HABERLER>POLİTİKA
28 Kasım 2023 Salı - 14:12

Özel: Tüm partileri güç birliğine davet ediyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM'de gerçekleşen grup toplantısında konuştu. Özel, "Biz bu belediyeleri, sadece CHP'lilerin verdikleri oyla kazanmadık. İstanbul'da, İstanbul İttifakı'yla, Ankara'da dürüst insanlar Başkent'i yönetsin diye destek aldık ve kazandık. Biz tüm siyasi partileri, iş birliğine, güç birliğine davet ediyoruz" dedi

Özel: Tüm partileri güç birliğine davet ediyorum

TBMM'de, CHP grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuşmasına geçmeden önce partisine katılan 650 üyeye ilişkin rozet töreni yapıp, "CHP baba evidir, kapısı herkese açıktır. Buyurun gelin" dedi. Özel özetle şunları söyledi:

"Haftaya açıyla başladık. Pençe-Kilit Operasyonunda, PKK'lı teröristlerce 3 askerimiz şehit edildi. Şehitlerimize, Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletine başımız sağ olsun diyorum. Öğretmenler Günü vesilesiyle farklı görüşlerde de olsak sendika liderleriyle görüştüm. Şayet onlara verilen sözler, tutulmazsa, iktidara geldiğimizde o verilen sözleri öğretmenlerimiz için biz yapacağız.

Bir grup arkadaşımız, Diyarbakır Barosu eski Başkanı Tahir Elçi'nin davası için Diyarbakır'da. Arkadaşımız Türkan Elçi'nin yüreğindeki ateş elbette sönmüyor. Bu olayla ilgili karanlıkta kalan her şeyin açığa çıkarılması için gereken her şeyi yapacağız.

CHP'li belediyeler, sosyal belediyeciliğin kitabını yazmaya devam ediyorlar. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptıklarına baktık. Çocuklar üşümesin diye bir kampanya var ve 200 bin aileye doğalgaz desteği veriyorlar, çocuklar üşümesin diye. Kışın en soğuk aylarında, 3 ay boyunca ailelere 500'er TL maddi yardım yapılıyor. Ayrıca kömür desteği veriyorlar.

Beslenme için her ay ailelere birer kilo et veriliyor. 2 yılda bu 24 kilo yapar. Mansur Yavaş, 200 bin aileye yani koca bir koçu boynuzundan tutup götürüp, çocukları yesin diye verdi. 918 köye, beldeye Ankara Büyükşehir Belediyesi internet desteği veriyor. 12 bin 500 öğrenciye otobüs abonmanı, 105 bin çocuğa bayram harçlığı veriyor.

Şimdi emekliye ikramiye konusu konuşuluyor. Tayyip bey bilmez, Mansur bey, 20 bin emekliye aylardır bin 250 TL veriyor. Bir kere daha bu desteği verdiğinde vaat edilen 5 bin TL'yi Mansur bey Ankara'da emeklilere vermiş olacak.

Eğer CHP'li belediyeleri seçerseniz, kurbanlık koyun kadar etten, çocuklara bayram harçlığına kadar, 81 kent ve bine yakın ilçede biz bunu yapacağız. Bu hizmetlere erişmek isteyen herkesi sosyal belediyecilik yapan CHP'li belediyelere oy vermeyi davet ediyorum.

Biz bu belediyeleri sadece CHP'lilerin oyuyla kazanmadık. İstanbul'da, İstanbul İttifakı'yla, Ankara'da dürüst insanlar Başkent'i yönetsin diye destek aldık ve kazandık. Biz işbirliğine tüm siyasi partileri, güç birliğine davet ediyoruz.

 
Eski başkan Arslan, Çiğli için yeniden aday adayı!
 
'Türkiye'nin terörle mücadelede meşru güvenlik kaygıları var'
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yorumcu 28 Kasım 2023 Salı 21:42

Kemal amca o yolu izledi olmadı, aynı şeyleri yapıp farklı sonuç elde etmeyi ummak saflıktır. Bunu ekrem imamoğlu da söyledi. Yeni bir yol denemen lazım ama sende o vizyon yok kardeşim, kıytırık danışmanların esiri olacaksın sende. Çözüm halkın kendisinde, kıytırık danışmanlarda değil.

Yorumu oyla      5      3  
Gaziemir 28 Kasım 2023 Salı 16:29

Etme kardeşim hiç bir partiyi davet etmeeee.Yeter artık 100 yıllık partiyi bu kadar muhtaçmış gibi göstermeyin.En net ifadesiyle kendine yaslanan dik yürür...

Yorumu oyla      5      3  
ATATÜRKÇÜ GENÇLİK 28 Kasım 2023 Salı 16:17

Sn.Genel başkan ben sizin gibi düşünmüyorum,kimselerin desteğine muhtaç yapmayın bu partiyi.Girin tek başınıza seçimlere kaybedersekte ONURUMUZLA kaybedelim.

Yorumu oyla      8      3  
Vatandaş 28 Kasım 2023 Salı 15:57

CHP de koltuklar makamlar koruna koruna bu hale düştü,aynı kişiler milletvekili olarak koltuklarını ve makamlarını korumak için mücadele yaptılar,sonuç olarak parti bu durumdadır...

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eski başkan Arslan, Çiğli için yeniden aday adayı!
Çiğli önceki dönem belediye başkanı Hasan Arslan, yeniden belediye başkanı ...
Özgür Erdoğan, Çiğli'den aday adayı oldu
İzmir'in başarılı bürokratlardan Özgür Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nden, ...
Başvurusunu yapan Devran’dan iddialı çıkış: Aliağa’yı CHP kazanacak
Maden Mühendisi Ümit Devran, 2024 Yerel Seçimleri’nde Aliağa Belediye ...
 
AK Partili Bursalı'dan Soyer'e 'Polonya' eleştirisi: Gemiyi ilk terk etti!
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, İzmir’i etkisi altına alan ...
Seferihisar ve Karaburun’da son durum… Kimlerin adaylık için isimleri geçiyor?
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Karaburun’da Belediye ...
Sertel, Büyükşehir için projelerini açıkladı ve ekledi: Tasarruf dönemini başlatacağız
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Atila Sertel, “Kusura bakmasınlar ...
 
Bahçeli'den Dilan Polat ve fon yorumu!
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, spor ...
CHP'li Yüksel'den İYİ Parti'ye ittifak uyarısı: Çok büyük zararı olacak!
CHP’de il başkanlığı ve 24. Dönem milletvekilliği yapan Alaattin Yüksel, ...
Yerel seçim öncesi 5’li komisyon kararı!
CHP’de yerel seçim çalışmaları hız kazanırken, Parti Meclisi’nde aralarında ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kabiliyetsiz milletin Atatürk’ü olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva