HABERLER>SPOR
6 Temmuz 2012 Cuma - 10:37

KSK’de ‘ilan’ depremi: İki istifa!

Yönetim kuruluna danışılmadan yapılan açıklama, yöneticiler Selami Gönülkırmaz ve Onur Güner'in istifasına neden oldu. Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ ve Umut Demir'in olaydan rahatsız olduğu ve istifalarının cebinde olduğu öğrenildi.

KSK’de ‘ilan’ depremi: İki istifa!

İZMİR - Karşıyaka Kulübü'nün, gazetelere ilan vererek yaptığı geniş çaplı açıklama yeşil-kırmızılı yönetimde huzursuzluğa yol açtı.

- Başkan Büyükoral'dan muhalefete 'ilanlı' cevap... haber için tıklayınız...

3 yöneticinin hazırladığı ve yönetim kuruluna danışılmadan yapılan duyuruyu gazeteden okuyarak haberdar olan Selami Gönülkırmaz ve Onur Güner yönetim kurulundaki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı. Diğer yöneticiler gibi kendilerine danışılmadan ilan verildiğini belirten Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ ve Umut Demir'in de her an istifa edebilecekleri öğrenildi. Yönetim Kurulu Üyesi Şekip İriboz, Başkan Cihan Büyükoral'ın basın yoluyla yaptığı açıklamaların kulübü yaraladığını belirterek, "Biz kendimizi basın yoluyla ihbar mı edeceğiz? Biz Büyükoral'ı kulübü yönetsin diye başkan seçtik, eski yönetimlere dil uzatsın diye değil. Başkanın ne yaptığını anlamış değilim. Büyükoral bu işe soyunurken 20 milyon lira borç olduğunu biliyordu. Altından kalkacağını söyledi. Gazetelerdeki bu ilan sadece başkanın kendisini bağlar. Paramız çok mu gazetelere ilan parası veriyoruz" diyerek gelişmelere isyan etti. Başkan Cihan Büyükoral ise değişimlerin sancılı olduğunu belirterek, "Dayanamayan gider. Değişimde böyle şeyler olur. Hep aynı düzen gitmez. Sponsorlar için biraz zamana ihtiyacımız var" diyerek eleştirilere yanıt verdi.
 
BÜYÜKORAL İSTİFA!
Yeşil-kırmızılıların taraftar grupları dün yayınladıkları ortak bildiride Başkan Cihan Büyükoral'ı eleştiri yağmuruna tutarak istifaya davet etti
 
Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu dün 'kskcarsi.org' internet sitesinde bildiri yayınlayıp yönetimi ve Başkan Cihan Büyükoral'ı topa tuttu. Yazıda şu görüşlere yer verildi: Kongrede atanmış başkanı seçmeyerek devrimi taraftar yaptığı için. Geçen süreçte Karşıyakamız adına hiç birşey yapılmadığını gördüğümüz için. Sponsorlarla görüşüyoruzdiyerek bizlere yalan söylendiği için, ligin başlamasına çok az zaman kalmasına rağmen henüz hiçbir somut adım atılmadığı için. İntikam alırcasına kulübümüzün çalışanlarının tamamına yakınının değiştirildiği için. Kulübümüzün mali tablosunu yeni öğrenmiş gibi yaptığı için. Kulübümüze ait borçların sadece geçen sene yaratılmış gibi gösterip gündem değiştirmeye çalıştığı için. Barış ortamı yaratacağım deyip, herkesle kavga ettiği için. Dünyada borçsuz bir spor kulübü bulunmadığnı bildiğimizden dolayı Cihan Büyükoral inandırıcılığını kaybettiği için. Gazeteye ilan vererek camiamızı rencide edip sponsor aradığımız bu günlerde kulübümüzün marka değerini düşürdüğü için. Karşıyakamızın daha kötü bir duruma düşmemesi için Cihan Büyükoral istifa."
 
SPONSORLAR NEREDE?
Yeşil-kırmızılı taraftarlar Başkan Cihan Büyükoral'ı istifaya davet eden yazının yanı sıra 'Rahat o-la-mı-yo-ruz!' adı altında yaptıkları bir başka açıklamayla yapılmayan transferler, anlaşılmayan sponsorlar eleştirildi. Yazıda şu görüşlere yer verildi: "Geçmiş yönetimlerin icraatlarını ve kulübün mali portresini kongrede kabul eden başkanın, sponsorlarının belli olduğunu ve seçim kazanır kazanmaz anlaşmaları imzalayacağını bekledik. 35 gün geçti ve ligin başlamasına 35 gün kaldı. Biz artık 'Rahat o-la-mı-yo-ruz!". Biz sponsorun adını duymak istiyoruz! Biz transfer istiyoruz! Biz artık şampiyonluk değil, Karşıyaka Spor Kulübü'ne yakışır icraat bekliyoruz!" (Yeni Asır)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Deniz sevin 18 Temmuz 2012 Çarşamba 15:31

ESKİ SOLCUDAN SAĞCI OLUNMAZ,YAŞAM ŞEKLİ DÜNYAYI ALGILAYAŞISOL OLAN BİR İNSANI AKP İÇİNDE BARINDIRMAZ...CİHAN BAŞKAN YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL...KARŞIYAKALI SENİ SEVİYOR

Yorumu oyla      11      5  
karşıyakalı 6 Temmuz 2012 Cuma 17:49

karşıyakanın bu hale gelmesinin bir numaralı sebebi taraftar derneği değil mi? biz başta dedik futbolu siyasete karıştırmayın,Akp karşıyakayı almak için kulübü aldı.bu adamın 5 kuruşu yok.Cevat Durak ve sponsorların desteği olmadan kulüp küme düşer! sırf siyaset uğruna kat trilyonluk azad yeşili seçmediniz şimdi istafaya davet edin bakalım taraftar derneği...

Yorumu oyla      16      7  
MEHMET ALI TINAZ 6 Temmuz 2012 Cuma 15:24

AKP KARSIYAKAYI ALAMAYACAGINI ANLAYINCA MUSLUGU KISTI.HADI BAKALIM KUZU KUZU YASAR HOLDINGE.

Yorumu oyla      16      7  
küme düşme 6 Temmuz 2012 Cuma 14:07

Geçen sene son maçta küme düşmekten kurtuldu Ksk, sorumlularından hesap sorun öncelikle.

Yorumu oyla      19      7  
kskli 6 Temmuz 2012 Cuma 11:59

CİHAN BUYUKORAK ESKİ BUYUKORAK DEGİL DENGE VİDALARI KAÇMIŞ YÖNEMTİMDEKİ ARKADAŞLARLA ŞOKTAYIZ ORASI EMLAKÇI DÜKKANIMI?????????????????????????????

Yorumu oyla      21      13  
ATİLLA 6 Temmuz 2012 Cuma 11:43

DEMEK Kİ NEYMİŞ?AKP İPİYLE KUYUYA İNİLMEZMİŞ?

Yorumu oyla      23      13  
Bekir Saltur 6 Temmuz 2012 Cuma 10:57

Bu kez gerçekten küme düşmeye 1.aday kulüp olduk.KSK'yi bu hale getirenlerin tümünü kınıyorum.Yazıklar olsun...

Yorumu oyla      22      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kıvılcım Londra vizesini İzmir'de aldı
İzmir'de düzenlenen Turkcell Türkiye Büyükler Ferdi Atletizm Şampiyonası'nın ...
Futbolda devrim gibi karara imza atıldı
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği, kale çizgisi teknolojisine ...
Beşiktaş'ın yıldızı Fenerbahçe Ülker'de
Beşiktaş'tan ayrılan yıldız oyuncu David Hawkins Fenerbahçe Ülker ile prensipte anlaşmaya vardı.
 
Göğüslerim var diye az para alacak değilim!
Serena Williams ve Maria Sharapova kadınların para ödülüne kafayı takan ...
Altay’da ‘Çalışkan’ dönem
Altay’ı 1 yıllık sözleşme imzalayan Beyhan Çalışkan, "En büyük hayalim, ...
Başkan Büyükoral’dan muhalefete ‘ilanlı’ cevap
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı, Eski 2.Başkan Nazım Torbalıoğlu’nun eleştirilerine ...
 
Milli Takımın kaptanına iş yerinden olimpiyat izni çıkmadı!
2012 Londra Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunları’nda önümüzdeki ay ...
Altay’dan Federasyon’a: Bizi Bank Asya’ya geri alın!
Başkan Hızlıok, şike davasında verilen karar doğrultusunda, Bank Asya ...
Egemen Korkmaz Fenerbahçe'de
Beşiktaş ile yollarını ayıran Egemen Korkmaz Fenerbahçe'de... Beşiktaş'ta ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden 'erken seçim' için meydan okudu?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva