HABERLER>EGE
26 Ağustos 2017 Cumartesi - 23:26

O Adil Öksüz konuştu: Suç duyurusunda bulunacağım

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz ile isim benzerliği nedeniyle zor günler geçiren sebze ve meyve toptancısı Adil Öksüz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın kamuoyundaki iddialarının kendilerini derinden üzdüğünü söyledi.

O Adil Öksüz konuştu: Suç duyurusunda bulunacağım

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz ile isim benzerliği nedeniyle zor günler geçiren sebze ve meyve toptancısı Adil Öksüz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın kamuoyundaki iddialarının kendilerini derinden üzdüğünü söyledi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, bir gazetede ve bazı haber sitelerinde de yer alan FETÖ’ninÿ’Hava Kuvvetleri İmamı’ firari Adil Öksüz’ün, Ankara, İstanbul, Elazığ ve İzmir arasında uçakla rahatça dolaştığı iddiasının ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, açıklama yaptı. Bozdağ, bu kişinin Adil Öksüz ile isim benzerliği olan Bingöl’ün Genç İlçesi nüfusuna kayıtlı Adil Öksüz olduğunu söyledi.

Manisa’nın Salihli İlçesi’ndeki Sebze-Meyve Hali’nde toptancılık yapan 4 çocuk babası 40 yaşındaki Adil Öksüz, iddiaların kendisini derinden üzdüğünü söyledi. Vatan haini bir insanla aynı kefeye konmanın hoş bir durum olmadığını belirten Öksüz, "Bu sabah beni savcılıktan aradılar. Bir gazetede yayınlanan haberle ilginiz var mı diye. Durumdan gazeteyi okuyunca haberdar oldum. Savcılık beni uyardıktan sonra gazeteyi bulup baktım. Evet oradaki uçuşlar doğru. Dayım Abdullah Bayat’ın vefat etmesinden dolayı kız kardeşim Gurbet Demir ile birlikte İzmir-İstanbul-Elazığ üzeri bilet aldım. Oradan da Elazığ-Ankara ve İzmir üzeri dönüş bileti de aldım. Biletleri de internet üzerinden aldım. O sıralarda da darbe olayları vardı. Milletimiz meydanlardaydı. Yaşanan bu olayı ve haberi duyunca çok rahatsız oldum. Yalan yanlış haberlere gerek yok. Vatan haini bir insanla beni aynı kefeye koymaları hoş bir durum değil" dedi.

’BAYRAĞINA SAHİP ÇIKACAK ÖYLE ADİL ÖKSÜZLER VAR Kİ’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan tarafından hedef gösterildiğini öne süren Adil Öksüz, "Bülent Bey bunu iyi bilsin ki; bu ülkenin vatanına, bayrağına sahip çıkacak öyle Adil Öksüzler ve öyle babayiğitler var ki, o hain olan Adil Öksüz’e de kesinlikle prim vermez, verilmeyecek de. Burada savcılarımızı ve istihbaratımızı kötülemenin bin anlamı yok. Herkes iyi şekilde işini yapıyor" diye konuştu.

’SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM

’Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Öksüz, "Milletvekilinin bu açıklaması hoşuma gitmedi. Pazartesi günü Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Kimseyi rahatsız etmeye, kimsenin düzenini bozmaya hakkı yoktur. Böyle kalkıp da belgelerin arkasına sığınıp, devletimizi ve hükümetimizi kötülemenin bir anlamı yok. Doğru şeylerle gelsinler, hep birlikte hareket edelim. Böyle yalan yanlış şeylerle gelip de bizi rahatsız etmelerini uygun bulmuyorum... Buyursun gelsin. Belgelerle karşısında olacağız" dedi.

’İLK ETAPTA ŞAŞIRIYORLAR’

İsim benzerliği nedeniyle fazla bir sıkıntı yaşamadığınınÿaltını çizen Adil Öksüz, "Adil Öksüz ismini görenler ilk etapta şaşırıyor. Ama bayrağını, vatanını seven insana kimse bir şey demez. Ne savcı, ne polis, ne de jandarma, kimse de bir şey yapmaz. İsmimle hiç sorun yaşamıyorum. Salihli’de bilinen bir insanım" şeklinde konuştu. (DHA)

 
Almanya ile Ürdün arasında 'askerlerin statüsü' anlaşmazlığı
 
Yunanistan'ın ciğerleri yanıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'de kazan kaynıyor: O ilde 2 bini geçti!
MUĞLA merkez ve ilçelerde, MHP'ye kayıtlı çok sayıda üye istifa etti.
Alaçatı manifestosu yazıldı: Sokaklara taşan masa, sandalyelerin...
İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki turizm beldesi Alaçatı'da yaşam ve kültürü ...
MHP'de 3 ilçede 200 istifa
Muğla'nın Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman ilçelerinde, aralarında eski ilçe ...
 
MHP Manisa'da kazan kaynıyor: İlçe başkanları da...
MHP Manisa İl Başkanlığı, aralarında ilçe başkanı ve meclis üyelerinin ...
THK kurban derilerine talip
Türk Hava Kurumu , Aliağa Şube Başkanı Sedat Okşar, Kurban Bayramı'nda ...
İzmir'de o ilçede suç örgütüne baskın: 20 tutuklama!
Menderes ilçesinde haksız kazanç sağlamak amacıyla zorla çek ve senet ...
 
1 dakikada 2 bebek elbisesi çalıp çıktı
Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki bir çocuk giyim mağazasında kimliği ...
Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Manisa'nın Akhisar ilçesinde vefat eden Kıbrıs Gazisi emekli Jandarma ...
Manisa'da FETÖ operasyonu: 20 esnafa gözaltı!
Manisa'da, FETÖ/PDY'nin kentteki esnaf yapılanmasına yönelik gerçekleştirildiği ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva