HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
31 Ekim 2011 Pazartesi - 14:27

Narlıdere’nin yardımları Erciş Payköy’e

Narlıdere belediye Başkanı Abdül Batur’un başkanlığını yaptığı ‘’Van’a yardım kampanyası ‘’ amacına ulaştı. Erciş’e bağlı Payköy, Narlıderelilerin gönderdiği yardımlar ile yaralarını sarıyor. 3 bin Payköy’lü bu kötü günlerinde onları unutmayan Narlıdereli kardeşlerine teşekkür etti.

Narlıdere’nin yardımları Erciş Payköy’e

İZMİR - Van iline 118 km, Erciş ilçesine 18 km uzaklıkta olan ‘’Payköy’’, deprem yardımlarının ulaşmadığı köylerden biri . Gönderilen yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmadığından şikayet edilen deprem bölgesinde, Abdül Batur başkanlığında organize edilen yardım kampanyası tam adresine teslim edildi.

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur tarafından yardımların toplanma aşamasında tespit edilen ‘’Payköy’’ gelen yardımları büyük sevinç içerisinde, köyün girişinde karşıladı. 300 haneli ve 3bin kişinin yaşadığı Payköy’de , soğuk kışın kendini dahada hissettirmesine rağmen köy halkının yüreği bu duyarlı hareket karşısında sımsıcak oldu. 
 
Narlıdere Belediyesi Ekiplerinin eskortluğunda ‘’Payköy’’ ulaştırılan yardımlar, Köy muhtarı Vahadettin Çakır gözetiminde Payköy İlköğretim okulunda depolandı. Jandarma ve Payköy muhtarı yardımların ihtiyaç sahiplerine kontrollü bir şekilde dağıtılması sağladı. Deprem bölgesinde ulaştırılamayan yardımlar ve köylerin göz ardı edilmesi haberlerinin medyada yer aldığı şu günlerde, yaptığı başarılı yardım  kampanyasını , gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak tüm türkiyeye örnek olan Narlıdere Belediyesi Başkanı Abdül Batur yardım yapan tüm  Narlıderelilere seslenerek ‘’kampanyayı düzenlemek değil, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak önemliydi. Gerekli tüm önlemleri alarak adrese teslim ettiğimiz, baştan sona başarılı bir kampanya süreci yaşadık. Yaptığımız araştırmalar sonucu yardımların ulaşmadığı köylerden biri olan ‘’Payköy’’ ile irtibat kurduk  ve yardımlar ulaştırdık. Narlıdere belediyesi olarak payköy’e  çadır, kuru erzak , giysi ve ısınma araçlarını elden ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yardım kampanyasına katılan Narlıdereli kardeşlerimizin içleri rahat olsun, yaptıkları yardımlar Erçiş ilçesi Payköyü’ndeki ihtiyaç sahibi 3.000 insanımızına  ulaştırıldı. Payköylülerin binlerce selamı var. Bende Narlıdere Belediye Başkanı olarak , yardımların layıkıyla ulaştırmanın vicdanı rahatlığı içerisinde,  kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
Geçimlerini tarım ve hayvancılık ile sağlayan Payköy’de 300 hane bulunuyor. 3bin kişinin yaşadığı köyde depremden sonra, oturmaya müsait bir ev bulunmuyor. Narlıdere Yardımlarının ulaştığı güne kadar artçı sarsıntılar ve korku sebebiyle, sağlam olan evlerine dahi giremeyen köy sakinleri, dışarıda yaşamak zorunda kalmışlar. Narlıdere Belediyesi tarafından , İsim isim yardımların dağıtıldığı Payköy,  insani bir şekilde yürütülen  örnek bir kampanya ile depremin yaralarını sarıyor.
 
Narlıdere belediyesine gelmeye devam eden yardımlar için, bu hafta bir tır daha hazırlanıp gönderilecek . Yardımın ulaşmadığı başka bir köye gidicek olan yardım tır’ı, mağdur olan depremzedelerin yaralarını sarmaya devam edecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde uyumsuzluk yok
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ...
PETKİM'den Büyükşehir'e imar golü
İzmir Büyükşehir Belediyesi, PETKİM Tesisleri’nin imar planlarını onaylamayınca, ...
Dostluk Kupası’nın adı Ercüment Özgür oldu
Balçova Belediyesi’nin geçen yıl ilkini düzenlediği mahalleler arası futbol ...
 
İzmir’e müjdeli haber
İzmir Büyükşehir Belediyesi, körfez dibindeki ve dere ağızlarındaki çamuru ...
Tarihi dönüşüm başladı
Restorasyon sonunda tarihi TEKEL Tütün Deposu, İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün ...
İzmir'in camileri Büyükşehir'e emanet
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin camilerdeki bakım ve onarım çalışmaları, ...
 
Homa Dalyanı’nı kurtarma komedisi
İzmir Kuş Cenneti içerisindeki Homa Dalyanı'nı tuzlu sudan korumak için ...
Bornova Belediyesi ‘kalite’sini kanıtlıyor
Bornova Belediyesi, vatandaşa verilen hizmetin kalitesini artırmak için örnek bir çalışma başlattı.
Selçuk’ta Cumhuriyet coşkusu
Selçuk’ta Cumhuriyet'in 88'inci Kuruluş yıldönümü büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlandı
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva