HABERLER>GÜNCEL
27 Ekim 2011 Perşembe - 14:13

Kürt Dili Derneği 'molotof kursu' gibi çalışmış!

Kürt Dilini Araştırma ve Geliştirme Derneği’nin İzmir Şubesi’nde çekilen bu görüntüler, terör örgütünün gerçek yüzünü ve kimi nasıl kullandığını ortaya koyuyor. Önce uyuşturucu madde kullanan gençlere dil yerine Molotof eğitimi veriliyor.

Kürt Dili Derneği  molotof kursu  gibi çalışmış!

İZMİR - Genel seçim öncesi terör örgütü PKK destekli Demokratik Barış Çadırları'nı herkes hatırlayacaktır. İzmir'de antik Agora'da kurulan çadırlarda örgütlenenlerin polise saldırmak için hazırladıkları molotof kokteyleri ve patlayıcı diğer maddeler yakalanmış, çok sayıda kişi tutuklanmıştı. Agora'daki o çadırın yakınlarındaki bir dernekte çekilen bu görüntülerse terör örgütü PKK'nın kimleri, nasıl kullandığının en net göstergesi oldu. Kürt Dili Araştırma Derneği'nde gençlere daha çok patlayıcı madde eğitimi verildiği, uyuşturucu madde kullanan gençlerin daha sonra polise saldırdığı görülüyor....   İşte şok eden o görüntüler:
 


İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen Nisan ayında, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın talimatıyla Agora Semti'nde kurulan sivil itaatsizlik çadırı ve karşısındaki Kürt Dili Araştırma ve Geliştirme Derneği'ndeki faaliyetleri mercek altına alınırken, operasyon düzenlemişti. Kısa adı Kürdi- Der olan dernekle ilgili yapılan operasyonda, aralarında Başkan Bayram Kubilay'ın da aralarında bulunduğu 10 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerden Kubilay, savcı tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, çeşitli sokak gösterilerine karışıp resmi kurumlara ve polise molotof kokteyli attıkları belirlenen S.P., Y.O., T.Y., B.G. ve A.B., tutuklandı.
GÖRÜNTÜLER ŞOK ETTİ!
Terör örgütü yandaşı oldukları belirlenen 5 kişiyle ilgili Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturması sürerken, faaliyetlerinin yer aldığı, delil olarak dosyaya konulan şok görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, zanlıların, dernek binasında, parmak izi bırakmamak için eldiven takmaları, yüzlerine maske giymeleri, cesaret vermesi için uyuşturucu madde solumaları, molotof ve el yapımı patlayıcıları hazırlamaları yer aldı. Görüntülerin sonunda ise, şüphelilerin dernekten çıkıp molotof ve patlayıcıları polise ve araçlarını atmaları yer aldı.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet Çiğdem 28 Ekim 2011 Cuma 12:16

Maşallah Hitler’in torunları aramızda. Hitler’de Yahudilerin Yüce Alman milletine yakışmadığını söylüyordu. Kahramamaraş’ta Çorum’da katliamı yapanlar öz be öz Türkler değil miydi? Çağdaş bireyler suçun bireysel bir davranış olduğunu bilir. Suç işleyenlere karşı olmak başka şey. Topyekun bir bölgeyi o bölgenin insanını suçlamak başka bir şey. Bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları eşittir ve birbirlerine dini ırkı ve milliyetinden dolayı üstünlüğü yoktur. Vatanı sevelim derken faşist olmayalım.

Yorumu oyla      13      10  
tufan 28 Ekim 2011 Cuma 11:17

TAYYİP AMCAM BELEDİYELERİ GÖZETLEYİP DİNLEYİNCEYE KADAR BURALARI TAKİP EDİP BU ŞEREFSİZLERE DIŞARDA ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GEZMESİNE FIRSAT VERMEMESİ LAZIM AMA NEDENSE TAYYİP AMCAM SEVMEZ BÖYLE İŞLERİ DÜRÜST BELEDİYECİLERİ ALIR İÇERİ KARŞI GÖRÜŞ GAZATECİLERİ ALIR ATTIRIR İÇERİ MOLOTOFÇULARI GÖREN YOK HELAL OLSUN BU TÜRK HALKINA YAKIŞIR AT SINLAR MOLOTOFLARI ETSİNLER MEHMETÇİKLERİ ŞEHİT TAYYİPE YÜZDE 50 OY VEREN HALKA HERŞEY MUSTAHAK.

Yorumu oyla      14      6  
HÜSEYİN AHMETOĞLU 28 Ekim 2011 Cuma 09:27

CANER KARDEŞİM SÖYLEMLERİN YANLIŞ OLDUĞU GİBİ HAK ARAMAYI DA MOLTOF ATARAK MI ÇÖZECEKSİN.KONUŞMAN KIT MI .İNSANLAR KONUŞARAK HAYVANLAR MELEYEREK KENDİNE ÖZGÜ SES ÇIKARARAK ANLAŞIYOR.KARDEŞİM YA SEN NE YAPIYORSUN DEVAMLI YIK YAK SANA KONUŞMA DİYEN YOK YAZAM DİYEN DE YOK .FAKAT BU HİDDET BU ŞİDDET DEVLETE KARŞI NİYE .ÖRGÜTLENİYORSUNUZ HEMEN BİR OLAY OLDUĞUNDA ZILGIT ÇEKİYORSUNUZ DA ,VANDA BELEDİYE BAŞKANINIZ NEREDE NEREDE KARDEŞİM. AFET KOORDİNASYON MARKEZİNE GELMEDİ DÜRÜST OLUN VE DEVLETE SAHİP Ç

Yorumu oyla      17      8  
DEMOKRAT 28 Ekim 2011 Cuma 08:46

Caner Vardarlı ! Bizim Dilimiz ile bir sorunumuz Yok.Töre Cinayetleri,Berdel,Şıhlık,Ağalık,Kan davası hepsi bunlarda.Sen ne Kültüründen bahsediyorsun.Esrar Eroin Kaçakçılığı,İnsan Kaçakçılığı,Batakhaneler bunlarda.Temizlik nedir bilmezler,tek bildikleri kabalık,asmak,kesmek ve yakmak.Hadi ben Hakkari de Mardinde Türk Kültür Derneği Açmaya Kalksam Daha İlk Akşamından Yakarlar,Sen Neden Bahsediyorsun,Karşındakileri Melek mi Sanıyorsun.

Yorumu oyla      23      9  
ersin 27 Ekim 2011 Perşembe 22:56

Fazla bekleme çıkabilirsin,sizin gibilere ihtiyaç yok.Bu görüntülere baktığımızda da bu insanların bu hayatta yapabileceği en iş terör estirmek o işi iyi yapıyorlar,yapmaya devam etsinler, amaç olmayınca hıyanet olur.

Yorumu oyla      23      10  
Caner Vardarlı 27 Ekim 2011 Perşembe 17:54

Bu nasıl bir faşist dildir. Adam’da sana dese ki. Abicim kullandığın alfabeyi nerden aldın. Çok biliyorsan Göktürk alfabesi kullansaydın. Kelime dağarcığındaki Arapça, İtalyanca Yunanca kelimeleri çıkarınca ancak kuşdiliyle anlaşırsın dese. Yetmez üstüne Kemal yazarken imzada güzel dursa sende Q kullancaktın derse iletişim olur mu. Adamın dilinden alfabesinden sana ne, bana ne. Adam kendi kültüründe yazar. Valla Türklükten çıkıcam. Irkçılar ve nefret suçu işleyenler yüzünden.

Yorumu oyla      18      23  
DEMOKRAT 27 Ekim 2011 Perşembe 16:19

Olmayan bir dilin araştırması ve geliştirmeside mi olurmuş.Çok Şükür bunu da gördük.Yahu kardeşim Alfabenizdeki x,q,w,gibi harflerin hepsi ÇAKMA ! Bana Birtaneniz bundan 50 yıl önce yazılmış bir kürtçe,mektup,kitap,roman da bu harflerin kullanıldığını göstersin,inanacağım.Onun için herşeyinizin Taklitten ibaret olduğunu az çok biliyoruz.O Derneğin de ne amaçla kurulduğuda besbelli.Ancak Kürt Faşistliği yaparsınız,masum insanlarıda acımadan öldürürsünüz,BARBARLAR.

Yorumu oyla      35      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çocuklarını göremeyince canına kıymak istedi
İzmir'de, dört ay önce kocasından boşanan ve bu zamandan itibaren iki ...
Eylemci öğretmenler ifadeye çağrıldı
İzmir'de, Eğitim-Sen Tire Temsilciliği'nce, AK Parti İlçe Teşkilatı binası ...
Sevgilisinin oğlunu öldürüp intihar etti!
Urla’da Engin Deveci isimli telefon satıcısı, internetten tanışıp ilişki ...
 
Milli Savunma Bakanı'ndan flaş operasyon açıklaması
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Normal, rutin terörle mücadelenin ...
Sanat karın doyurmayınca bar işletmecisi oldu
Palet tutan eller şimdi içki servisi yapıyor. 30 Yıldır ressam ve heykeltraş ...
Deprem'de ölü sayısı 500'ü geçti
AFAD, bugün saat 09.00 itibariyle Van depreminde hayatını kaybedenlerin ...
 
Flaş! Hakkari'de şiddetli deprem!
Van’ı pazar günü yıkan büyük depremin şoku atlatılmadan, bölge bu kez ...
Şırnak'ta esnaftan PKK eylemcilerine meydan dayağı
Şırnak'ta PKK'ya yönelik operasyonu protesto etmek isteyen gruba, esnaf ...
Karşıyaka Kent Konseyi'nden 50 bin kapak
Karşıyaka Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Kent A.Ş, Safiye ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva