HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Şubat 2012 Salı - 09:03

Kocaoğlu: “Önce planlama ve çevre”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Elektrik Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası’nın İzmir Şubesi yöneticileriyle bir araya gelerek kentin sorun ve projeleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Kocaoğlu: “Önce planlama ve çevre”

İZMİR - Kentin meslek odaları temsilcileriyle sık sık bir araya gelerek İzmir’in önemli projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez genel kurullarını tamamlayarak yeni yönetim kurullarını belirleyen Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile Mimarlar Odası İzmir Şubesi’nin yönetim kurulu başkan ve üyelerini ağırladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunduklarını açıklayan Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Uğurlu, “Mesleki etkinliklerimizle ilgili Sayın Başkan’a bilgi verdik ve kendisini önümüzdeki süreçte yapacağımız etkinliklere davet ettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve meslek odalarının kent için birlikte yapacağı bir çok çalışma var, bunları birlikte yürütmek arzusundayız” dedi.

Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal ise İzmir’in planlı, sağlıklı, güvenli, mimarlık düzeyi yüksek ve yaşayanlarını mutlu edecek bir kent olması için çabaladıklarını ve bu hedef doğrultusunda politikalar ürettiklerini söyledi. Topal, “Benzer politikaların yerel yönetimlerin de gündemi olduğunun bilinciyle, özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını çok yakından izliyoruz. Bu çerçevede hem destek, hem de İzmir’in sahip olduğu doğal, kültürel ve mimarlık mirasına yakışır bir biçimde, zengin bir mimarlık kültürüyle sürdürülmesine katkıda bulunmak amacıyla Sayın Başkan’a nezaket ziyaretinde bulunduk. Karşılıklı değerlendirmelerimizin bundan sonra da süreceği kanısındayım” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni seçilen yönetim kurullarına görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretlerde kentin sorunlarını masaya yatırdıklarını ifade eden Başkan Kocaoğlu, “Dayanışma içinde birbirimize nasıl yardımcı oluruz, kenti nasıl daha ileri götürüp refah seviyesini arttırırız diye çalışıyoruz. Kenti mimari değerlerini gözetip koruyarak, planlama ilkelerini göz önünde bulundurarak ve çevreci bir yaklaşımla yönetip kalkındırmaya çalışıyoruz. Meslek odalarımıza verdikleri desteklerden dolayı İzmir halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bülent ışık 29 Şubat 2012 Çarşamba 14:14

İzmir yağmalanmamasın da en büyük etken bu meslek odalarıdır.Onlara istemezükçü diyen isterikçilere göre bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler.Ondan sonra ayıkla pirincin taşını.

Yorumu oyla      12      6  
HAMDİ 28 Şubat 2012 Salı 15:04

iki dönemdir plan degişikligi haricinde neyaptınız,izmirin tüm planları 1980 yıllarında yapıldı, 20 yıl içinde planların yeeniden ele alınıp bütüncül olarak yeniden yapılması gerekir.planlar degişikliklerle zaten degişmiyen yanı kalmadı

Yorumu oyla      14      7  
Mustafa ÖZDEMİR 28 Şubat 2012 Salı 14:21

Sayın Kocaoğlu,halk tarafından İSTEMEZÜKÇÜLER olarak bilinen bu odaları ciddiye alıp politikalarını buna göre dizyn ederse, İzmir'in ve Kocaoğlu'nun vay haline!

Yorumu oyla      14      8  
işgörmez 28 Şubat 2012 Salı 13:42

Zaten izirin gelşmemesindeki en büyük neden başta mimarlar mühendisle odası dır:Aziz bey acaba ne zaman kendi teknik kadrosunu kulanarak bu şehire hizmet getirecek

Yorumu oyla      14      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vali Kıraç’tan meslek odalarına veryansın!
İzmir Valisi Cahit Kıraç, bölgedeki planlamanın yasa yoluyla yapılmasına ...
'Bu kenti sülüklerden de temizleyeceğim'
2009 Mart’ında işbaşına gelen belediye başkanları, koltuklarında 3 yılını ...
Bayraklı'da sınır krizi!
Yerel seçimler öncesinde çıkartılan 5747 sayılı yasa ile oluşturulan İzmir’in ...
 
Karşıyaka’da Oto slalom heyecanı
Hız tutkunları Karşıyaka’da buluştu. Bu yıl 2. gerçekleştirilen 2012 Oto ...
Bornova'da iki mahallede su kesintisi
Bornova Manavkuyu ve Mansuroğlu mahallelerinde 1 Mart’ta su kesintisi uygulanacak.
Bergama UNESCO için sona yaklaştı
Asklepeion, Akropol ve Kızılavlu ören yerleriyle Bergama Müzesini gezen ...
 
Dönüşümün çılgın mimarı Cevat Durak!
Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atmaya ...
Sındır'dan Bornova Merkez’e pazaryeri müjdesi
Bornova Belediyesi, açılan dava nedeniyle bir yıldır durdurulan merkez ...
Hakan Tartan'a büyük moral
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Türkiye’nin en başarılı 4’üncü belediye başkanı seçildi.
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva