HABERLER>POLİTİKA
27 Nisan 2011 Çarşamba - 17:23

MHP'de kaset skandalı istifa getirdi

MHP'de iki genel başkan yardımcısı Bahçeli'nin talimatıyla istifa etti. İki yardımcı milletvekili adaylığından da çekildi.

MHP de kaset skandalı istifa getirdi

ANKARA - MHP'nin üst düzey yöneticisi iki ismin görüntüleri internete düştü. Her iki MHP'li, gizli kamerayla kaydedilen görüntülerde kadınlarla sohbet ediyor ve iki kadınla öpüşüyor. Bir evde çekilen görüntülerde, siyaset, seçimler ve bazı cinsel içerikli konuşmalar yer alıyor.
Görüntülerde yer alan isimlerin ise MHP Adana Milletvekili ve Aile ve Kadından Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım ve MHP Kırşehir Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu'nun olduğu iddia edilmişti.
Bahçeli aldırış etmiyoruz dedi ama...
Kaset iddiaları sorusunu cevaplayan Bahçeli ise çok kısa bir değerlendirmede bulundu: Kaset siyasetine biz aldırış etmiyoruz'  Bu açıklamanın hemen ardından ise iki istifa geldi...

İŞTE SKANDAL KASEDİN İÇERİĞİ
Dün akşam saatlerinde internete düşen ve başta milliyet olmak üzere bir çok sitede kullanılan video kaydında, MHP Genel Başkan yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu ile iki kadına ait gizli kamera görüntüleri yayınlandı.Videoda MHP ve ülkücü camiayı şok eden cümleler ve görüntüler yer aldı. Dün gece 'Beyaz Tv'de sadece seslerin dinletildiği konuşmalarda MHP'nin Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, sağ seçmene "Allah belasını versin. Sağ seçmen yuvarlak demek, gülle, hiç köşesi yok. Her tarafa yuvarlanır." demesi de dikkat çekiyor.
 
KADIN TAVLAMAK İÇİN HZ. OSMAN'A HAKARET
Videoda Yıldırım'ın Aleviler'e hakaret eden cümleleri de yer alıyor. Yanındaki bayandan başörtüsü takmasını isteyen, bunu da hobi olarak gören Yıldırım, kendisini 'sapık' olarak nitelendiriyor. Görüntülerde MHP'li iki genel başkan yardımcısının aynı odada kadınlarla uygunsuz vaziyette olduğu da görülüyor. Yıldırım'ın videoda Alevi bir bayanı tavlamak için Hz Osman'a hakaret ettiği de MHP'lilerce anlatılıyor.
 
RUS HAYAT KADININA MHP'Yİ ANLATIYOR
Görüntülerde Niva isimli yabancı uyruklu bir kadına, MHP'yi anlatmaya çalışan ve başka bir kadının de tercüme yaptığı sohbette Yıldırım, "Parti 3 tane ay, hilal 3 tane bu benim partimin amblemi." diyor. Görüntülerde Recai Yıldırım'ın Kamelya isimli bayanla da siyaset içerikli konuşmaları dikkat çekiyor. Yıldırım videoda, pavyona gittiğini ve parlamentoya isteği zaman uğradığını da yabancı uyruklu kadınlara anlatıyor.
 
SAĞ SEÇMEN YUVARLAKTIR
Burada sağ seçmene hakaretler yağdıran Yıldırım sağ seçmenlerden "Allah belasını versin" hepsinin diye bahsederken, Kamelya isimli bayanın 'Sağ seçmen ne demek?' sorusuna ise Yıldırım ise şok bir cevap veriyor: "Sağ seçmen yuvarlak demek, gülle hiç köşesi yok. Her tarafa yuvarlanır."
 
BEN HAN DEĞİL AVRAT İSTİYORUM
Bayanın 'AK Parti'yi yıkmak için onlarla (CHP) anlaşamıyor musunuz?" sorusuna ise Recai Yıldırım'ın verdiği cevap ise çok ilginç. CHP ile anlaşabileceklerini söyleyen Yıldırım " 28'inden sonra bazı atraksiyonlar olacak." diyor. CHP ile koalisyon yapabileceklerini anlatan Yıldırım MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Mahmut Çomoğlu isimli birine destek çıkmasını istediğini açıklıyor. Çomoğlu'nun İspanyollar'dan iş aldığını ve 5 milyon dolar para kazandırdığını öne süren Yıldırım, Mahmut Çomoğlu'nun " Gardaş sana bir kıyakta yaparız" dediğini anlatıyor. Kendisinin de Mahmut Çomoğlu'na "Ben de dedim ki.. Allahsız ben han istemiyorum, hamam istemiyorum. Bir avrat istiyorum."diyor.
 
ADAMA ÇÖKER KAFASINA SIKARIM
Görüntülerde Kamelya isimli bayanın bir daire konusunda sıkıntı yaşadığını ve kendisinin de duruma müdahale olması için, kendisine teklifte bulunduğunu hatırlatan Yıldırım, "Bak şimdi benim gönderebileceğim adam gider alır, çöker, gider adamın kafasına sıkar." diyor. .
 
BAŞÖRTÜLÜYE HAKARET
Yanında bulunan bayana "Hele tesettüre girersen çok daha severim seni" diyen Yıldırım'a Betül isimli bayan "Ben tesettüre falan da giremem" diye cevap veriyor. Bunun üzerine Metin Çobanoğlu'nun "Siyah bir şey giyecek" dediği görülüyor. Recai Yıldırım'ın "Deme off aman aman bir hoşuma gider ki. Bildiğin gibi değil. Selvi bir de tesettüre girse var ya. Hobim var valla" diyerek tesettürlü bayanlara hakaret ediyor.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kaan 28 Nisan 2011 Perşembe 20:57

İste mhp gercegi bu bu adam yıllardır devlet bahcelinin sag kolu devlet bahceli bilmiyormu... yaziklar olsun...

Yorumu oyla      12      6  
28 Nisan 2011 Perşembe 02:13

Yeniçağ Yazarları Prof. Ümit Özdağ ve Sabahattin Önkibar bahsetmişti bu tür oyunların döneceğinden. MHP'de gerekeni yapıp ikisininde istifa etmesini sağladı. Bu tür bel altı siyaset nedense AKP döneminde tavan yaptı. Ama bu şeylerle ülkeyi bölmek isteyen AKP'nin elini rahatlatmak isteyen kasetçiler nasıl tuzak kuruyorlarsa Allah'da bunların tuzağını ters çevirir. MHP'nin yükselişi sürecek.

Yorumu oyla      12      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1 vekil kaç kişiyi temsil ediyor?
Genel seçimlerde en çok merak edilen soruların başında gelen ‘Kaç kişiye ...
Güçbirliği'inden iki yeni seçim bürosu
Cumhuriyet Güçbirliği’nin bağımsız adayları için İzmir ve ilçelerindeki ...
‘Küs değilim spekülasyon yapılmasın’
Genel seçimler öncesinde AK Parti’nin açıklanan milletvekili aday listesinde ...
 
Kılıçdaroğlu: Projede insan yok!
Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ''AK ...
Aksünger Buca'da göçmenlerle buluştu
Cumhuriyet Halk Partisi 1. Bölge Milletvekili Adayı Erdal Aksünger seçim ...
Kılıçdaroğlu’na ‘keko’ benzetmesi
İzmir’den mecliste grubu bulunan partilere ağır dillerle yüklenen DP Lideri ...
 
Bozoğlu Otokent esnafını dinledi
CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu, Gediz semtinde ...
MHP'den ilk büro Mordoğan'a
MHP İzmir İl Teşkilatı ilk seçim bürosunu Mordoğan’da açtı. Karaburun ...
Narlıdere'de miting gibi açılış
Eski belediye binası karşısında kurulan seçim bürosu açılışına bini aşkın ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva