HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Kasım 2011 Çarşamba - 10:26

Kocaoğlu: ESHOT'ta iş yavaşlatma yok!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sabah erken saatlerde ESHOT Genel Müdürlüğü’ne giderek çok sayıda yöneticisi gözaltına alınan kurum çalışanlarına moral verdi.

Kocaoğlu: ESHOT ta iş yavaşlatma yok!

İZMİR – Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan ikinci operasyonun ardından toplu ulaşım hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarının iş yavaşlatacağı şeklindeki söylemlere itibar edilmemesini isteyen Başkan Kocaoğlu, “Bu yönde propaganda yapan ya da iş aksatanlardan ben hesap soracağım” dedi. ESHOT’un yanı sıra Başkan Kocaoğlu’nun çağrısına uyan İZULAŞ, İzmir Metrosu ve İZDENİZ’de de seferler aksatılmadan sürdürülüyor.
 
Başkan Aziz Kocaoğlu sabah erken saatlerde ESHOT Genel Müdürlüğü’ne giderek teknik ve idari personelin yanı sıra şoförlerle görüşme yaptı. Operasyon sonrasında ulaşımda aksamalar olacağı yönündeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Başkan Kocaoğlu, ESHOT çalışanlarına “İş yavaşlatma yok. Bu yönde propaganda yapan ya da iş aksatanlardan da ben hesap soracağım. Vatandaşlarımıza bu dönemde daha seri, daha dikkatli hizmet vermemiz gerekiyor. Bizden beklenen bu” diye seslendi. İş yavaşlatma benzeri eylemlerin aksine daha yoğun çalışılmasını isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şunları kaydetti:
“Atölyelerde bekleyen aracımız kalmayacak. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Mesai mevhumu olmadan yoğun bir şekilde çalışacağız. Değil hizmet aksatmak tam tersine daha çok çalışacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi örnek bir belediyedir. Gözaltına alınan arkadaşlarımızın en kısa sürede özgürlüklerine kavuşacağına inanıyorum.” Kurum çalışanları Başkan’ın bu sözlerini alkışlarla destekledi.
 
Başkan’ın çağrısı etkili oldu
Kamuoyunda dile getirilen İzmir’de toplu ulaşım hizmetlerinin duracağı ya da yavaşlatılacağı söylemlerinin aksine, ESHOT; İZULAŞ, METRO A.Ş. ve İZDENİZ personeli seferleri aksatmadan çalışmayı sürdürüyor. Genel Müdür, genel müdür yardımcısı, daire başkanı düzeyinde çok sayıda yöneticisi gözaltında tutulan ESHOT Genel Müdürlüğü’nün atölye personeli gece geç saatlere kadar çalışarak 15 arızalı otobüsün tamirini gerçekleştirdikten sonra sefere soktu.

 İzmir Metrosu ve İZBAN’da da işletmenin aynı hizmet kalitesi ve aynı standartlarda sürdürüldüğü belirtilerek, şu sıkıntılı günlerde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için daha da dikkatli bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.
İZDENİZ A.Ş. yöneticileri de ne seferlerin durması ne de iş yavaşlatma gibi bir eylemin söz konusu olmadığını, çalışanlarla tek tek görüşerek Başkan Aziz Kocaoğlu’nun mesajlarını kendilerine ilettiklerini dile getirdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
23 Kasım 2011 Çarşamba 14:00

Mega sen zaten AKP Uşağsın besbelli sen git uşaklık yaptıklarına söyle izmir köy değil sizin gibi art niyetliler söylüyor 10 yıldır iktidarsınız ne yaptınız izmirden aldığınız aldığınız vegleri başka yerlere yaırıp hemde izmir köy kaldı diyin biraz utanma olsa bunları söylemezsiniz Artvine yapılan yatırımın 17 biri kadar yatırım yapılmış bunları biz demiyoruz Resmi belgeler söylüyor.biraz utandınızmı HAYIR çünkü Utanan insan Çıkıp Bunları YAZMAZ NERDEEEE

Yorumu oyla      15      7  
umıt aydın 23 Kasım 2011 Çarşamba 13:45

allah askına bu calışanlara ne oluyor onu anlamadım.beledıyeyle usulsuzlukde bır takım kararlarda ortak olan sendıkalar ıscılerı topluyor.azız konusyor.ızmır sadece beledıye calışaaanlarından oluşmuyor.bırakın ızmırlıler akın etsın sunı kalabalık toplanmakla gosterıs olamz kaldıkı akp aleyhıne atılan laflar da cabası. cp nın uyyuka cıkmıs rusvet lerını ızmırlı bılıyor. acaba orada bağıran ışçıler bılmıyormu.???? merak edıyorum

Yorumu oyla      12      10  
izmirli 23 Kasım 2011 Çarşamba 13:15

uyan artık madem devlet engel çıkarıyor izmire yapılacak yatırımların önüne aziz başkan çıksın şu tarihte başvurdum şu proje için devlet engel çıkardı tarih dosya başvuru no bu izmirliler vermedi devlet desin inanayım ortada başvuru yok çünki projede yok işler olursa izmirli hizmete alışacak köylükten çıkacak olmayınca yeni proje azize oy vermiyecek ama böyle kalırsa devlet engeliyor deyip oy toplamak daha kolay uyan izmirli uyan biz camiye imam aramıyoruz iş yapan başkan arıyoruz dürüstlük ne

Yorumu oyla      13      17  
Mega ya 23 Kasım 2011 Çarşamba 13:07

Adı MEGA aklı MİNİ zatı muhterem. Metro köy dediğin kentte 100Km Metro hattı tıkır tıkır çalışıyor. Türkiyenin en büyük raylı sistemine sahip şehri İZMİR Öğrendin mi?

Yorumu oyla      19      9  
güzel izmir 23 Kasım 2011 Çarşamba 12:37

izmirde yapılacak her yatırımın önüne devletin çeşitli organlarınca engeller çıkarılıyor. hem de senelerdir. istanbulda ankarada yapılan hukuksuz uygulamalar ise destekleniyor, kimse sesini çıkarmıyor. sonra da bunun adı izmir köy kaldı oluyor. bu işin tek suçlusu izmirden oy almak uğruna etik olmayan her tür davranışı yapan akp iktidarıdır. izmirden tehditle, aba altından sopa göstermekle, türlü oyunlar çevirmekle oy alınmaz. yüreğini koyman gerek izmirden oy almak için. Aziz Başkan gibi...

Yorumu oyla      23      7  
libarelciler 23 Kasım 2011 Çarşamba 11:46

aziz kocaoğlu her gözaltı sonrası aynı duygu sömürüsünü yapıyor masumlara oynuyor sözde pişkin vurgunluğunu mazlum olarak göstermeye çalışıyor 1 önceki gözaltılarda benide alın benide alın diye şov yaparken şimdi daha çok çalışcağız diyor evet chpde beklenen son oldu kocaoğlu anketlerin sonucunda akpartinin araayı kaptttığını görünce bu sefer buy yollarala izmir halkı kandırlmak isteniyor izmirli bu oyunu yemez bende akpartiye oy vereceğim vurgunculasra değil

Yorumu oyla      16      20  
23 Kasım 2011 Çarşamba 11:26

Yapılan yolsuzluk değildir. Yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla tacizdir. Bu oyunlara gelmeyin lütfen..

Yorumu oyla      27      7  
mega 1971 23 Kasım 2011 Çarşamba 10:41

yazık ettınız güzelım izmire köy olduk hemde metro koy.bide utanmadan yolsuzluk yapıyorsunuz.gelde ak partıye oy verme.

Yorumu oyla      17      31  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Operasyonda 2. gün: Neler oluyor?
Dün sabah özel yetkili savcıların talimatıyla harekete geçen polis İzmir ...
'Organik üretim Türkiye’ye İzmir’den yayıldı'
Kal-Der İzmir Şubesi’nin Bornova Belediyesi ile birlikte düzenlediği Güvenli ...
Çiğlili kadınlara meme kanseri desteği
Kadınlara yönelik meme kanseri ile ilgili bilgilendirme ve eğitim çalışmaları ...
 
İZSU’dan Özdere’ye 5 milyon liralık yatırım
Özdere’nin Ortaköy Mahallesi’nde şebeke yenileme çalışmalarını sürdüren ...
Kocaoğlu, gözaltına alınanların yakınlarıyla görüştü
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gözaltına alınan belediye ...
Kocaoğlu Büyükşehir'in önünden binlerle yanıt verdi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Paris dönüşü operasyon ...
 
Bu da operasyon komedisi: Yanlış Mercan’ı tutuklamışlar!
İzmir’de çoğu üst düzey Büyükşehir bürokratı 43 kişinin gözaltına alındığı, ...
Operasyonda üç tutuklama... İlginç tesadüfler!
Sabah saatlerinde yapılan operasyon sonra tutuklama talebiyle adliyeye ...
Bakan Ergin'den operasyon yorumu
Adalet Bakanı Sadullah Ergin,İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonu değerlendirdi.
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva