HABERLER>POLİTİKA
7 Şubat 2012 Salı - 11:29

Başkan Sındır: Böyle giderse Bornova'yı kaybederiz!

Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, hiçbir listeyle ilgisinin olmadığını ancak ilçe yönetimiyle de aralarında ortak bir sinerji oluşmadığını söyledi.

Başkan Sındır: Böyle giderse Bornova yı kaybederiz!

İZMİR - Hafta sonunda Bornova'nın Erzene mahallesinde gerçekleştirilen delege seçimlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun desteklediği İlçe Başkanı Enver Dündar'ın listesine karşılık, İlçe eski Başkanı Ertürk Çapın'ın listesine destek verdiği öne sürülen Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, hiçbir listeyle ilgisinin olmadığını, ancak ilçe yönetimiyle de uyum içinde çalışamadıklarını öne sürdü.

Delege seçimleri başladığından bu yana belediyenin erzak dağıtım işine ara verdiklerini belirten Sındır, "İddiaların tersine erzak dağıtım işine ara verilmesi talimatını verdim. Benim üzerimden siyaset yapmaya çalışanlar var. Delege seçimlerinde açık ve net bir şekilde söylüyorum, hiçbir liste oluşumunda yer almadım, etkim olmadı. Parti içinde ayrımı kabul etmiyorum. Ama şu da bir gerçek ki seçimde bazı arkadaşlarımız Aziz Kocaoğlu ile beni karşı karşıya getirmeye çalıştılar. Ayrı listeler üzerinden seçim propagandası içine girdiler. 'Biz Kamil Başkan'ın karşısında liste oluşturuyoruz' diyenler oldu. Bunlar beni üzüyor. En başından beri beni sistematik bir şekilde yıpratmaya çalıştılar. Ama Bornovalılar belediye başkanını çok seviyor. Parti üyelerimizin bunu bilmelerinde fayda var. Benim işim parti içinde siyaset yapmak değil. Adaylık peşinde olanlar, Kamil Okyay Sındır'ın başkanlığını hala içine sindirmeyen kişiler olabilir. Bana karşı parti içinde bir muhalefet yaratmaya çalışabilirler" dedi.
 
YÖNETİME MESAJ!
İlçe yönetimine hem eleştiri hem de tavsiyelerde bulunan Sındır, şunları söyledi: "Yeni oluşacak ilçe başkan ve yönetiminin, belediye başkanı ile el ele, kol kola, omuz omuza, samimi ve güven duygusu ile birbirini destekleyen bir tarzda çalışması gerekir. Yoksa 'Sındır bir daha aday olur mu olmaz mı' endişesi içinde hesap kitapla yönetim anlayışının olmayacağına inanmak istiyorum. Yerelde iktidarımızı sürdürmemiz gerekiyor. Bunun da tek yolu ilçe yönetimi ile belediye başkanının uyum içinde olabilmesidir. Bu olmazsa yerel iktidarımızı riske sokarız. İlçe ile iletişimimiz şimdiye kadar zayıf kaldı. İlçe Başkanı Enver Dündar'la bir sorunum olamaz. Kendisini sever, sayarım. Ancak aramızda ortak bir sinerji oluşmadı. Bu yönetim göreve geldiğinde beri bir kere olsun örgüt toplantısı düzenleyip belediye çalışmalarını anlatmama fırsat verilmedi. Umarım yeni dönemde ilçe yönetiminden böyle bir teklif gelir."

Bornova'nın Erzene mahallesindeki delege seçimleri sürecinde, İlçe Başkanı Enver Dündar'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun desteğini aldığı, İlçe eski Başkanı Ertürk Çapın'ın ise Kamil Okyay Sındır tarafından desteklendiğini öne sürülmüştü. Kocaoğlu'nun bazı parti üyelerine iş sözü verdiği, Sındır'ın ise erzak dağıttığı da iddialar arasında yer almıştı.(Yeniasır)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 31 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GÖZLEM 8 Şubat 2012 Çarşamba 23:50

Sn.Kamil Okyay Sındır CHP Bornova üyeleri ve delegeleri seni anlamıyorsa,Kendine eğer çok güveniyorsan önümüzdeki seçimlerde BAĞIMSIZ aday olursun olur biter.

Yorumu oyla      30      7  
arif çalışkana cevap 8 Şubat 2012 Çarşamba 11:20

arif bey siz partili olduğunuzu biliyorum,baykalcıda olduğunuzu biliyorum,bu ne yalakalık bizim gçmiş partili belediye başkanlarımıza dil uzutmanızı kınıyorum.eski başkan ali sözer sizden daha baykalcıydı baykalın yanında duran tek bşkndı şimdi nerede sizinde makamınız gidince sizlerde aynı olursunuz yinede lütfen partmin hiç bir geçmiş belediye başkanına saygısızlık edemessiniz.hepsi birbirinden değerlidir.

Yorumu oyla      27      11  
8 Şubat 2012 Çarşamba 01:56

hala göremiyosun başkan. bir özeleştiri, bir empati. bir bak etrafına. ne çok yanlış...

Yorumu oyla      28      6  
belediye çamlara peşkeş çekildi 8 Şubat 2012 Çarşamba 01:17

için siz yardımları delege seçimlerinden dolayı kestim diyorsunuz,ozaman deponuzun anahtarı kimde sizden habersiz nasıl dağıtıyorlar hangi cesaretle,bunları duydunuzsa peki ne yaptınız.koca bir hiç halen hataları savunuyorsunuz halkın gözünde itibar kaybediyorsunuz.birde partiye çamur atıyorsunuz.ayıptır günahtır.

Yorumu oyla      31      8  
belediye çamlara peşkeşmi 8 Şubat 2012 Çarşamba 01:11

kamil başakn siz yardım yapmadım haberim yok diyorsunuz benim yakınımda oturan üç ailenin ismini yazmak isterdim 3 şubatta evlerine gri doblo ile gelen ve erzak getiren danışmanınızıda tanıyorum ama burada ailelerin ismini verip onları rencide etmek istemedim ve aynı gün partiye gidip istifa dilekçemi verdim.ayıptır günahtır insanların mağduriyetlerini bilip duygularını sömürmeyiniz.bizim akp den farkımız kaldımı bunları yapmakla sizin yüzünüzden partiden istifa ettim delege seçimine gitmemekiçi

Yorumu oyla      33      9  
yönetici 8 Şubat 2012 Çarşamba 01:03

başkanım kamil okyay sındıra sesleniyorum.demecinizi okudum gerçekten çok talihsiz bir demeç vermişsiniz.çok üzüldüm neden benim partim sanal alemde tartışılıyor böylesi bir tartışmaya niçin malzeme verdiniz.sizi kınıyorum.sizin ve partililerim adına çok üzüldüm.partililik olmak çok özeldir biz siyasiler bin düşünüp bir konuşmalıdır.kol kırılır yel içinde kalır,bunu asla unutmayınız.şunu bilinki ömer ekşi ve mustafa kapucu size büyük zarar vermektedir.

Yorumu oyla      36      8  
PARTİLİ 8 Şubat 2012 Çarşamba 00:35

Sayın başkan CHPli olmayı ve ideolojisini içine sindirmiş biri asla Bornava yı kaybedeceğiz diyemez.Kaybedilirse herhalde sorumlusu örgüt değil sizin belediyecilikteki BECERİKSİZLİĞİNİZDİR.

Yorumu oyla      33      8  
kızılay mahalleli 7 Şubat 2012 Salı 21:46

Sayın başkan, mahallemde Kamil'in(!!!) listesini yaptığını söyleyen taraf yani seçimi kazanan taraf delege seçimi öncesi gıda yardım paketleri dağıttı(fotoğrafları mevcuttur),Belediyede işe girme sözü verdi.Kimisi de belediyede (geçici iş olduğu söylenmeden) işe alındı.Şimdi siz benim bunlarla ilgim, alakam ve haberim yoktu diyebilirmisiniz.Velevki haberiniz yok bu daha da vahim bir durum değil mi???

Yorumu oyla      47      9  
GÖZLEM 7 Şubat 2012 Salı 21:31

Bornova CHP delegeleri Aba altındaki sopayı gördünüzmü.Onun istediği ilçe başkanını seçmezseniz seçimi profesörlüğüne rağmen kaybedersiniz haaaaaa. :))

Yorumu oyla      41      8  
kemal pir 7 Şubat 2012 Salı 21:15

ne yokkas ne capin ne de dundar, yeni yuzler ve yeni isimler lazim. is takipcisi olmayacak, belediye baskanlarinin memuru olmayacak bir ilce baskani ve yonetim onsecimlerle secilmis bir baskan ve belediye meclis uyeleri ile guclu bir bornova olusacaktir

Yorumu oyla      36      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akay teşkilata “ev ödevi” verdi
30 ilçe iki belde kongresini tamamlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer ...
CHP'den Hükümet’e Suriye teklifi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu Hükümet’e Suriye ilgili bir çağrıda bulundu.
CHP'li Tekin: İlker Başbuğ idam edilmeli
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den çarpıcı açıklamalar...
 
CHP'den hükümete 'dinci devlet' suçlaması
Başbakan Erdoğan'ın 'dindar bir nesil' ile Hüseyin Çelik'in 'gençliğe ...
CHP Bayraklı'daki iptal tartışmaları alevlendirdi
Bayraklı’da hiçbir sorun yokken iptal edilen Tepekule Mahallesi’ndeki ...
Tekelioğlu: Avrupa teröre müsamaha göstermemelidir
Tekelioğlu: “Biz isteyerek yaptıklarına inanmıyor olsak da, Avrupalı dostlarımız, ...
 
Başbakan Erdoğan: Gençlik tinerci mi olsun?
“Dindar nesil yetiştiriyoruz” sözlerine gösterilen eleştirilere yanıt ...
CHP Çiğli delege seçimleri öne çekildi!
CHP Çiğli’de delege seçimleri öncesinde yaşanan yer sıkıntısının ardından ...
İsa Gök: Kılıçdaroğlu'na karşıyım çünkü...
CHP Milletvekili İsa Gök: ''Kemal Kılıçdaroğlu’na demokrat olmadığı için, ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva