HABERLER>GÜNCEL
27 Kasım 2011 Pazar - 15:04

Katil babanın ailesinden, kızına tehdit!

Menderes İlçesi'ne bağlı Gümüldür'de, 14 yaşında evlendiği beş çocuk annesi eşi Yeşim'i, kendisini başka erkeklerle aldattığı iddiasıyla öldürdüğünü söyleyen Hakan B.'ye, kızı Ezgi Sezer tepki gösterdi. Ezgi Sezer, babası alehine ifade vermemesi için akrabaları tarafından da tehdit edildiğini öne sürdü.

Katil babanın ailesinden, kızına tehdit!

İZMİR - Olay, geçen 24 Ağustos günü Menderes İlçesi'ne bağlı Gümüldür Mahallesi'ndeki bir pansiyonda meydana geldi. 40 yaşındaki Hakan B., henüz 14 yaşında evlendiği 21 yıllık eşi 35 yaşındaki Yeşim'i, iddiaya göre çocuklarını ve baldızını odadan çıkartıp bıçaklayarak öldürdü. Jandarma tarafından yakalanan ve daha önce de eşinin sırtına adını jiletle kazıdığı belirtilen Hakan B., tutuklandı.
 
Eşi Yeşim'i, kendisini başka erkekle aldattığı ve sürekli evi terk ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü öne süren Hakan B. hakkında, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. İzmir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek davaya henüz başlanmadı.
 
Hakan B. yakalandıktan sonra verdiği ifadede, ailece tatile gittikleri Gümüldür'de gece uyandığında eşini başka bir erkekle telefonla konuşurken yakaladığını, öfkesine hakim olamayıp, bıçakladığını öne sürdü. Jandarma, Yeşim B.'nin telefonla konuştuğu, E.A.'nın da ifadesini aldı. Ölen Yeşim B. ile iki yıldır birlikte olduğunu kabul eden E.A., "İki yıl önce Yeşim ile tanışıp, imam nikahı kıyarak Çankırı'da yaşamaya başladık. Olaydan önce Yeşim'in kardeşi M.T. telefonla bana mesaj atıp, Gümüldür'de tatil yaptıklarını, ablasının zor durumda olduğunu söyledi. Çankırı'dan yola çıktım. Olayın olduğu gün saat 03.00 sıralarında Gümüldür'e geldim. Yeşim, kardeşinin telefonundan beni arayıp, sahilde beklememi, kaçarak yanıma geleceğini söyledi. Daha sonra öldürüldüğünü öğrendim" dedi.
 
KIZI ALDATMA İDDİASINA KARŞI ÇIKTI
E.A.'nın ifadesine rağmen Yeşim B.'nin evli olan kızı 22 yaşındaki Ezgi Sezer, annesinin babasını aldatmadığını öne sürdü. Sezer, "Annemin babamı aldattığı doğru değildir. Annemi bıçakladı. Sırtına adını jiletle yazdı. Burnunu, çenesini kırdı. Banyodeki klozete, banyoya kafasını vurdu. Annemi eve hapsetti. Adalet yerini bulsun istiyorum. Kadına yönelik şiddete `dur' densin istiyorum" dedi.
 
TEHDİT EDİLDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ
Henüz görülmeye başlamayan davanın duruşmasında babası aleyhine tanıklık yapmaması için tehdit edildiğini ileri süren Ezgi Sezer, "Babamın tarafından beni arayıp, `Baban alehine ifade verme' diyorlar. `Baban çıksın çocuklarının başına geçsin' diyorlar. `İfade verme ki daha az ceza ile kurtarsın kendini' diyorlar. Ben bu davadan vazgeçmiyorum. Annem mezarda çürüyorsa, o da cezaevinde çürüyecek. Kars'ta akrabalarımızın yanında yaşayan kardeşim de aradı. Bana `sen de en yakın zamanda öleceksin' dedi" diye konuştu.
 
"ANALARIN FERYADI DUYULSUN"
Yeşim B.'nin annesi 56 yaşındaki Songül Omurca da "Yeterk artık, anaların, kadınların sesi feryadı duyulsun. Benim evladım 35 yaşında toprakta çürüyorsa o da orada çürüsün. Yetkililer, bir ananın sesini duysun, kulak versin" dedi.
 
Torununun tehdit edilmesi iddiasıyla ilgili de konuşan Okurca, "Benim kapımda tavuk öldürülmedi ki yerine yenisini getirip davadan vazgeç desinler. Benim 35 yaşındaki evladımı öldürmüş. Benim ciğerimi parçalamış, nasıl davadan vazgeçerim" diye konuştu.(DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Polis telsizinde ‘Vuruldum’ anonsu ortalığı karıştırdı
İzmir'de, polis telsiz kanalından geçen 'Vuruldum, acil yardım' anonsu ...
Motorsiklet tutkusu canından etti
Karşıyaka 20 yaşındaki Yıldıray Gögerçin, 25 gün önce aldığı motosikletle, ...
'Olay intihar süsü verilmiş bir cinayet'
ASELSAN Mühendisi Hüseyin Başbilen'in ölümünü inceleyen bilirkişi savcılığa ...
 
Urla eski Kaymakamı'na 2 yıl hapsi istendi
Hatay Vali Yardımcısı Şahin Bayhan hakkında, 2009- 2010 yıllarında İzmir'in ...
Öldürülen Rus kadın için 8 yıl sonra 9 yıl hapis
Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 8 yıl önce Çerkez asıllı Rus 32 yaşındaki ...
Çeşme'de 11 kilo esrar yakalandı
Çeşme’de ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, bir otomobilde 11 ...
 
En 'Huzurlu' disiplin cezası
İzmir Fatma Saygın Anadolu Lisesi Disiplin Kurulu, devamsızlık ve derste ...
'Elektrik faturanızı her ay şikayet edin'
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İzmir Şubesi Başkanı Sedat Gülşen, elektrik ...
Bedelliye şimdi de peşin indirimi!
Bedelli askerliğin 30 bin liralık ücretine yönelik yakınmalar, “peşin ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva