HABERLER>EKONOMİ
24 Eylül 2014 Çarşamba - 13:27

İzmirli Kuyumcular JEWEX arifesinde iddialı

JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı için İzmir Kuyumcular Odası çalışmalarına hız verdi. JEWEX 2015’in takı sektöründeki yeni ürünler ve en son tasarımların bir arada görebileceği mükemmel bir buluşma platformu olacağını vurgulayan İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel, Türk kuyumculuk endüstrisinin üretim ve pazarlama gücünün İzmir’de vizyona çıkacağını söyledi.

İzmirli Kuyumcular JEWEX arifesinde iddialı

İZMİR - Gençiz Fuarcılık’ın oda ve derneklerin işbirliği ile düzenleyeceği JEWEX 2015 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı 6. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 23-26 Ocak 2015 tarihindeki organizasyon İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşecek.

Fuarda Alyans, altın takı, pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlı takılar, inci, gümüş takı, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, saat, makine, malzeme ve ekipmanları, aksesuar ve vitrin malzemeleri, kuyumcu yazılımları, güvenlik araç ve sistemleri sergilenecek.
 
Fuar paydaşlarından İzmir Kuyumcular Odası yenilenen yönetimiyle JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı’na özel bir önem vererek hazırlanıyor. Çalışmalarına hız veren İzmir Kumcular Odası Yönetimi ve Başkanı Turgay Baransel, organizasyon için "Bu gün sektöre katkı yapan her türlü organizasyon ve etkinliğe destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu nedenle İzmir’de düzenlenecek olan Kuyumculuk Fuarına bugün yönetim kurulumuz ve sektörün öncüleriyle birlikte destek veriyoruz. Taşın altına sadece elimizi değil gövdemizi koyuyoruz. Çünkü bu  fuar bölgesel olmanın ötesinde altın ve mücevherin yüksek pazarları olan hedef kitleye  yakınlığı nedeniyle büyük potansiyel taşıyor" şeklinde konuştu.
 
Avantajlı farklı fiyat, geniş ürün ve hizmet yelpazesi ile sektörün tek çatı altında toplanacağı en ideal fuarı ortaya koyma gayretlerinin olduğuna dikkat çeken İzmir Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Baransel, “Katılımcılarımız kadar ziyaretçilerimizin de fuardan karlı ayrılmasını istiyoruz. Sektör profesyoneli ziyaretçilerimizin fuar alanında avantajlı fiyat karşılaştırmaları yapabilecekleri, özel koleksiyonlara ulaşabilecekleri, alternatif hizmetler alabilecekleri firmalarla yeni işbirlikleri yapabilecekleri ortamı sağlama hedefindeyiz. Bu nedenle sektördeki işletmelere neredeyse tek tek fuara katılım daveti yapıyoruz. Kuyumcular odalarımız, Ticaret ve Sanayi odalarımıza yöneticilerine fuarımızı tekrak tekrar anlatıyoruz. Çalışmalarımızın olumlu sonuçları sektörümüze fuarda yansıyacak”dedi.
 
Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerinin fuar katılımını arttırmak için alım heyeti düzeyinde çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Baransel önemli sayıya ulaşan heyetlerin ulaşım ve konaklamalarına destek vermeyi planladıklarını ifade etti. Baransel, “Batı Anadolu Kuyumcular Birliği Federasyonumuzun ev sahipliğinde sektöre yön veren kişi ve kurumlarla “Türkiye Kuyumculuk Zirvesi”ni fuar kapsamında gerçekleştireceğiz. Hedef Pazar olarak seçtiğimiz Bulgaristan, Macaristan, Erbil, Makedonya, Azerbaycan, Kırgızistan, Gürcistan, İran, Rusya ve Yunanistan’da alım heyeti düzeyindeki çalışmalarımıza hız verdik. Geçmişin ihtişamını geleceğe yansıtmak amacıyla meslek büyüklerimizin geçmişte kullandığı kuyumculuk aletlerinden oluşan “Kuyumculuk Müzesi”ni fuar kapsamında ziyarete açacağız” sözleriyle çalışmalarını özetledi.
 
Her geçen yıl fuarın çıtasının yükseldiğine dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, yenilenen İzmir Kuyumcular Odası Yönetimi ve Yönetim Kurulu Başkanının fuara yükselen bir ivme katacağına inandıklarını ifade etti. Gençer, Fuar yer tahsisleri, tanıtımları, ziyaretçi çalışmalarının planlandığı şekilde sürdüğünü söyledi.
 
JEWEX 2015 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı 23-26 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleşecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki organizasyon saat 10.00’da başlayacak, ilk üç gün saat 20.00’ye kadar, son gün ise saat 18.00’e kadar sektör profesyonelleri ile vip davetliler tarafından ziyaret edilebilecek.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DTO'dan kruvaziyer çıkışı: Karamsarlığa...
İMEAK Deniz ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, ...
Coca Cola ve Pepsi’den kalori anlaşması
ABD’li içecek şirketleri ürünlerindeki kalori oranını azaltmak konusunda ...
Hüseyin Aslan'dan dönüşüm çıkışı: Herkes seyirci
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’de bazı müteahhit ve firma ...
 
EBSO'dan vergi dairesine ziyaret: Yerelde kalkınma vurgusu
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, küresel ...
İzmir dünyası randevu krizinde taraf oldu!
İzmir iş dünyası, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'tan 6 aydır randevu ...
Yaşar’da yeni akademik yıl heyecanı
Yaşar Üniversitesi, 2014-2015 akademik yılına Selçuk Yaşar Kampüsü’nde ...
 
Evcil hayvanların renkli dünyası Pet Show’da
On binlerce hayvan severin merakla beklediği PET SHOW 2014 17. Evcil Hayvan ...
Ve Apple’ın yeni harikası Türkiye’de satışta
Apple'ın 26 Eylül itibariyle Türkiye'de satışa sunacağı iPhone 6 için ...
Kredi kartı sayısında bir yılda dev artış
Bankalararası Kart Merkezi verilerine göre, kredi kartı sayısı son bir ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Acılar ‘askı’da!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva