!
Kullandığı motosikletle giderken arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Titre oligarşi, sosyalizm geliyor!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bağırın ki sesimiz duyulsun!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir acayip zor yarış!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva