HABERLER>POLİTİKA
4 Nisan 2011 Pazartesi - 13:14

Kavalar'a muhtarlardan tam destek

CHP İzmir 2. bölge milletvekili aday adayı Nevzat Kavalar’a Bornovalı muhtarlardan tam destek geldi.

Kavalar a muhtarlardan tam destek

İZMİR - 35 yıllık siyasetçi Kavalar’ın İzmir’i mecliste en iyi temsil edecek isim olduğunu dile getiren Bornovalı Muhtarlar, “Adayımız Kavalar” dedi.Seçim çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2. Bölge milletvekili aday adayı Nevzat Kavalar, Bornova’nın mahalle ve köy muhtarları ile biraraya geldi. Şahin Tepesi Restoran’da düzenlenen sabah kahvaltısında 33 mahalle, 12 köy muhtarını ağırlayan Kavalar, yerel yönetimlerin bel kemiği durumundaki muhtarların önemine vurgu yaptı. İki yıl İl Genel Meclis Üyeliği görevi ve daimi Encümen üyeliği sürecinde muhtarlarla yakın diyalog halinde olduğuna dikkat çeken Kavalar, İzmir ve Bornova’nın sorunlarını çözmek adına birlikte çalıştıklarını söyledi.
 
“HESAP VEREN OLACAĞIM”
Doğma büyüme Bornovalı olan ve 35 yıldır CHP’de aktif siyaset yapan Kavalar, neden milletvekili aday adayı olduğunu da anlattı. İzmir’in yerel sorunlarını çözüme kavuşturmak adına yıllardır siyaset yaptığını ve artık bu siyaseti Ankara’ya taşımak istediğini ifade eden Kavalar, “Ben doğma büyüme Bornovalıyım, içinizden gelen biriyim. Elinizi uzattığınızda, bir telefon uzaklığındayım. Her zaman İzmir ve Bornova’nın hizmetinde oldum. Milletvekili olarak bu hizmeti devam ettirmek istiyorum. Her zaman İzmirlilere hesap verdim, vermeye de devam edeceğim” diye konuştu.
 
HALKIN ONAYI ÖNEMLİ
Milletvekili aday adayı olarak önce CHP’nin adayı olmak için çaba vereceğini, listeye girdikten sonra ise İzmirlilerin oylarına talip olacağını dile getiren Kavalar, “11 Nisan’da listeler belirlenecek. Öncelikli olarak listelerde seçilebilir bir sırada yer almak istiyorum. Daha sonra 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde halkın onayına sunulacağız. Halkın onayı bizim için her şeyin üstündedir. Halk onay verirse Ankara’da güzel İzmir ve Bornova’mız için en iyi hizmeti sunacağımın sözünü veriyorum” dedi. İki yıl süreyle görev yaptığı İzmir İl Genel Meclis Üyeliği ve İl Daimi Encümen görevlerinde her zaman halkın yararını düşündüğünü dile getiren Kavalar, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkına el sürmedik, sürdürmedik, sürdürmeyeceğiz” şeklinde konuştu. Milletvekili seçilmesi halinde asla dokunulmazlık zırhının arkasına saklanmayacağını belirten Kavalar, her zaman İzmirli ve Bornovalılara hesap vermeye hazır olacağını sözlerine ekledi.
 
AÇIK DESTEK VERDİLER
Bornovalı muhtarlarda sırayla söz alarak, Kavalar’a desteklerini açıkladı. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve meslek odası temsilcisinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Uygutalp, “Sayın Nevzat Kavalar yıllarca bizlerle birlikte olmuş, bizim sorunlarımız için mücadele vermiş, içimizden çıkmış biridir. Kendisine milletvekili adaylığı yolunda başarılar diliyor, yolu açık olsun diyoruz. Biliyoruz ki bizleri Ankara’da en iyi şekilde temsil edecektir” dedi. Amatör Spor Kulüpleri Bornova Şube Başkanı Metin Küçüoğulllarından da, Kavalar’ın Bornova’nın yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olduğunu söyleyerek, “Kendisi benim tanıdığım ender, dürüst, ilkeli insanlardan biridir. Buradan CHP Genel Merkezine sesleniyorum, Nevzat Kavalar’ın mutlaka aday gösterilmesi gerekiyor. Eğer aday gösterilirse, ben bir Demokrat Parti’li olarak kendisine sonuna kadar destek vereceğim” diye konuştu. Kavalar’a destek vermek adına toplantıya katılan İzmir Eczacılar Odası Başkanı Tuncay Sayılkan, “Üç yıl önce CHP’ye üye olduğum dönemde yanımda yine Sayın Nevzat Kavalar vardı. Her zaman yanımızda, bir telefon uzağımızda oldu. Ne zaman arasak hep bizimle oldu. İzmir’in, Bornova’nın layık olduğu bir milletvekili olarak kendisini Ankara’da görmek istiyoruz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tekin: 180 vekil bizim için başarı değil
Gürsel Tekin Milliyet Gazetesine verdiği röportajda seçim hazırlıklarını ...
Yüksel Demirsoy kapı kapı dolaşıyor
CHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yüksel Demirsoy, yaptığı çalışmalarla ...
Hasgür: İzmir'de yüzde 36-37 oy alırız
AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Hasgür, mevcut milletvekillerinin ...
 
MHP'nin aday adayları Bayraklı’da
MHP Bayraklı ilçe teşkilatının geleneksel hale getirdiği Pazar kahvaltılarının ...
Burak Oğuz: Vatanımızı böldürtmeyeceğiz
Urla Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kahvaltısına katılan CHP İzmir 1.Bölge ...
Erdoğan: Çırak bile olamayacaksın
Başbakan Recep Tayip Erdoğan, ''12 Haziran'dan sonra ustalık dönemi başlıyor. ...
 
Balkan adayları Kosova gecesinde buluştu
İzmir'in en eski derneği olan Kosova Rumeli Derneği'nin yemekli Rumeli ...
Avusturya büyükelçimizi istemiyor
Avusturya, Die Presse Gazetesi’ne verdiği demeç kriz yaratan Viyana Büyükelçisi ...
CHP'de 29 ilde ön seçim heyecanı
Cumhuriyet Halk Partisi 12 Haziran genel seçim adaylarını belirlemek için 29 ilde önseçim yapıyor.
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva