HABERLER>SPOR
20 Eylül 2023 Çarşamba - 13:36

Karşıyaka'da sorunlar çözüldü

İzmir temsilcisi Karşıyaka'da sezona kısa süre kala göreve gelen yeni yönetim, futbol, basketbol ve voleybolda acil sorunları çözdü, 3 kulvarda birden iddialı kadrolarla maratona başladı.

Karşıyaka da sorunlar çözüldü

TFF 3'üncü Lig'de şampiyonluktan başka hedefi olmayan futbol takımına lig öncesi Adem Büyük, Cenk Ahmet gibi yıldızları kazandırıp, transferleri tamamlayan kurmaylar, oyunculara ödemelerini de yaptı. Karşıyakalı iş insanlarından kurulu güçlü bir yönetim oluşturan yeşil-kırmızılılar, 1 aylık süre içinde birçok sponsorluk anlaşması yaparak kulübe mali kaynak sağladı. 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta oynadığı ilk 2 maçı farklı kazanıp zirveye çıkarken, 7 yıl sonra ilk kez sezon başında 2'de 2 yapan Kaf-Kaf taraftarına şampiyonluk şarkıları söyletmeye başladı. Voleybolda Şube Başkanı Veysi Kubba'nın sponsor olduğu Karşıyaka, yıllar sonra Sultanlar Ligi hedefiyle yola çıktı.

İLKER ERGÜLLÜ: ŞİMDİDEN 26 MİLYON TL BORÇ ÖDEDİK
Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde yine iddialı olan basket takımına Darrun Hilliard ve Vernon Corey gibi Euroleague ve NBA patentli yıldızları transfer eden yönetim, kulübün önündeki 50 milyon TL'lik borç yükünün büyük kısmını da 12 Ağustos'taki kongre sonrası haftalar içinde temizledi. Basketbol takımı için şimdiden 26 milyon TL civarında ödeme yaptıklarını söyleyen Sportif İşlerden Sorumlu Asbaşkan İlker Ergüllü, "Takıma geçen sezondan kalan 2 maaş ödemesini, teknik heyet, idari kadronun da tüm maaş alacaklarını yatırdık. Yeni transferlerin peşinatları, FIBA ve cari borç ödemelerini yaptık. Önceki sezonlarda forma giyen, hatta hiç oynamadan ayrılan eski yabancılara borçları ödeyip transfer yasağını açıyoruz" dedi.

YASAK KALKIYOR
Karşıyaka Sportif İşlerden Sorumlu Asbaşkanı İlker Ergüllü, basketbolda transfer yasağını hafta başında kaldıracaklarını söyledi. Ergüllü, "FIBA'ya transfer yasağı kapsamına giren eski yabancı alacaklarının 150 bin Dolar tutarındaki ilk kısmını yatırdık. Taksitlendirilen Amath M'Baye, Tony Taylor gibi oyuncuların yer aldığı 5 borç dosyasının 250 bin Dolar tutarındaki ilk taksitini de pazartesi günü yatırıp transfer yasağını açacağız. Geçen sezondan ayrılan yabancıların FIBA'lık olmayan alacaklarıyla ilgili de görüşme halindeyiz" diye konuştu.

SPONSORLUK MÜJDESİ
Basketbolda Pınar Karşıyaka'nın 25 yıllık isim sponsoru Yaşar Holding'le yeni sezonda da yola devam edeceklerinin müjdesini veren İlker Ergüllü, "Daimi sponsorumuz ve en büyük destekçimiz her zaman olduğu gibi yanımızda olacak. Onların destekleriyle yine her kulvarda iddialı bir Pınar Karşıyaka sahada son topa kadar mücadele edecek" dedi. Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca ve Karşıyaka Teknik Direktörü Ersin Aka'yla hafta başında toplantı yaptıklarını da söyleyen Ergüllü, tüm şubelerde keyiflerin yerinde olduğunu dile getirdi.  

PINAR CUP BAŞLIYOR
Pınar Karşıyaka'nın basketbolda her sezon geleneksel olarak ev sahipliği yaptığı Pınar Cup 2023 yarın başlayacak. Organizasyona ev sahibi Pınar Karşıyaka'nın yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Ukrayna ekibi BC Prometey katılacak. Pınar Cup'ta ilk gün yarın saat 19.30'da Pınar Karşıyaka-Prometey maçı oynanacak. Cumü günü Manisa BŞB-Prometey, cumartesi ise saat 15.30'da Pınar Karşıyaka-Prometey maçları yapılacak.

 
Yunus Emre'yi öldürüp iki kişiyi gasbetti
 
Hepsi Roma dönemine ait... 21 sikke ele geçirildi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
A Milli Takım'ın yeni hocasını açıkladı
TFF Yönetimi'nin, A Milli Takım teknik direktörlüğü için Vincenzo Montella'da ...
Altınordu'da terapi zamanı
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ilk 3 maçında Nazilli Belediyespor, Beyoğlu ...
Altay'da liste kabarık
1'inci Lig'de pazartesi günü evinde Bodrumspor'la oynayacağı Ege derbisinin ...
 
Göztepe'de Doğan ve Ahmed sahne alacak
Bandırmaspor'la evinde 1-1 berabere kaldıktan bu hafta Ege derbisinde ...
Bucaspor 1928 gözünü derbilere dikti!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta geride kalan 4 maçta 5 puan toplayabilen Bucaspor ...
Karşıyaka'da Ferdi'den muhteşem geri dönüş!
TFF 2'nci Lig ve 3'üncü Lig'de daha önce 5 yıl boyunca transfer yasağı ...
 
Pençe-Şimşek gazisi, sporla hayata tutundu
Kuzey Irak'ta Pençe Şimşek harekatında arazi taraması yaparken el yapımı ...
Filenin Sultanları 4'te 4 yaptı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat ...
Milli halterciye 8 yıl hak mahrumiyeti cezası!
Türkiye Halter Federasyonu, Milli Halterci Batu Han Yüksel'e 8 yıl hak ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden itibardan tasarruf olmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva