HABERLER>SEÇİM 2015
12 Şubat 2014 Çarşamba - 13:47

Gaziemir’de Şenol coşkusu: CHP bayrağını…

Yeni dönem için CHP Genel Merkezi tarafından tekrar aday gösterilen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçe binası ziyaretinde partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Partililere destekleri için teşekkür eden Başkan Şenol, “Sosyal belediyeciliğin kalesi haline getirdiğimiz kentimizde CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Gaziemir’de Şenol coşkusu: CHP bayrağını…

İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) yeniden adaylık vizesi alan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, adaylığının açıklanmasının ardından ilçe binasına ilk ziyaretinde partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Gelecek beş yıl için kolları sıvayan Başkan Şenol, kendisine duyulan güvenden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel merkez yönetimi, İlçe Başkanı Umut Tekin ve ilçe yönetimi ile kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan halka teşekkür etti. 2009 yılından bu yana gerçekleştirilen fiziki ve sosyal projelerle İzmir’in en hızlı ve modern gelişen ilçesi olduklarını kaydeden Başkan Şenol, 20 yılını planladığı ve tüm vaatlerini yerine getirdiğinin altını çizdi, bu dönemdeki desteklerinden ötürü halka teşekkür etti. Devlet İstatistik Enstitüsü’nün araştırmasıyla da tescil edilen hızlı gelişimin önümüzdeki dönemde de süreceğine işaret eden Başkan Şenol, “Gaziemir’i bir dünya kenti yapma yolunda tüm hazırlığımızı yaptık. Yeni ve sürpriz atılımlarımız var” diye konuştu.
 
“NAMUSLU İNSANLAR DAHA CESUR OLMAK ZORUNDA”
Geride kalan beş yıllık belediye başkanlığı sürecinde haksız yere birçok soruşturmayla baş başa kaldığının altını çizen Başkan Şenol, 17 Aralık yolsuzluk operasyonuna da değindi. Başkan Şenol, “Belediyemizden müfettiş, mali polis çıkmıyor. Sırf yargılamak için yargılıyorlar bizi. Ancak bizim vicdanımız rahat, veremeyeceğimiz hesap yok. Türkiye tarihinde bu kadar derin soygun yolsuzluk yaşanmamıştır. Hiçbir dönem ayakkabı kutularından dolarlar çıkmamıştır. Bunlara yasa, anayasa tanımayan insanlar. Bizim gibi namuslu insanlar onlardan daha cesur olmalıyız. Bizi mahkemelerle, baskılarla yıldıramayacaklar” diye konuştu.
 
İTHAL ADAY VURGUSU
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Gaziemir’de belediye başkanı olarak gösterdiği Kerem Fahri Baykalmış’ın  daha iki ay evvel Gaziemir’e taşındığını, Gaziemir’in sorunlarından   habersiz olduğunu söyledi. Başkan Şenol, “Gaziemir hiç insan yetiştirmedi mi dışarıdan aday getiriliyor” dedi. Gaziemir Nevvar-Salih İşgören Devlet Hastanesi’nin açılışının hiçbir katkısı olmamasına rağmen Binali Yıldırım’a yaptırılmasını eleştiren Başkan Şenol, “Durum tamamen siyasi” dedi.
 
“HİÇ YORULMAMAK ÜZERE ÇIKTIK YOLA”
İlçe Başkanı Umut Tekin başta olmak üzere tüm partililere teşekkür eden Başkan Şenol, “Hiç yorulmamak üzere çıktığımız bu yolda sizlerinde desteğiyle CHP bayrağını Gaziemir’de dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.
 
BAŞIMIZI ÖNE EĞMEDİNİZ
Şenol’a teşekkür eden İlçe Başkanı Tekin, “CHP örgütünün başkanı olarak yaptığınız hizmetlerle Gaziemir’i sosyal belediyecilikle tanıştırdınız. Kentin gelecek 20-30 yıllık ihtiyaçlarını karşılayan projeler hayata geçirerek sağlıklı bir kent yarattınız. CHP’li belediyecilik anlayışı ile tanışan Gaziemirliler zaten mutlu. Hizmet verdiğiniz süre boyunca başımızı öne eğdirmediniz. Aldığımız tepkilerde halkımızın Halil İbrahim Şenol’a Mart ayında açık ara tekrar yetki vereceğinden bir zerre kadar şüphemiz yok. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemalpaşa adayı Uğurlu: Oylar kalkınmaya gidecek
AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, seçim turlarına ...
Karşıyaka ayaklandı: Her yer Durak her yer isyan!
Belediye Başkanı Cevat Durak’ın aday gösterilmemesi ilçede büyük tepkiye ...
Olgun Atila söz verdi: Bornova Türkiye’ye örnek olacak
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren CHP Bornova Belediyesi ...
 
Adnan Yılmaz’ın Çiğli halkından şüphesi yok!
AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğlililere yeteri ...
Soylu'dan teşekkür ve Aslan'a destek açıklaması
Birol Soylu, Çiğli belediye başkanı Hasan Arslan'a destek verdiğini belirtti... 2014 ...
CHP Karabağlar tek yürek: Selvitopu bayramı!
CHP'den Karabağlar belediye başkan adayı gösterilen Harita Mühendisi Muhittin ...
 
Yıldırım’dan işten çıkarılma korkusuna nokta!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “İşten ...
Taşer, Kocaoğlu'na sert çıktı: İzmir yapar sen yapamazsın
MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer seçim çalışmalarını ...
Şok: Başbakan’a şarkı yazan aday adayı CHP’ye geçti!
Menderes’te AK Parti’den belediye başkanlığına talip olan Kadın Kolları ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva