HABERLER>GÜNCEL
6 Ekim 2011 Perşembe - 12:09

Karabel: 14 milyon kişiye ulaşıyoruz

Bölgesel televizyon olarak kuruldu, 70'den fazla ülkede seyrediliyor. Ege TV Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karabel: ''Türkiye'nin en büyük bölge televizyonu unvanına sahibiz'' ''70'den fazla ülkede seyrediliyor, 14 milyon kişiye ulaşıyoruz'' dedi.

Karabel: 14 milyon kişiye ulaşıyoruz

İZMİR - Ege'nin tek bölgesel televizyonu olan Ege TV'nin 17. yıl dönümünde 70'den fazla ülkede seyredilebildiği, kendi verici ve aktarıcıları ile de 14 milyon kişiye ulaştığı bildirildi.
    
Ege TV Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Karabel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 17 yıl önce kurulan Ege Televizyonu'nun birçok ilke imza attığını söyledi.
    
Televizyonun yayın kaptanlığını yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Karabel, Ege Bölgesi'nin tamamında izlendiklerini, kendi verici ve linkleriyle karasal yayında Ege Bölgesi'ni harmanladıklarını, batıda Yunan adaları, kuzeyde Balıkesir, güneyde Datça, Afyonkarahisar'a kadar yayın ağı ördüklerini belirtti.
    
Karabel, 1999 yılından beri uydudan yayın yaptıklarını, Türkiye'nin tamamında, Avrupa ve Afrika'da da 70'den fazla ülkede izlenebildiklerini kaydetti.
    
Ege Televizyonu'nun Türkiye'nin en büyük bölge televizyonu olduğunu vurgulayan Karabel, şunları söyledi: ''Bölge televizyonu lisansına sahip medya kuruluşu Ege TV 17 yıl önce İzmir merkezli yayın hayatına başladı. Yaklaşık 30 iç yapımı, 5 dış yapımı, belgeselleri, filmleri, çocuk dizileri ama hepsinden önemlisi haberiyle, saat başı haber yayını ile ününü pekiştirmiş. Ege Bölgesi ve ağırlıklı İzmir'de haberi seven, izlemeyi hayat akışında alışkanlık haline getirmiş bir yapıya sahip televizyonuz. Gururla ifade etmekte yarar var, Ege Bölgesi'nde hangi kent ve ilçeye giderseniz gidin kent yöneticilerinin odalarındaki televizyonlarda zap cihazında 1 numaralı tuşta Ege Televizyonu var. Biz Ege insanını harmanlamaktan, dertlerini, sorunlarını ekrana taşımaktan, sorunların önemli bölümünü hayırlı sonuçlandırmaktan mutlu olan gazetecilik yapısına sahibiz. Eğer canlı yayınlarımızda Avrupada'ki bir ülke izleyicisinden telefon alamazsak rahatsız oluruz.''
     


Çok genç kadroyla çalıştıklarını belirten Karabey, 100'e yakın personelle yayın yaptıklarını, yaş ortalamasını sadece yöneticilerin yükselttiğini ifade etti. Ege Televizyonu'nun ''gazeteci fabrikası'' olduğunu belirten Karabel, İletişim Fakültesi öğrencilerine büyük önem verdiklerini belirtti.
    
Karabel, ''Kamera arkası, reji masasına oturmuş arkadaşlarımız, gençlerimiz büyük başarı gösteriyorlar. Bizden çeşitli nedenlerle ayrılanların hem bizim meslekte hem de başka alanlarda başarılı olduğunu görmek bize kıvanç ve mutluluk veriyor'' dedi.
    
Televizyonculuğun özel refleksler gerektiren bir meslek olduğunu belirten Karabel, şöyle devam etti:  ''Genç meslektaşlara örnek olacak iki çok özel refleksim var. Biri, Expo 2015 oylaması sırasında Paris'ten Expo'yu alamadığımızı anında verebilen tek televizyonduk. Hüzünlü idim ama ilk biz verdik.
    
İkinci refleksim ise İhsan Alyanak Vapuru Konak İskelesi'nden kalkıp mendireğe çarptığında canlı yayın aracının yola çıkması. İnsanların panik içinde dışarı çıkması sadece Ege Televizyonu'nda canlı yayında vardı.'' (AA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Araştırmacı Yazar İsmail Yaman 7 Ekim 2011 Cuma 09:46

Ben ege tv yi çok seviyorum. Ve her gün izliyorum. 17. yaşı kutlu olsun!

Yorumu oyla      14      6  
Ali Sertkaya 7 Ekim 2011 Cuma 09:42

EGE TV bizim bölgemizin televizyonudur. Daha nice nice 17 yıllara diyoruz... Başarılar

Yorumu oyla      14      6  
Zafer TÜRK 7 Ekim 2011 Cuma 09:40

EGE Tv bölgesel kanalların içinde en iyisi. Yurtdışında da izleniyor. Yalnız genellikle Ana haber programını izliyoruz. Ben ve çevremde tanıdığım herkes İzmirden ve Türkiyeden haber almak için kanalınızı takip ediyoruz. Spikeriniz Sayın Hakan GÜNENÇ'e de ayrıca başarılar diliyoruz.Nice senelere EGE TV ailesi..

Yorumu oyla      14      6  
Ahmet YURDAKUL 7 Ekim 2011 Cuma 09:36

EGE TV de izlediğim bir program var o da HAKAN GÜNENÇ'in sunduğu Ana haber bültenleridir. Ayrıca takip ettiğim sunduğu programlardır. Onun dışında pek ilgimi çeken bir kanal değil. Ben Hakan GÜNENÇ ile tanıdım bu kanalı. Kendisini tebrik ediyorum. Uzun yıllardır buradan onun sayesinde takip ediyorum bu kanalı. Ege Tv ve Hakan GÜNENÇ'e başarılar,nice yıllar diyorum.

Yorumu oyla      14      6  
GÜZELBAHÇE AK PARTİ 6 Ekim 2011 Perşembe 22:47

NİCE 17 YILLARA EGE TV,SAĞLIKLA MUTLULUKLA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİZ.

Yorumu oyla      14      6  
aziz tekin 6 Ekim 2011 Perşembe 17:16

EGE Tv Adını değiştirmeli KOCAOĞLU TV Yada BAYIR TV Yapsın

Yorumu oyla      15      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'da iki şüpheli kundaklama
Karşıyaka’da, aynı mahallede farklı sokaklarda bulunan bir otomobil ile ...
Mecburi askerlik bitiyor mu?
Her daim ülke gündeminde yer alan askerlik konusuna Star Gazetesi’nden ...
Sadece iç çamaşırıyla bulundu...
Alsancak’ta sahil’de 35- 40 yaşlarında, üzerinde sadece iç çamaşırı olan ...
 
Hayat kadınlarından Diyanet'e 'muta' başvurusu
İnsanca Yaşamı Destekleme Derneği, genelev kadınlarıyla müşterilerinin ...
Saatler geri alınıyor
Kış saati uygulaması 30 Ekim'de başlıyor.Gün ışığından daha fazla yararlanılması ...
'Evren'den o cüppeyi geri alın'
İzmirli avukatlar, İÜ Hukuk Fakültesi'nin Kenan Evren'e 1982'de verdiği ...
 
Madımak firarisini Polonya yakaladı
37 kişinin öldüğü Madımak Oteli yangını davasının firari sanığı Vahit ...
Tezkere 1 yıl uzatıldı!
TBMM Genel Kurulunda, Irak'ın kuzeyine sınır ötesi operasyonlar için Hükümete ...
Cemevleri için bir karar daha
İzmir İl Genel Meclisi, cemevlerinin ibadethane sayılması için gerekli ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva