HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
20 Eylül 2024 Cuma - 08:40

İzmir Kitap Fuarı kapılarını açıyor!

İZKİTAP - 4. İzmir Kitap Fuarı, 26 Ekim - 3 Kasım 2024 tarihleri arasında Fuar İzmir’de ziyaretçilerini ağırlayacak. İZKİTAP; dokuz gün boyunca, imza günleri, söyleşiler ve etkinliklerle birbirinden değerli yazar, şair, çizer ve düşün insanlarını okurlarıyla buluşturacak. “Onur konuğu yazar”ın Hakan Günday, temanın ise “Sinema ve Edebiyat” olduğu İZKİTAP, yayıncılık sektörünü tüm bileşenleri ile bir araya getirerek kitap tutkunlarının buluşma noktası olacak.

İzmir Kitap Fuarı kapılarını açıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TACT Fuarcılık iş birliği ile yılda iki kez düzenlenen İZKİTAP - İzmir Kitap Fuarı; Fuar İzmir’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. 26 Ekim - 3 Kasım 2024 tarihleri arasında düzenlenecek 4. İZKİTAP’ta onur konuğu yazar ise roman, dizi ve film senaryosu, oyun türlerinde eserleri olan, yurtiçi ve yurtdışında birçok prestijli ödülün sahibi Hakan Günday olacak. Okurları, Günday ile imza etkinliği ve söyleşide bir araya gelip eserleri ve senaryoları hakkında sohbet etme imkanı bulacak. Temanın “Sinema ve Edebiyat” olarak belirlendiği İZKİTAP’ta sinema ve edebiyat buluşmaları, tema ilgili söyleşiler, yazar ve okur buluşmaları gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.
 
Kültür şöleni
Kitapseverlerin ilgiyle takip ettiği İZKİTAP’ta, 350’ye yakın yayınevi, eğitim yayınları, 20’ye yakın sahaf ile onlarca kurum yer alırken yazar, şair, çizer, gazeteci, edebiyat dünyasının birbirinden önemli 800’den fazla ismi, binin üzerinde imza etkinliği ve söyleşi ile deneyimlerini paylaşacak. Uluslararası konuk yazarlar ve sergilere de ev sahipliği yapacak İZKİTAP, ziyaretçileri için tam bir kültür şölenine dönüşecek. Sivil toplum kuruluşları ve bu kuruluşlar bünyesinde yer alan yazarlar da İzmirli kitapseverlerle buluşacak. Türkiye’nin en geniş sahaf katılımına da ev sahipliği yapacak İZKİTAP’ta, kitap müzayedeleri de gerçekleşecek.
 
Fuara ulaşımı kolaylaştırmak için ek seferler, okullardan servisler
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilerin Fuar İzmir’e ulaşımını kolaylaştırmak için önceki fuarlarda olduğu gibi İZKİTAP’a özel ulaşım hatları da oluşturacak. 92 numaralı Üçyol Metro-Fuar İzmir, 610 numaralı Gaziemir Semt Garajı-Fuar İzmir, 650 numaralı Fahrettin Altay-Fuar İzmir hatları dışında, şehrin farklı noktalarından Fuar İzmir’e düzenli seferler olacak. Okullardan da öğrencilerin İZKİTAP’a kolay ulaşması için servisler kaldırılacak.


 
Yılda iki kez düzenleniyor
Yıl içerisinde 30’un üzerinde fuar ve etkinliğe, yerli yabancı binlerce katılımcı ile ziyaretçiye ev sahipliği yapan Fuar İzmir, açık ve kapalı sergi alanları, seminer salonları, kafe alanları, 2 bin 500 araç kapasiteli ücretsiz otoparkı ve sahip olduğu pek çok imkân ile yayıncılık sektörünün tüm bileşenleri, sivil toplum kuruluşları ve kitapseverleri ağırlayacak. Fuarı, 9 gün boyunca 10 binlerce kitapseverin ziyaret etmesi bekleniyor. Saat 10.00 – 19.00 arasında ücretsiz olarak ziyarete açık olacak fuarla ilgili katılımcı yayınevleri, etkinlik, söyleşi, imza günü takvimi, ulaşım ve daha fazla bilgi,  kısa süre içinde https://www.kitapizmir.com/ adresinde yer alacak.
 
İZKİTAP - İzmir Kitap Fuarı, Ekim ayı sonunda Fuar İzmir’de, Nisan ayı içerisinde ise Kültürpark’ta olmak üzere yılda iki kez düzenleniyor. İlkbaharda Kültürpark’ın eşsiz doğası içinde festival havasında geçen İZKİTAP, 26 Ekim – 3 Kasım 2024 tarihleri arasında, Fuar İzmir’de, 28 bin metrekare kapalı alanıyla B Hol’de kitapseverleri buluşturmaya devam edecek.

 
EGİAD'a Girişimcilik Ekosistemi Ödülü!
 
Başkan Tugay, kadro revizyonunun perde arkasını anlattı: Arkamdan film, fırıldak döndürenler…
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sıtkı 20 Eylül 2024 Cuma 11:15

Son yıllarda olduğu gibi yine kimse gitmesin diye yeni fuar alanında düzenleniyor kültür parkta yapılsa da herkes gelse olmazmiydi tabi yine gitmeyeceğim

Yorumu oyla      1      0  
20 Eylül 2024 Cuma 11:11

BASMANE'DE ESKİ FUARDA YAPIN DAHA FAZLA ZİYARETÇİ GELİR

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Güzelbahçe'de baristalar sertifikalarını aldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası ve Güzelbahçe Belediyesi ...
Manisa’da kadına şiddete 'dur' çalışması
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, şiddete ve çocuk ...
Manisa’da 19 Eylül Gaziler Günü töreni
19 Eylül Gaziler Günü, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal ...
 
Başkan Zeyrek'ten Gördes’te açılışlar
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Gördes ilçe programında ...
Tugay, Egedesonsöz’e konuştu, ‘Basmane Çukuru’ sürecini anlattı: Kimse beni sorumlu tutmasın!
Tugay, Egedesonsöz’e konuştu, ‘Basmane Çukuru’ sürecini anlattı: Kimse beni sorumlu tutmasın!
İZFAŞ’tan Sophia yanıtı: İhale bizden, para Vestel’den!
İzmir Enternasyonal Fuarı’nın sürpriz konuğu yapay zeka robotu Sophia’nın ...
 
Gaziler Günü’nün 103. Yılı Aliağa’da kutlandı
Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, 19 Eylül 1921?de ‘Mareşal’ rütbesi ...
Yarımada Belediyeler Birliği Güzelbahçe'de toplandı!
Yarımada Belediyeler Birliği Encümeni, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa ...
Başkan Tugay gazilerle buluştu: Bizim için değerlisiniz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, gazi derneklerinin ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Acılar ‘askı’da!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva