HABERLER>SEÇİM 2015
15 Kasım 2013 Cuma - 13:37

Gürkan Güzelbahçe projelerini Kılıçdaroğlu'na anlattı

Güzelbahçe Değişim Derneği Başkanı ve CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Gürkan, kendisini Cumhuriyet militanı ve CHP neferi olarak tanımladı.

Gürkan Güzelbahçe projelerini Kılıçdaroğlu na anlattı

İZMİR - Güzelbahçe Değişim Derneği Başkanı olarak değişik tarihlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Mustafa Gürkan, “Gerek dernek başkanı,gerekse aday adayı olarak Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’yla çoğu kez bir araya geldik.Onun  direktifleri doğrultusunda projelerimizi ve hedeflerimizi belirledik ve çalışmaya başladık.Şunu açıkça belirteyim ki tüm CHP’lilerin tek bir arzusu var oda Sayın Kılıçdaroğlu’nu  Başbakan olarak görmektir” dedi.


 
CHP'nin Güzelbahçe'de iddialı isimlerinden Mustafa Gürkan, 2014'ün Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin partileri için çok önemli olduğunu, bu yüzden yerel seçimlerde alınacak her bir fazla oyun genel seçimlerde CHP'yi ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu iktidara taşıyacağını söyledi. Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu demokrasiyi, Cumhuriyet'in damarlarının yenilenmesini, özgürlükleri, hukuku ve güveni ancak CHP iktidarı ile yeniden zirveye taşıyabileceklerini belirten Gürkan "Komşularıyla küs, ekonomisi pamuk ipliğine bağlı, Avrupa hedefinden uzaklaşmış, işsizliği tavan yapmış, cari açığı, eğitimi, birlik ve beraberliği tehlike çanları çalan bir ülkeyiz. Bugün bir ülkeyi ülke yapan değerlerin nasıl ortadan kaldırıldığını, Kurtuluş Savaşı'nın, Cumhuriyet'in ve Atatürk dehasının kazanımlarının hunharca harcandığını acıyla izliyoruz. Türkiye gerçekten zor bir süreçten geçiyor. Pek çok basın kuruluşunda söylediklerimin tam tersini okuyoruz. Fakat buzdağının altında neler olduğunun farkında değiliz. 2014 yerel seçimleri bu yüzden çok önemli. Onun hemen ardından yapılacak genel seçimler ise belki ülkenin geleceğini büyük ölçüde belirleyecek öneme sahip. Ben bir Cumhuriyet militanıyım, CHP neferiyim. Ülkem için varım. Siyaseti de ülkemin Atatürk'ün gösterdiği hedeflere ulaşabilmesi için yaparım. Bu yüzdendir ki Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adaylığım bu partinin içerisinde yaşadığım süreçlerden birisi. Her kim olursa olsun Güzelbahçe'de de, Büyükşehir'de de başkan adayının arkasında en az onun kadar çalışacağım" dedi.
  
HERKES GÜZELBAHÇE’Yİ KONUŞACAK
Kılıçdaroğlu'nu ülkeyi içinde bulunduğu durumdan çıkarabilecek vasıflara fazlasıyla sahip iyi bir siyasetçi olarak nitelendiren Gürkan, "Kendisi ile olan görüşmelerimde bunu çok net anladım. Genel Başkanımız CHP ve Türkiye için büyük bir şans. Gerek hedefleri, gerek projeleri, gerekse ülkesine sevdasıyla tam bir Cumhuriyet aşığı, tam bir devlet adamı. Bizlerin 2014 yerel seçimleri sonrası yapacağımız çalışmalar, CHP'yi bir sonraki yıl yapılacak genel seçimlere hazırlayacaktır. Projelerimi ona göre belirleyip, ona göre seçtim. Herkes Güzelbahçe'deki sıçramayı görecek. Türkiye'deki herkes Güzelbahçe'yi konuşacak. Hedefimiz önce yerelde sonrada ulusal da ülkemize, halkımıza CHP iktidarının keyfini yaşatmak, sosyal belediyenin, sosyal devletin elini 75 milyon vatandaşın üzerinde hissettirmek" diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Piriştina’dan su baskınlarına karşı şantiye projesi
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, Zeytintepe mahallesinde ...
Gaziemir aday adayı Kar’dan İZAKS’a tatlı ziyaret
Gaziemir İZAKS Gaziemir Spor Kulübünü ziyaret eden CHP Gaziemir Belediye ...
Güzelbahçe aday adayı Yelekli’den Sertel’e ziyaret
Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli Türkiye Gazeteciler ...
 
Piriştina’dan Buca’ya ‘Hollywood’ projesi
Levent Piriştina, Belediye Başkan aday adayı olduğu Buca’da ‘film platoları’ ...
Buca aday adayı Akdemir’den gençlere siyasi taktik
Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Remzi Akdemir, Buca ilçeyi ziyaret ...
Çiğli aday adayı Yılmaz’dan sosyal belediyecilik güvencesi
AK Parti Çiğli Belediye Başkan aday adayı Adnan Yılmaz, “Çiğli’yi karış ...
 
AK Partili Baran'dan engelli, yaşlı ve muhtaçlara tesis sözü
AK Parti İzmir’ini iki aday adayından biri olan Ahmet Uğur Baran seçim ...
Güzelbahçe aday adayı Yelekli’den ‘kızlı-erkekli’ yurt vaadi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun belediyelere 'yurt yapın' çağrısına ...
Gürkan Güzelbahçe’yi turizm cenneti yapmak için yola çıktı
Turizmin hızlı bir ivme kazandığı Türkiye'de ilçelerinin rekabet gücünü ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Acılar ‘askı’da!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva