HABERLER>EGE
7 Ekim 2011 Cuma - 20:28

Liseli Emine'nin katil zanlısına keşif yaptırıldı

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde geçen yıl öldürülen lise öğrencisi Emine Çetin'in (17) cinayet zanlısı olarak tutuklanan ve yargılanması devam eden Kazım Bozyel'e (27), olay yerinde keşif yaptırıldı.

Liseli Emine nin katil zanlısına keşif yaptırıldı

MANİSA - Bozyel'in ailesi çocuklarının suçsuz olduğunu iddia ederken, Emine Çetin'in ailesi "Evladımız gibi büyüttüğümüz, altı yıl ekmek verip beslediğimiz Kazım biricik kızımızın katili oldu" dedi.
 
Alaşehir'de 13 Ağustos 2010 tarihinde, dedesinin evinde vahşice öldürülmüş bulunan, Sekine Evren Kız Meslek Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Emine Çetin'in katil zanlısı olarak babası İbrahim Çetin'in yanında çalışan Kazım Bozyel tutuklandı. Genç kızın cesedi üzerinde yapılan incelemede başına sopayla ve ütüyle vurulduğu, boğazının yemeni ile sıkıldığı ve vücudunda 10 bıçak yarası bulunduğu tespit edildi. Markette yapılan incelemede de güvenlik kamerasının devre dışı bırakıldığı anlaşıldı. Olaydan sonra ifadesi alınan Kazım Bozyel ise serbest bırakıldı. Ancak ikinci kez gözaltına alınan Bozyel, bu kez suçunu itiraf etti. Cinayet zanlısı Bozyel'in genç kızla zorla birlikte olmak istediğini, Emine'nin direnmesi sonucu boğuşma olduğu, olaydan sonra markete inerek çalışmaya devam ettiğini söylemişti. Tutuklu zanlı Bozyel'in, Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'cinsel istismara teşebbüs', 'delilleri yok etmek', 'adam öldürmek', 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçlamalarından müebbet hapis cezası istemiyle Mart 2011'de yargılanmasına başlandı. Kazım Bozyel, savcılıkta verdiği ifadeleri reddederek, Emine Çetin'i kendisinin öldürmediğini iddia etti. Geçen 30 Eylül'de yapılan duruşmada, mahkeme heyeti olay yerinde keşif yapılması kararı vermişti.
 
Keşif için bugün cinayetin işlendiği Sarısu Mahallesi Bulvar Caddesi Numara 143 adresinde, polis ve jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı. Sanığın getirilmesini Emine Çetin'in yakınları ve çevredekilerde izledi. Sanık Kazım Bozyel, cezaevi aracından indirilerek markete ve üst kattaki eve çıkartıldı. Alaşehir Ağır Ceza Hakimi Mithat Akgün, bilirkişiler eşliğinde Bozyel'e keşif yaptırırken, mahkemede var olan belgeleri teyit ettirdi. Olay anında bulunanlara bildiklerini anlattırırken, bilirkişi heyetinden raporunu hazırlamasını istedi. Tutuklu sanık Kazım Bozyel, keşfin tamamlanmasının ardından tekrar cezaevi aracına bindirilerek, Manisa M Tipi Cezaevi'ne götürüldü.
 
"OĞLUMUZ GİBİ BAKARDIK"
Liseli Emine'nin babası İbrahim Çetin, yanlarında çalışan Kazım Bozyel'i evlatları gibi gördüklerini belirterek, "Evladımız gibi büyüttüğümüz, altı yıldır ekmek verip beslediğimiz Kazım biricik kızımızın katili oldu. Biz onu oğlumuz gibi besledik. Günde üç öğün yemeğini veriyorduk. Bazen kasa açık veriyordu. Hatayı 'kendim yapmışımdır' diyerek kimseden şüphelenmiyordum. Kasada bin 400 lira açık vardı. Demek ki onu da o almış. İçi başka, dışı başkaymış" dedi. Anne Yıldız Çetin de, "Oğluma ne alırsam ona da aynısını alırdım. Meğer koynumuzda şeytan beslemişiz. Katilmiş, caniymiş o. Yıllarca onu doyurdum besledim. Hiç ummazdım. Kınalı kuzumu elimden aldı. O kadar ekmeğimizi aşımızı, sevgimizi paylaştık. Ne istedin kızımdan?" diye tepki verdi.
 
"OĞLUM KATİL OLAMAZ"

Sanık Kazım Bozyel'in babası İ.Bozyel, de, oğlunun altı yıl markette çalıştığını belirtti. Baba İ.Bozyel, "Kızım gibi gördüğüm rahmetlik Emine'yi her gün okula getirip götürüyordu. Eğer benim oğlum böyle bir niyet taşısaydı, bunu neden bu halde düşünsün? Alaşehir dağlarıyla geniş bir alan, oralarda yapardı. Oğlum asla böyle bir şey yapmaz. Emine'yi kardeşi gibi severdi. Zaten Ankara'dan gelen raporlar da, oğlumun bu işi yapmadığını gösteriyor. Oğlumun üzerinde parmak izi yok, kan izi yok, doku izi yok. Hangi sıfatla oğlum suçlanıyor, anlamış değilim. Benim kanaatim, başkaları bu olayı yaptı, oğlum kurban seçildi. Yüce adalete güveniyorum ve Allah'a havale ediyorum" dedi. duruşma 20 Ekim'e ertelendi. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Define avcıları, 22 metrelik tünel kazdı
Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne define bulmak için 22 metrelik tünel kazan ...
Eşini öldürdü, "Cinayeti imama sorun" dedi
Kendisini aldattığı düşüncesiyle eşini vahşice öldüren İbrahim Etik, gazetecilere ...
Dershane borçtan kapandı, öğrenciler ortada kaldı
Muğla merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren bir dershane borçları nedeniyle ...
 
Muğla’da mühürleme gerginliği
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Belediye zabıta ekiplerinin ruhsatsız olan ...
Evlilik oyunuyla dolandırıldı
Muğla'nın Datça İlçesi'nde, 62 yaşındaki Kadir Mehmet, evlenme vaadiyle ...
Otel sahibi, polise önlem olarak fuhuş için ev tutmuş
Aydın'da işlettiği otele gelen bazı müşterilere fuhuş yaptırdığı ileri ...
 
Şehit ve gazi ailelerine indirimli kurban
Manisa'da faaliyet gösteren Berre Hayvancılık adlı firmanın Yönetim Kurulu ...
Tekneyle taşımalı eğitim geri geldi
Muğla il Milli Eğitim Müdürlüğü, Köyceğiz İlçesi Çandır Köyü'ndeki, daha ...
Ortaca'da 67 kaçak göçmen yakalandı
Muğla'nın Ortaca ilçesi'nde yurda yasa dışı yollardan girdikleri belirlenen ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva