HABERLER>SPOR
27 Kasım 2011 Pazar - 22:42

Karşıyaka'dan sonra Göz Göz de 3 puanı kaptı

Bank Asya 1. Lig'de 13. hafta mücadelesinde Göztepe sahasında zirve mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor'u Hanni ve İlhan'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Göz Göz Karşıyaka’nın da üç puan aldığı haftayı üç puanla kapattı.

Karşıyaka dan sonra Göz Göz de 3 puanı kaptı

İZMİR - Bank Asya 1.Lig'de günün son karşılaşmasında Göztepe, İzmir Atatürk Stadı'nda ligin iddialı ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'u konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kayseri Erciyesspor ilk tehlikeli atağını 4. dakikada Hanni ile yakaladı. Hücum yönüne göre sol kanatta topla buluşan Hanni, rakiplerindden sıyrıldıktan sonra ceza sahasına girerek kaleci Vedat ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Vedat yatarak meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

13. dakikadan itibaren rakip kaleye yüklenen ev sahibi ekip Göztepe aradığı golü 28. dakikada Türker ile buldu. Göztepe Türker ile aradığı golü buldu. Soldan gelişen ev sahibi ekip atağında İlhan yaklaşık 30 metreden sert vurdu. Savunmaya çarpan top ceza sahası içerisinde bulunan Türker'in önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşu ağlarla buluştu 1-0.

Gol sonrası rakip alanda ataklarını arttıran Kayseri Erciyesspor 36. dakikada Emrah Bozkurt ile beraberlik golüne çok yaklaştı. Soldan gelişen atakta topla buluşan Emrah, ceza sahasına girmeden sert vurdu. Kaleci Vedat uzanıp köşeye giden topu kontrol etti.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı ev sahibi Göztepe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısı konuk ekip Kayseri Erciyesspor'un vuruşu ile başladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Kayseri ekibi aradığı golü 64. dakikada Hanni ile buldu. Organize gelişen konuk ekip atağında Hanni, ceza sahasının hemen dışında topla buluştu. Kaleyi görür görmez vuruşunu yaptı. Kaleci Ferhat'ı geçen meşin yuvarlak ağlarla buluştu 1-1.

Maça dengenin gelmesiyle birlikte rakip sahaya oyunu daha çok yıkan ev sahibi Göztepe 78. dakikada İlhan ile bir kez daha öne geçmeyi başardı.Sağdan gelişen Göztepe atağında ceza sahasının hemen dışında topla buluşan İlhan, sert ve düzgün vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Ferhat'ın kapattığı köşeden ağlarla buluştu 2-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-1 Göztepe'nin üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Göztepe puanını 15'e yükseltirken konuk ekip Kayseri Erciyesspor ise 25 puanda kaldı.

GÖZTEPE:
2 - KAYSERİ ERCİYESSPOR: 1
Stat: Atatürk
Hakemler: Süleyman Abay, İsmail Köse, Erdem Bayık
Göztepe: Vedat, Ulaç, Anıl, Fuat, Anıl, Ramazan, Murat (Dk. 46 Emre), Şamil, Hakan, İlhan (Dk. 90 3 Bülent), Grobler, Türker (Dk. 89 Yüksel)
Kayseri Erciyesspor: Ferhat, Davut, Fatih, Cemil, Kemal, Emrah (Dk. 86 Cenk), Serkan, Wasswa, Metin (Dk. 46 Posinkovic), Hanni, Gökhan
Goller: Dk. 27 Türker, Dk. 78 İlhan (Göztepe), Dk. 64 Hanni (Kayseri Erciyesspor)
Sarı kartlar: Dk. 55 Emre, Dk. 72 Hakan, Dk. 86 Vedat (Göztepe), Dk. 26 Davut (Kayseri Erciyesspor)

Oyuncularım sahaya her şeylerini yansıttılar
Bank Asya 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Özcan Kızıltan, ''Üst gruba tutunma adına kazanmamız çok önemliydi'' dedi. Kızıltan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, son 6 günde 3 zorlu rakiple karşılaştıklarını, futbolcuların ortaya koyduğu mücadelenin alkışlanmaya değer olduğunu söyledi. Kadro sıkıntılarının olduğunu hatırlatan Kızıltan, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Sakatlarımızın olduğu bir ortamda futbolcularım her şeylerini sahaya yansıttılar ve kazanma adına ortaya müthiş bir mücadele ortaya koydular. Hepsine teşekkür ediyorum. Bugün üst gruba tutunma adına kazanmamız çok önemliydi. Müsabakayı hak ettik. Rakibimize çok pozisyon vermedik. Aleyhimize verilen penaltı için arkadaşlarımızın anlattığı kadar, pozisyonun öncesinde bir ofsayt olduğunu söylüyorlar. Eğer gol olsaydı yazık olurdu. Bizim için şanslı bir dakikaydı. Kazandığımız için çok mutluyum, buna ihtiyacımız vardı. Göztepe, futbol adına önemli bir çıkışta. Oyuncularıma yürekten teşekkür ediyorum.''

Kızıltan, Anıl ve Fuat'ın defansta belli bir uyum yakaladığını belirterek, ''Bu ikiliyi bozmak doğru değildi. Sakatlığı bulunan Samet, Ömer, Yüksel ve Evreni yarınki A2 maçında oynatarak, hazır hale getirmeye çalışacağız'' dedi.

Bazen iyi oynadığınız maçta da yenilebiliyorsunuz
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz da lider olma şansını kaybettiklerini, rakiplerinin bugün yakaladığı 2 pozisyonu gole çevirdiğini kaydetti. Kendilerinin buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediğini ifade eden Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Futbolun içinde bunlar da var. Oyuncularım gol pozisyonları da penaltı da buldular. Bazen iyi oynadığınız maçta yenilebilirsiniz. Elimizden gelen her şeyi yapmamıza rağmen şans bizden yana değildi. Kendi oyuncularımı ve Göztepeli oyuncuları tebrik ediyorum. Önümüzde Elazığspor maçı var. O maçta bu mağlubiyeti telafi edip, yolumuza devam edeceğiz.'' Karşılaşmayı 1821 kişi izlerken, hasılat da 29 bin 370 lira oldu.
(Ajanslar)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Horoz Giresun'da öttü: 0-3
Bank Asya 1. Lig'de Giresun'da oynanan maçta Denizlispor, Giresunspor'u ...
Akhisar bir puana razı oldu1-1
Bank Asya 1. Lig'de Akhisar sahasında ağırladığı Konyaspor ile 1-1 berabere ...
Kaf Kaf üç puanı kaptı
Bank Asya 1. Lig'de Karşıyaka, Şaban Genişyürek'in hat-trick yaptığı karşılaşmada ...
 
Karşıyaka, Anadolu Efes'e direnemedi: 79-74
Beko Basketbol Ligi 7. hafta karşılaşmasında Pınar Karşıyaka'ya deplasmanda ...
NBA'de lokavt sorunu bitti, Türk takımları şokta!
NBA'de uzun süren lokavt görüşmeleri bugün olumlu bir şekilde sona eriyor. ...
Aliağa Petkim seriyi bozdu: 80-92
BEKO Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Milangaz, Aliağa Petkim'in 4 maçlık galibiyet ...
 
Tahliye dilekçeleri verildi, savcılık reddetti
Futbolda şike soruşturmasının sanıkları için yapılan tahliye kararı ile ...
Kızıltan mağlubiyete rağmen futboldan memnun
Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olan Göztepe'nin ...
Yıldırım Metris'ten konuştu: Mayıs'ta yine adayım
Şike cezasına indirim getiren kanun yasalaştı. Metris'ten konuşan Fenerbahçe ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva