HABERLER>SPOR
13 Temmuz 2015 Pazartesi - 08:35

Havaalanında 'Uçan Hollandalı'ya büyük karşılama

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Hollandalı yıldız Robin van Persie İstanbul'a geldi. Havalimanında konuşan golcü, kendisini karşılamaya gelen taraftarlar için "Umarım atacağım gollerle onları mutlu ederim, şu andan itibaren Fenerbahçe'nin başarısına odaklandım" ifadelerini kullandı.

Havaalanında  Uçan Hollandalı ya büyük karşılama

Fenerbahçe'nin transfer görüşmesine başladığı Robin Van Persie, İstanbul'a geldi. Hollandalı yıldız futbolcu saat 20.00 gibi Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Burada Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Van Persie, sarı-lacivertli atkı ile poz verdi. Taraftarlar mesale yakıp marşlarla Hollandalı yıldızı karşılaı. Van Persie ise taraftarları el ile selamlayarak sevgi gösterilerine karşılık verdi. Öte yandan taraftarların içeri girmemesi için demir bariyer kuruldu.

İşte Van Persie'nin ilk sözleri
İlk olarak Kulüp televizyonuna konuşan Hollandalı yıldız "Gerçekten kendimi çok iyi hissettiğimi söyleyebilirim, Ailem ile çok güzel saatler geçirdik. Burada beni karşılamaya gelen Fantastik taraftarlar var, onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

"KUYT, FENERBAHÇE VE TARAFTARLARI HAKKINDA ÇOK OLUMLU SÖZLER SARF ETTİ"
Fenerbahçe'ye gelmeye karar vermeden önce Fenerbahçe'de 3 sezen forma giyen Dirk Kuyt ile konuştuğunu ve fikirlerini aldığını söyleyen Van Persie, "Dirk Kuyt ile uzun süredir bir arkadaşlığımız var, milli takımdan da arkadaşım, fikirlerini sordum ve bana çok olumlu görüşler bildirdi. Maçlarda umarım taraftarları her zaman mutlu ederim" şeklinde konuştu.




Daha sonra Sabiha Gökçen Havaalanı dışından bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtlayan golcü futbolcu, "Buraya gelen herkese çok teşekkür ederim, taraftarlarımızdan çok etkilendim. Sizleri mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapacağım, buna söz veriyorum." Diyerek Mutluluğunu da dile getirdi.

Hollandalı yıldız isim "Türkiye'den ve başka takımlardan teklif aldın mı? " sorusuna ise şu cevabı verdi: "Benim için önemli olan şu an burada olmam, Türkiye'deki tüm takımlara saygı duyuyorum. Ama ben dediğim gibi Fenerbahçe taraftarını, bu fantastik taraftarı mutlu etmek istiyorum. Antrenmanlarda ve maçlarda tüm gücümle mücadele edip takıma katkı sağlayıp taraftarları sevindirmek istiyorum.


"Uçan Hollandalı" tezahüratı

Fenerbahçeli taraftarlar, Robin van Persie'nin İstanbul'a gelişi sırasında büyük heyecan ve coşku yaşadı. Hollandalı futbolcuyu taşıyan uçağın İstanbul'a inişinden bir saat önce havalimanına gelen taraftarlar, tezahüratlarla yeni transferlerini bekledi. Taraftarların "Uçan Hollandalı" şeklindeki tezahüratları dikkati çekti.

Emniyet güçlerinin havalimanında yoğun önlemler aldığı görüldü. Taraftarların havalimanın girişini kapatmaması için bariyerler kuruldu. Van Persie'nin havalimanından ayrılışı sırasında taraftarların coşkusu daha da arttı. Taraftarlar çok sayıda meşale yakınca, Hollandalı futbolcu yoğun bir duman bulutu altında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Hollandalı futbolcunun taraftarların yanına gidişi sırasında, sarı-lacivertliler ile emniyet görevlileri arasında kısa süreli arbede yaşandı. Bu sırada bir taraftar bariyerden düştü. Çok sayıda gazetecinin de karşıladığı Van Persie'nin yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenecek törenle imza atması bekleniyor.


Van Persie uçağa binmeden önce eşi ve çocuklarıyla çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı

Atkıyı taktı
Hollandalı yıldız oyuncu Londra'dan kalkan uçağa binmeden önce Fenerbahçe atkısını boynuna taktı. Robin van Persie'nin de eşi, Persie ailesinin uçağa binmeden önce son görüntülerini paylaşarak Fenerbahçeli taraftarlardaki heyecanı arttırdı.

Fenerbahçe resmi hesabı ise Robin van Persie'nin gelişi için bu fotoğrafı yayınladı.

 
Şanlıurfa'da korkunç kaza: 4 ölü 2 yaralı
 
Flaş! Ve AB ile Yunanistan anlaştı: 3.paket!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pınar Karşıyaka kombine için salonu bekliyor!
Türkiye Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Pınar Karşıyaka, sezonluk kombine ...
Alsancak Stadı yıkılıyor: İhale tamam!
Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yaklaşık 1 yıldır kapalı olan Alsancak ...
Karşıyaka'da transfer endişesi!
Yeni sezonda 19 yıllık Süper Lig hasretine son vermeyi hedefleyen Karşıyaka'da ...
 
MHK'nın başına sürpriz isim
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Yusuf Namoğlu'nun ayrılmasıyla ...
Göztepe’den stat sürprizi: İlk 3 iç saha maçını…
İzmir’de zemini değişecek Atatürk Stadı'nın eylül ayının sonlarına doğru ...
Pınar Karşıyaka’da teknik heyete takviye
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Pınar Karşıyaka, teknik ...
 
Karşıyaka ile Göztepe’nin O’nun için yarışıyor!
Transfer döneminde yolları birçok kez kesişen İzmir'in ezeli rakipleri ...
Altay’dan yasağa karşı altyapı hamlesi
Futbolcularına olan 855 bin TL borç nedeniyle transfer yasaklısı olan ...
Kaf-Kaf’ta yeni hedef Hürriyet
Transferde Kayserispor'dan Çağlar ve Mehmet Eren, Başakşehir'den Tayfun ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva