HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
26 Ekim 2011 Çarşamba - 09:36

Miniklerden Başkan’ın annesine kocaman öpücük

Buca’da yıkılıp yeniden yapılması karara bağlanan 30 Ağustos İlköğretim Okulu arsasında bir şahsa ait bölüm çıkınca, sıkıntı yaşandı. Destek arayan Milli Eğitim’in sorununu Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın annesi Gülser Tatı’nın yaptığı bağış çözdü.

Miniklerden Başkan’ın annesine kocaman öpücük

İZMİR - Buca’da önemli bir tarihe sahip 30 Ağustos İlköğretim Okulu’nun bu yıl deprem nedeniyle yıkılıp yenilenme kararının uygulanamaması sorununu Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın annesi Gülser Tatı’nın yaptığı bağış çözdü.
Sene başında okullarından olan 30 Ağustos İlköğretim Okulu öğrencileri, ana sınıfı ile ilköğretimin 5. sınıfına kadar olan öğrencilerini Akıncılar semtindeki Cengiz Sani İlköğretim Okulu’na gönderdi. Öğrenciler ve velileri eğitim yılı başında çocukların servis ve diğer sorunları nedeniyle yaşadığı sıkıntıları çözmek için çaba harcadı.
 
Yıkılmasına engel çıktı
Okulun yenilenmesi için Milli Eğitim’den tüm karar ve ödenekler çıkarılırken, sürpriz biçimde okul arsası içinde küçük bir bölümün bir şahsa ait olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine bu bölümün istimlak edilmesi için bağışçı arayan Milli Eğitim’e Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın annesi Gülser Tatı bağışçı oldu. Buca Milli Eğitim Müdürü Recep Yanık, Yardımcısı Hasan Okur, Okul Müdürü Ayhan Uyanık ve okulun öğrencileri Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın annesi Gülser Tatı’yı evinde ziyaret etti ve 35 bin lira tutarındaki bağış protokolü imzalandı. Buca Milli Eğitim Müdürü Recep Yanık, okulun bu bağış ile birlikte yeni eğitim yıla yetişmesi için çabalayacaklarını belirtirken; “Çocuklarımız adına Gülser annemize teşekkür ediyoruz. Adını okulumuzun bir bölümünde yaşatacağız” dedi. Çocukların çiçek getirdiği anne Gülser Tatı ise “Çok duygulandım ve heyecanlandım. Bu okulda da torunlarım oldu. Onların bana verdiği en büyük hediye yüzlerindeki gülücük” dedi.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, 4 kardeş olduklarını ve iki kardeşinin eğitimci olduğunu anımsattı, “Annemiz çok güç koşullarda da olsa tüm çocuklarının eğitimi için büyük çaba harcadı” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 22 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Can EROL 30 Ekim 2011 Pazar 00:16

Eğitime yapılan yardımlarından dolayı Gülser Annemize sonsuz teşekkürler ama bu para Gülser Annemize deyil Arkadaşlar DEMOKRAT tında dediyi gibi başka bir yerden temin edilen Gülser Annemizin 35000 lira gibi bir rakamı Bağışlayacak Ekonomik Durumunun iyi olmadığını Biliyorum daha üç yıl önçe Ercan Tati kendi çalişdığı şirkete kulandığı çeklerden dolayı ceza almıştı bunları yatıramadı sonra belediye başkanı olunca teminat aylığını göstererek kurtulmuştu Gülser Annemizi o zaman nerdeydı Ekonomik Durumunun iyi olmadığın çok iyi biliyorum bu parayı başka biri taktimiyle sunuldu Ercan Beyde bucaya şirin görünsün ve gündemi deyişsin

Yorumu oyla      13      6  
DEMOKRAT 27 Ekim 2011 Perşembe 16:58

Fatma Sinan adlı yorumcu Arkadaş.Benim bu habere yapmış olduğum yorumu siz okudunuzmu?İlk Yorumum!Bu yorumumda Olumsuz bir kelime geçmişmi.Sadece bu yardımı bu hanımefendi annemizin yapmamış olabileceğini,bunu Belediye Başkanının Buca da Hergeçen gün Kaybetmekte Olduğu İTİBARI nı kazanmak amacıyla Yapılmış Mizansen olabileceğini belirttim.Bu Benim görüşüm.Bana bundan sonra yazılanları neden eleştirmiyorsunuzda,temcit pilavı gibi aynı şeyi söylüyorsunuz.

Yorumu oyla      17      17  
Fatma Sinan 27 Ekim 2011 Perşembe 16:30

Eğitime yapılan yardımlarından dolayı Gülser Annemize sonsuz teşekkürler.Bu tip yardımların herkesçe devam ettirlmesini diliyorum.O güzel çocuklarımızın yüzündeki gülücükler insanı ne kadar mutlu ediyor.Yalnız anlayamadığım birşey var demokrat rümuzlu arkadaşın ne gibi bir sıkıntısı var.Bucayla ilgili her habere içeriği ne olursa olsun muhalefet yapıyor.Diğer yorumculara da çok olumsuz kelimelerle yaklaşıyor.Bence hiç hoş değil.Tabii herkesin görüşüne sayglı olmak lazım.Ama ahlak kurallarıiçinde

Yorumu oyla      24      11  
DEMOKRAT 27 Ekim 2011 Perşembe 08:46

Bakıyorumda Belediyenin Aklı Evvel Kadrolu Avukatlar Ordusu karşı Saldırıya Geçmişler.Okul yapana da Yaptırana da Lafım Yok,Takdir ediyorum diyorum,onlar hala Başkanlarını Savunmaya geçiyorlar.Emre AYKUT İsimli Arkadaş,Allah Aşkına Şu yazıları Okuda,Benim Sen Olmadığımı lütfen Şu Akıllılara Anlat.DEV YOL sen de çok sevimlisin.Yazılar aynı kişiden çıksada yedik diyelim artık.Haa bilgisayarınızı aç kapa yapıp katılmıyorum diyerek Oy Vermeniz hakikatten Çok Komik,Devam Edin.

Yorumu oyla      23      21  
cl 55 26 Ekim 2011 Çarşamba 23:47

demokrat neden bukadar küçük düşürüyorsun kendini anlamıyorm kendini küçük düşürüp ayaklar altına alman sorun değil

Yorumu oyla      31      17  
dev yol 26 Ekim 2011 Çarşamba 23:43

demokrat sızı anlayamıyorum cahıllık edıyosunuz ınsanlar okul yapmaya calısıyo sız destek yerıne kostek oluyosunuz ılla sızın gıbıler ıcın serıatmı gelsın

Yorumu oyla      31      17  
Aydın Ata 26 Ekim 2011 Çarşamba 21:52

Çok makbul bir iş yapılmış.Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yapılan bu yardımı takdir etmemek elde değil.Teşekkürler Anacım.Ellerinden öperiz.Yorumları okudumda Şunuda ilave etmek istiyorum.Arkadaşın biri yorumcularla tartışıyor gibi.Zeka seviyesi ile ilgili laflar pek hoş değil .Bana göre arkadaş saldırıya geçmiş gibi.Bu güzel sitede böyle yorumlar yakışmamış.

Yorumu oyla      33      18  
DEMOKRAT 26 Ekim 2011 Çarşamba 18:39

Öyle Cevaplar Veriyorsunuzki,bazen Zeka Seviyenizin Düşük Olduğuna Artık İnanmaya Başladım.Ne Çarpıp Çırpmasından Bahsediyorsun.Neden Temizlenecekmişim?Keşke Düzeyli Arkadaşlar ile Tartışabilseydik.

Yorumu oyla      28      31  
DEV 26 Ekim 2011 Çarşamba 17:23

demokrat sen önce kendin temizlen çarpıp çırpmayla olmuyor bu işler sen temizsindir konuşursun önce aynanın karşısına geç ve kendine bak herşeyin altında birşey arama ve şunu bilki hep babanı ön plana atıyorsun ya baban bu yaptıklarına emin ol çok üzülürdü... muhaliflik elbette yapılır ancak doğru zamanda ve düzgünce herşeyin altında birşey ararsan bu senin acizliğinin belgesidir ;)

Yorumu oyla      36      22  
Ali Osman 26 Ekim 2011 Çarşamba 14:40

Hayırlı bir iş.Teşekkürler.Eğitime katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler.

Yorumu oyla      43      24  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak Belediyesi’nde bayram öncesi ikramiye sevinci
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, memur ve işçilerin ikramiyeleri ...
Büyükşehir Belediyesi’nden amatör sporculara destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem Türkiye Futbol Federasyonu Bank Asya ...
Başkan Solak kurban satış yerlerini denetledi
Çiğli Yeni Mahalle Ata Sanayi girişinde kurulan kurban satış ve kesim ...
 
Başkan Sındır’ın gözünden Van Depremi
Depremin vurduğu Van İli’ne giden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil ...
Makedonyalı göçmenler Alaçatı’da buluştu
Makedonyalı Göçmenleri Birleştirme Derneği Başkanı Şaban Yaprak’ın düzenlediği ...
Narlıdere’de yardım kampanyasına ilgi büyük
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un başkanlığında Van depremzedeleri ...
 
İzmir'de 31. ilçe için bir adım daha
Bir araya gelerek İzmir’in 31. ilçesi olmak isteyen turizm bölgesi mandalina ...
Güzelbahçe Kent Konseyi kuruldu
Güzelbahçe Kent Konseyi kuruldu. Kent Konseyi’nin genel kuruluna ilçedeki ...
İzmir Büyükşehir olası deprem için neler yaptı?
Kentin 1. derecede deprem kuşağında yer almasından hareketle çalışmalarını ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva