HABERLER>POLİTİKA
14 Ekim 2011 Cuma - 13:19

İmza işi ‘arap saçına’ döndü!

CHP İzmir İl Başkanı Bayır’ı devirmek için başlatılan imza kampanyası yılan hikayesine döndü. İmzacılar, çevre ilçelerde toplanan imzaların, komiteye ulaşmaması için il yönetiminin baskı yaptığını öne sürdü.

İmza işi ‘arap saçına’ döndü!

Can Özlü/ Egedesonsöz- CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır aleyhine başlatılan ve olağanüstü il kongresini toplamak amacıyla, muhalif il delegelerince yürütülen imza kampanyası sonuçlandı ancak tartışmalar dinmedi. Muhalif il delegelerinin ‘316 imza sayısına ulaştık’ açıklamalarına karşılık, İl Başkanı Bayır’ın ‘imzalar toplanmadı’ söyleminde ısrar etmesi kafaları iyice karıştırdı. Toplanan imzaları bugün itibariyle parti genel sekreterliğine ulaştırması beklenen muhalif il delegelerinin, bu kararı ertelemesi de soru işaretlerini artırdı. İmza listelerinin önümüzdeki hafta içinde genel merkeze ulaştırılması beklenirken; Beydağ, Kiraz, Menemen ve Bayındır gibi ilçelerde atılan ve 316 sayısını tamamlayan imzaların henüz komiteye ulaşmadığı, süreçteki gecikmenin de bu nedenle yaşandığı öne sürüldü.
 
YÖNETİM BASKI MI YAPIYOR!
Muhalif hareketin sözcülüğünü yapan Konak eski İlçe Başkanı ve İl Delegesi Ali Yılmaz, elde bulunan imzaların listesini yaptıklarını ve imzaları gelecek hafta içinde Ankara’ya göndereceklerini söyledi. İl Başkanı Bayır’ın kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini ve bazı ilçelere baskı yaparak atılan imzaları göndertmediğini öne süren Yılmaz, gecikmenin olduğunu ancak imza sayısında sıkıntı yaşamadıklarını belirtti. Yılmaz “İmza sayısı konusunda sorunumuz yok. Gelecek hafta içinde genel merkeze göndereceğiz. Çevre ilçelerde atılan ancak elimize ulaşmayan imzalar var. Onları derleyip toparlıyoruz. İl yönetiminden bu konuda o arkadaşlara baskı var. İmzaların bize teslim edilmesine karşı çıkıyorlar. Oradan gelecekler ile birlikte toplam imza sayımız 316” dedi.
 
Yılmaz “İl Başkanı Bayır’ın basında çıkan açıklamalarını da şaşkınlıkla karşılıyoruz ve acemiliğine bırakıyoruz. Sorumluluk çerçevesinde hareket etmeli. Kendisi de seçilmiş olmak istediğini beyan etti. Bunun bir ayrıcalık olduğunu anlamış olması güzel” ifadelerini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 29 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
onur 15 Ekim 2011 Cumartesi 17:00

ey il başkanı davul sende tokmak sende kendin çalı kendin oynuyorsun imzacılara çivi bile sökemezler diyorsun senin mesleğin nalburcu galiba iyi çivi sökersin çivici sseni imzalar ankaraya gidecek sana değil sen il delegesi olamayanları yönetime alırsa necati imam giibiler kaçkişi var acaba örgütle kavgalı belediye bbaşkanlarınla kavgalı üyelerle kavgalı astığımı astık kestiğimi kestik çık istifa et yüregin varsa görelim deli kanlılığını hodri meydan pehlivan

Yorumu oyla      14      7  
Kazım EMİR 15 Ekim 2011 Cumartesi 11:52

yiyin birbirinizi yiyin sonra birçoğunuz abileriniz gibi akepeye gidin seçimlerde çalışmayanlar biz sizleri iyi biliriz

Yorumu oyla      15      9  
SOLCU EYLEM 15 Ekim 2011 Cumartesi 11:09

ARKADAŞLAR SORUN EGER İL YÖNETİMİNDEYSE BURDAKİ PARTİLİ DELEĞELER GEREKENİ YAPARDI FAKAT BİR BAKIYORUZ ÖNDER SAV, DENİZ BAYKAL DELEĞELERİ ARIYORMUŞ İMZA VERNDİYE BİRTARAFTAN GÖREVİNİ TAMAMLAMIŞ A.REZZAK ERTEN, BÜLENT BARATALI, KEMAL KARATAŞ HALK SİZE ZAMANINDA GÖREV VERDİ AMA SİZLERLE İKTİDARA YÜRÜYEMEDİK. BIRAKIN ARTIK GENÇ ARKADAŞLARA DAHA YENİ İSİMLERE FIRSAT VERİN KÖSTEK OLMAKTAN VAZ GEÇİN BU ÇABALAR ABA ALTINDAN GENEL BAŞKANIMIZ KEMAL KILIÇTAROĞLUNA SOPA MI GÖSTERMEK VAZ GEÇİN BU SEVDADAN..

Yorumu oyla      23      12  
MEHMET KARA (URLA) 15 Ekim 2011 Cumartesi 10:03

DEVAM KAVGAYA, AKP ÜLKEYİ SATIYOR, CUMHURİYETİ PARÇALIYOR, ATATÜRK'Ü YOK EDİYOR. CHP KAVGAYA DEVAM ETSİN, BU İL BAŞKANINIDA KÜSTÜRÜN YAKINDA ADMA BULAMAYACAKSINIZ İL BAŞKANLIĞI YAPACAK, KAVGAYA DEVAM EDİN SİZ, DEVAM...

Yorumu oyla      23      11  
ÇAMYAYLA 15 Ekim 2011 Cumartesi 08:37

DİRENİN YOLDAŞLAR! KİMSEDEN VE KİMSENİN HİÇBİR SÖYLEMİNDEN KORKMAYIN. SİZİ İŞTEN ATARLARMIŞ! LAF! ONLAR KİM Kİ? SİZİ O İŞLERİN SAHİBİ YAPANLARIN HATIRRINA, CHP HATIRINA, ÜLKENİN GELECEĞİ HATIRINA BU YANLIŞ GİDİŞE DUR DEMEK SİZLERİN VE BİZLERİN GÖREVİDİR. AKILLI OLMALIYIZ. ASIL BU KENDİNİ BİLMEZLER GÖREVDEN BİR AN EVVEL ALINMAZSA TEHLİKELİ OLACAKLARDIR. BİLGİNİZE!!! ASIL O ZAMAN İŞLERİNİZ TEHLİKEYE GİRECEKTİR BİLGİNİZE!

Yorumu oyla      20      16  
15 Ekim 2011 Cumartesi 01:34

bBU KİŞİLER DEĞİLMİYDİ KENDİ DÖNEMLERİNDE DELEGELERİ KENDİLERİNE TERS DÜŞEN ÜYELERİ SUSTURAN DİSİPLİN SOPASINI GÖSTEREN.İL KONGRESİNDE KARŞI KARŞIYA GELİP KONGRE DELEGELERİNİN ÜSTÜNE ATLAYAN.ŞİMDİ NE OLDUDA KANKA OLDULAR.BIRAKIN ARTIK BU AYAK OYUNLARINI GEÇMİŞTEKİ GÜÇ GÖSTERİLERİNİZİ BİRBİRİNİZE ANLATIP AVUNUN.

Yorumu oyla      24      12  
doğançaylı 15 Ekim 2011 Cumartesi 00:43

Komite kim bir açıklasınlar kendilerini ki imzalar ortaya çıksın.bizim egenin develeri bunlarda daha açık güreşiyor.kaçak güreşenin sonu hüsran olacağı belli.uğurlu olsun imzalar.

Yorumu oyla      16      11  
Eyüp yalur 15 Ekim 2011 Cumartesi 00:32

Bu imzacıların zulüm gemileri var. Bunlar geçmişte denizlerin zulüm gemileriyle aşılacağını zanettiler. Ancak Kemal KILIÇTAROĞLU gibi bir dalga geldi ve bunların topunun siyasi hayatını bitirdi ve batırdı. Bunlar hala bataklıkta çırpınıyor. Sadece kendileri batsa dert değil de partiyede zarar veriyor bunlar. Mertçe çıkıp genel merkeze karşı, abilerinin dedelerinin talimatını uyguladıklarını söylemek yerine; Hiçbir zaman inanmadıkları demokrasinin arkasına sığınıyorlar.

Yorumu oyla      23      12  
partici 15 Ekim 2011 Cumartesi 00:19

yazıklar olsun karşınızda bir il başkanı aslında atama değil yani,seçilmiş bir il başkanı görevden alınarak atanımış biri değil mevcut il başkanı milletvekili adayı olmak için istifa etmiş ve yerine genel merkez talebi olmadığı halde bir partiyiyi Tacettin Başkanı atamış,hemde zor bir zamanda adam adam gibi mesai vermiş koşmuş didinmiş,bu listeye rağmen başarı elde etmiş..şimdi adama atama demek ne kadar yanlış adamı zorla göreve getirdiler.kaldiki hadi kongreye gidelim diyor.imzalar nerede,nerd

Yorumu oyla      26      14  
candan 14 Ekim 2011 Cuma 23:24

bunlar imzaları toplayabilmiş olsalardı davul vuvuzella ile izmiri taaf ederlerdi.

Yorumu oyla      26      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zerrin Ak ve ekibine tam destek
İzmir’in İlçe Kadın Kolları Kongrelerini tamamlayan 25 ilçe arasında en ...
Mavişehir'e Yıldırım'dan da vize çıkmadı
Karşıyaka Spor Kulübü’nün yeni stat projesi hakkında konuşan Ulaştırma ...
KKTC Cumhurbaşkanı’na şok suçlama
KKTC lideri Eroğlu’nun banka hesabındaki 2 milyon TL ülkeyi karıştırdı. ...
 
Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor
Parti içi çekişmeler nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşayan CHP İzmir İl ...
Çelik: Başörtüsü Meclis'e girebilir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, kadın milletvekillerinin ...
Ak Parti Bornova’da kan değişimi!
AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan, yönetim kurulu toplantılarına ...
 
İsa Gök'ün yemininde gerginlik
CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Gök, ...
'ÖTV zammıyla krizin faturası vatandaşa kesiliyor'
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Üyesi Mehmet Ali Susam, ...
MHP İzmir'de şok istifa: Türkaslan bıraktı!
MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun, genel seçimler öncesi milletvekili ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva