HABERLER>GÜNCEL
30 Temmuz 2011 Cumartesi - 18:51

‘Huzurla, gururla ve yarına güvenerek…’

Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Genelkurmay Başkan Vekilliğine atanan Orgeneral Necdet Özel, Jandarma Genel Komutanlığı'na veda mesajı yayınladı.

‘Huzurla, gururla ve yarına güvenerek…’

İSTANBUL – Necdet Özel'in veda mesajı şöyle:
 
''Jandarma Genel Komutanlığının değerli mensupları, kahraman ve fedakâr silâh arkadaşlarım, Büyük bir heyecan ve onurla yerine getirdiğim Jandarma Genel Komutanlığı görevimden, 30 Temmuz 2011 tarihinden itibaren ayrılmış bulunuyorum.
 
Görev sürem boyunca, 172 yıldır ülkesine ve milletine sadakatla hizmet eden, milletinin engin güven ve sevgisine mazhar olmuş Jandarma Genel Komutanlığına emir komuta etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadım. Aynı zamanda, teşkilâtımızın fedakâr ve kahraman mensuplarının, üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplini ve silâh arkadaşlığı ruhuyla güzel yurdumuzun her köşesinde büyük bir cesaret ve özveriyle hizmet ettiğini müşahede ettim. Türkiye Cumhuriyetinin en köklü kurumlarından biri ve Türk Silâhlı Kuvvetlerinin vazgeçilmez bir parçası olma özelliğine sahip bulunan Jandarma Genel Komutanlığımız, hem kanunlarla sorumluluğuna verilen vatan topraklarında emniyet ve âsâyişin eksiksiz sağlanmasında, hem de uluslararası görevlerde üstün bir başarı çizgisi yakalamıştır"
 
DAHA DA İLERİYE TAŞIMANIN HEYECANI İÇERİSİNDEDİR
"Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadeleriyle 'Yurt, ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı, tevazu, fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusu' olan Jandarmamız, ulaşmış olduğu hizmet kalitesini, cumhuriyetin değerlerine gönülden bağlı, iyi eğitimli, üstün nitelikli personeli ve modern silâh, araç ve donanımı ile, daha da ileriye taşımanın heyecanı içerisindedir. İnsan merkezli, çağdaş yönetim ve görev anlayışı ile ulusal ve uluslararası alanda, en saygın, en güvenilir, en kaliteli hizmet üreten bir kolluk kuvveti olmayı vizyon edinen Jandarma Teşkilâtımızın, milletinin kendisine olan güven ve sevgisinden ve 172 yıllık kurumsal hafızasından aldığı güçle, millî hasletlerinden ve cesaretinden aldığı maharetle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Türkiye Cumhuriyetinin çok önemli bir gücü ve teminatı olmaya devam edeceğine olan inancım tamdı"
 
HUZURLA, GURURLA VE YARINA GÜVEN DUYARAK AYRILIYORUM
"Bu vesileyle, görev sürem boyunca kahramanlığını ve fedakârlığını yakından müşahede ettiğim teşkilâtımız mensubu general, subay, astsubay, uzman jandarma, uzman erbaş, sivil memur, işçi, erbaş ve erlerimize disiplinli, özverili, kararlı ve inançlı çalışmalarından dolayı tek tek teşekkür ediyor, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkesi ve milleti için yürüttükleri hizmet yarışını aynı inanç ve kararlılıkla sürdüreceklerine olan samimî inancımı ifade etmek istiyorum. Komuta etmekten büyük gurur duyduğum, tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu Jandarma Genel Komutanlığı görevinden huzurla, gururla ve yarına güven duyarak ayrılıyorum. Bugünden sonra da mensubunuz olmakla gurur duyacak, başarılarınızla sevinecek, daima iyi haberlerinizi bekleyeceğim. Bu duygularla sizlere veda ederken, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anar, milletimizin huzur ve güvenliği için yurdumuzun her köşesinde büyük fedakârlıklarla canı pahasına görev yapan bütün Jandarma personeline ve değerli ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim." (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Torbalı'da öğretmenin sır intiharı
Torbalı’da ticaret meslek lisesi öğretmeni, henüz bilinmeyen bir nedenle ...
Motorlarını kadına şiddete karşı sürdüler
Karşıyaka Belediyesi ile İzmir Motor Grubu işbirliğiyle düzenlenen İzmir ...
Ege Sağlık’ta kaçak yapı operasyonu
Kaçak kat ve ruhsatsız ek yapılar nedeniyle, Konak Belediyesi tarafından ...
 
Bayraklı'da trafik kazası: 1 ölü
Bayraklı'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.
Yeni kuvvet komutanları kimler olacak?
Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının görevi bırakmasının ardından ...
Hakkari ve Maraş'ta hain saldırı: 2 şehit
Hakkari ve Kahramanmaraş’ta teröristler tarafından askeri araçlara düzenlenen ...
 
Tek komutan Necdet Özel
Orgeneral Necdet Özel'in yolu sürpriz istifalarla açıldı. Özel 2015'e ...
Koşaner'in veda mesajında ağır eleştiriler
Genel Kurmay Başkanı Işık Koşaner emekliliğini istedi. Koşaner’le birlikte ...
İzmir Sağlık Müdürlüğü'nden bir ilk
İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, bir ilke imza atarak Rodos’ta kalp krizi geçiren ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva