HABERLER>POLİTİKA
9 Temmuz 2023 Pazar - 20:04

İnce'den yerel seçim mesajı: Biz de gireceğiz

Yerel seçim için start veren Muharrem İnce CHP'yi eleştirdi, "Biz de seçime gireceğiz. Hiç kusura bakma baştan söylüyorum. Bir kere çekildik" dedi.

İnce den yerel seçim mesajı: Biz de gireceğiz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim çalışmalarını partisinin İstanbul İl Örgütü ile düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek başlattı. Bakırköy'de bir restoranda düzenlenen buluşmada konuşan İnce, çok kısa süre içinde örgütlenerek bir siyasi parti kurduklarını ve 3 Mart günü partisinin yüzde 10'ların üzerinde oy oranına sahip olduğunu belirtti.

'TURPUN BÜYÜĞÜ HEYBEDE'
DHA'nın aktardığı bilgilere göre İnce, kendisiyle hakkındaki iddialarla ilgili konuştu. "Cumhuriyet tarihinin en fazla iftiraya uğrayan siyasetçisi benim" diyen İnce, şöyle devam etti: "Milyon dolarlık dekontlar, FETÖ'cüler bunları yaydı. Olmayan kasete benim kafamı eklediler. Montaj. Dekontlar 5 milyon dolar, 10 milyon dolar havalarda uçuştu ve bunları Gelecek Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisinin yöneticileri paylaştı, yaydılar. Şimdi 5 tanesi tutuklu, daha turpun büyüğü heybede. Acele etmeyin daha bunun terör ayağı var. İnsanların şerefiyle oynamak nasılmış herkes öğrenecek. Turpun büyüğünü gördüğümüzde çok şaşıracağız. Ama direneceğiz."

'5 MİLYON DOLAR BAĞIŞ YAPILMIŞ'

İnce, "O gün baktık sosyal medyada 5 milyon dolar bağış yapılmış. Bir siyasi partiye 5 milyon dolar bağış yapılamaz zaten, yasal değil. Ama bunları dolaştırdılar. Sayın Kılıçdaroğlu'nu uyardım. Çekil dedin çekildik. Daha ne yapacağım ben sana. Sen zoru başardın, zoru. Bu seçimde zor olan bir şey vardı; kaybetmek. Geldi onu başardı" dedi.

'BİR KERE ÇEKİLDİK'
İnce, partisinin il örgütünün yumuşak üslup kullanmalarını ifade ederek "İstanbul'u ayağa kaldırmadan, Türkiye'de Memleket Partisi'ni ayağa kaldıramayız. Ayda bir kez uğrayacağım buraya, her ay bir kez." dedi.

İnce, "Yerel seçimde aynı palavrayı yeniden sunacaklar; 'Şimdi zamanı değil, herkes çekilsin, biz seçime gireceğiz.' Yok öyle yağma, biz de seçime gireceğiz. Hiç kusura bakma baştan söylüyorum; 'Oyları bölme, çekil önümüzden' Geç bu işleri, bir kere çekildik. Kendine güvenmiyorsan zorla mı oy verdireceksin kendine? Çıkacaksın aday olacaksın, öyle yağma yok" dedi.

'TEK ADAM DİKTATORYA KURDU'
Muharrem İnce, CHP'deki değişim tartışmalarına yönelik ise "Yüzde 0,1 olmayan partiye 10 tane milletvekili veriyorsun, çünkü tek adamsın. Çünkü kurulların çalışmıyor, çünkü sana kimse ses çıkaramıyor. Çünkü 20 kere yenilsen yine gitmeyeceksin. Şimdi ne rüzgarı başlatacaklarmış? Değişim rüzgarı. Kişilerin değişmesiyle hiçbir şey değişmez. Kişilerin değişmesiyle başarı gelmez. İlkeler olacak, zihniyeti değiştireceksin. 2010'da Kılıçdaroğlu geldiğinde, büyük bir değişim yaşanmıştı. Niye olmadı? Çünkü 2010'dan 2023'e gelene kadar tüzüğü öyle bir hale getirdi ki tam bir tek adam diktatorya kurdu" diye konuştu.

'10 MİLYON DOLARI HARCADIK'
Örgütünü çalışmaya davet eden İnce, CHP içindeki hiyerarşiyi de eleştirdi: "Büyükşehir belediye başkanları milletvekili seçiyor. Olacak iş değil. Cumhuriyet tarihinde görülmüş iş değil. Belediye başkanının emrine giren milletvekili Kılıçdaroğlu'nun icadıdır, dünyada da bir ilktir. Halbuki milletvekilinin konumu belediye başkanından çok daha yukarıdadır. Buradan başarı çıkmaz, başarı değişim ve geleceği okumakla olur."

"Küllerinden yeniden doğacağız, her ayın bir günü İstanbul'dayım. Buna hazır olsun. Çalışmaya hazır olun" diyen İnce para aldığı yönündeki iddiaları tiye alarak "Bütün bunlar için, paraya ihtiyacımız var. O 10 milyon doları harcadık seçimde, ondan bir şey kalmadı" sözlerini kullandı.

Siyasi kampanyaları için bağış yapan İnce, partililerden de bağış yapmalarını istedi. Konuşmasının sonunda partililer Muharrem İnce ile fotoğraf çektirdi.(GAZETE DUVAR)

 
Kılıçdaroğlu'ndan sel felaketi mesajı
 
Erdoğan ABD Başkanı Biden ile görüştü
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
10 Temmuz 2023 Pazartesi 09:09

Bu adam sadece chp'ye saldırıyor. Başka işe yaradığı yok. Dünyada muhalefete saldıran muhalefet görülmedi. Akepenin bastonu.

Yorumu oyla      4      5  
Ahaaa 9 Temmuz 2023 Pazar 23:59

Erken karar verme reisin talimatını bekle.

Yorumu oyla      4      4  
Vatandaş 9 Temmuz 2023 Pazar 22:47

Sayın ince yine bir kumpas yaparlar,üstelik taş uzaktan gelmez...

Yorumu oyla      7      4  
Sen de durma 9 Temmuz 2023 Pazar 22:41

Senin de sırtın yerden kalkmadı sen de istifa etmelisin

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan sel felaketi mesajı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Karadeniz bölgesinde yaşanan ve ...
CHP İzmir’de mahalle delege seçimi günü… Hangi ilçede/ne sonuç çıktı?
CHP'de mahalle delege seçimleri ikinci gününde devam ediyor... Karabağlar, ...
Kılıçdaroğlu, Tuncer Dönmez'in cenazesine katıldı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik ...
 
AK Partili Kaya’dan Soyer’e liman yanıtı: Ahkam kesme, meslek fabrikasını niye vermedin?
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye ...
'Afet dönüşüm sürecinin her safhasını denetleyeceğiz'
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Yerinde ...
'Siyasi çıkar hesabıyla yıpratılmaması gerekiyor'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay' 85 milyonun sahip çıkması ...
 
TBMM'de gündem zam teklifleri!
TBMM Genel Kurulu, memur maaşı ve emekli aylıklarını artıran düzenlemeyi ...
'İmamoğlu adım atmakta geç kalıyor'
CHP Genel Merkezi'ne yürüyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Şu an ...
'Yeni Ercan Havalimanı hizmete açılacak'
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hani kardeştik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kaçın, demokratlar geliyor!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Deniz çayırlarına çocuklarınız için acıyın…
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva