HABERLER>SEÇİM 2015
12 Şubat 2014 Çarşamba - 12:26

CHP Karabağlar tek yürek: Selvitopu bayramı!

CHP'den Karabağlar belediye başkan adayı gösterilen Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu, ilçe binasında görkemli bir kalabalık tarafından "İşte örgüt işte başkan" sloganlarıyla karşılandı. Miting alanını aratmayan karşılama töreninde Karabağlar'dan aday adayı olan diğer isimler de Selvitopu'na destek verdiler. Çok sayıda sivil toplum kuruluşu, demokratik kitle örgütü, muhtarların da katıldığı programda Selvitopu "Gün beraberlik günüdür, AKP iktidarına karşı mücadele günüdür" diyerek dayanışmaya ortak olanlara teşekkür etti. Muhittin Selvitopu ayrıca, Karabağlar'da partisinden aday adayı olanlarla her zaman görüş alışverişinde bulunacaklarını ve birlikte çalışacaklarını ifade etti.

CHP Karabağlar tek yürek: Selvitopu bayramı!

Gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle belediyelerde uzun yıllar hizmet veren deneyimli Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu,  ilk programını CHP Karabağlar ilçe örgütünü ziyaret ederek başladı. İlçe binası önünde toplanan çok sayıda partili tarafından coşkuyla karşılanan Muhittin Selvitopu,  ilçe binasına girmekte zorluk çekti. "İşte örgüt işte başkan", "Karabağlar seninle gurur duyuyor", "İşte örgüt işte dayanışma" sloganlarıyla partililerle buluşan Selvitopu'na Karabağlar'dan aday adayı olan Fahri Elmas, Suat Erdil, Şeyhmus Kayapınar, Erkan Büyükkaya, Ali İhsan Yıldız ve Yusuf Boytaş da destek verdi. Aday adaylarından Bedri Serter'in ise İzmir dışında olduğu için programa katılamadığı öğrenildi.



CHP İzmir il başkan yardımcıları Ceyhan Kayhan ve Ali Karabay'ın yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu, demokratik kitle örgütü ve muhtarlar da Selvitopu'nu yalnız bırakmadı. Belediye-İş Sendikası Örgütlenme Genel Sekreteri Ali Çelenk ise Ankara'dan gelerek Muhittin Selvitopu'na destek verdi. Beyaz güvercinlerin uçurulduğu ve örnek dayanışmanın sergilendiği programda Belediye-İş 4 No'lu Şube Başkanı Şahin Kaya, Ali Çelenk'le birlikte Selvitopu'na çiçek vererek başarı dileklerinde bulundular.

GÜN BİRLİK, BERABERLİK GÜNÜDÜR
İlçe binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Muhittin Selvitopu adaylık belirleme sürecinde düzeyli bir yarış olduğunu ve bu durumdan da son derece mutlu olduğunu belirterek,  kendisine desteklemeye gelen aday adaylarının erdemli bir duruş sergilediğini, dolayısıyla kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti. Ülkenin zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğini hatırlatan Selvitopu dayanışma içerisinde AKP iktidarına karşı omuz omuza mücadele etmek zorunda olduklarını vurguladı. Selvitopu şöyle konuştu: “Ülkemizin ne hale geldiğini hepimiz biliyoruz. Bunlar tarihte bacanaklarla, ayakkabı kutularıyla anılacaklardır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. AKP iktidarına karşı mücadele günüdür. İsmet İnönü'nün dediği gibi 'Bir ülkede namuslu vatandaşlar en az namussuzlar kadar cesur olmadan o ülkeye kurtuluş yoktur.' Ben de bunun için karşınızdayım. Bu anlayışı beraberce tesis etmek için karşınızdayım. Biz kutu peşinde değiliz, yakınlarımızı zengin etme peşinde değiliz. 'İzmir köy kaldı' diyorlar. Neden bunu söylüyorlar biliyor musunuz? Çünkü Büyükşehir Belediye Başkanımız İzmir'in yağmalanmasına izin vermedi. Daha yerelde iktidar olamadılar. Dolaylı olarak kamunun arsalarını satıyorlar,  karayollarının arsalarını satıyolar. Yetmedi,  özel idarenin mallarını büyükşehire devretmemenin yollarını arıyorlar. Binali Bey gelirse devredecekler."

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan operasyonu da hatırlatan Muhittin Selvitopu zor günler yaşadıklarını ancak direnerek belediyenin asla teslim olmadığını ve çalışmaların kilitlenmediğini söyledi.



Konuşması sık sık "Direne direne kazanacağız" sloganıyla kesilen Selvitopu yaşam standartlarını daha ileriye götürme görevi ve sorumluluğu içerisinde olduklarını ve Karabağlar'ı daha modern bir ilçe haline getirmek için çalışacaklarını ifade etti.

İŞÇİLERİN YÜREĞİNE SU SERPTİ
Karabağlar Belediyesi işçilerinin işten çıkarılacağı ya da taşeronlaştırılacağı yönünde dedikoduların yayılmaya çalışıldığını, kendisinin de bu yönde bir duyum aldığını belirten Muhittin Selvitopu,  kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını belirterek "İşçilerimizin hiçbiri tedirgin olmasınlar. Sosyal demokrat bir belediyeye böyle bir anlayış yakışmaz. Biz her zaman emekten, alınterinden yana olduk. Alınteri dökenin ekmeği ile oynamayız. Çalışan,  emek veren insanlarımızın arkasında olacağız. Biz CHP'yi genelde iktidar yapmak için yerelde adayız. Sayın Genel Başkanımızı Başbakan yapacağız." diye konuştu.

Size namuslu başkan adayı emanet ediyoruz
Ziyarette konuşan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ise Karabağlar'ın İzmir'in en büyük ilçesi olduğunu hatırlatarak hizmet etmediği için hükümeti eleştirdi. Manduz, "57 mahalle, 500 bin nüfus, 307 bin seçmenle Karabağlar İzmir'in en büyük ilçesi. Ancak İzmir Milletvekili, AKP Hükümetinin temsilcisi bir bakanın büyükşehir belediye başkanı adayı olmasına rağmen Karabağlar'da yapmış olduğu herhangi bir eseri var mı?" diyerek de tepki gösterdi. Manduz ayrıca, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve aday adaylarına da çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve CHP Karabağlar ilçe olarak 107 bin ev ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Programa katılan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan da söz alarak bu seçimin ahlaklı, namuslu insanlarla evinde ayakkabı kutusu,  para sayma makinesi çıkanlar arasında olacağına işaret etti. Kayhan şöyle konuştu: "Bu yarış aynı zamanda Cumhuriyet değerlerini yok edenlerle, özgürlüğü ve barışı demokrasiyi seven, savunanlar arasında olacaktır. Bu seçimlerde sadece belediye başkanını değil aynı zamanda halkın  başbakanını da seçeceğiz. AKP'yi sandığa gömeceğiz. Biz halkın iktidarına inananlar her zaman hesap sorarlar. Biz devrimci,  soyal demokratlar halkın iktidarında bu halkı sömürenlerden,  bu halkın alınterini çalanlardan hesap soracağız. Hırsızlarla namusluların savaşında size dürüst,  namuslu bir belediye başkan adayı emanet ediyoruz."

CHP ilçe binasındaki programın ardından Muhittin Selvitopu ilçedeki esnafı ziyaret etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
JAKE_35 25 Şubat 2014 Salı 11:13

ARKADASLAR tanımadıgınız kısıhakkında yorum yapmayın.. muhıttın sevlıtopu baskan yardımcılı yapmıs kısıdır.bundan emının secılırse .cogu ılce baskanlarında daha ıyı YAPAR EMINIM. KARABAGLAR EMIN ELLERDE RAHAT OLUN...

Yorumu oyla      11      5  
aydin 12 Şubat 2014 Çarşamba 15:45

Sitki kurumden daha basarili olacagi kesin sitki kurum yanindaki hirsizlarin kurbani oldu bence

Yorumu oyla      25      11  
ahmet 12 Şubat 2014 Çarşamba 15:44

vizyonu ve bilgisi sıfır. aziz başkanın dayatmasıyla geldiğini düşünüyorum. sıtkıdan farkı olmaz maalesef

Yorumu oyla      16      19  
Lombak 12 Şubat 2014 Çarşamba 15:42

Bürokrat muhittin tanımadığı bir ortama ilk adımı attı, bakalım bu maya tutacak mııııı?

Yorumu oyla      14      17  
karabaglarli 12 Şubat 2014 Çarşamba 15:29

SITKI BASKANIMIZI ISTIYORUZ !

Yorumu oyla      15      22  
KARABAĞLAR'DA OTURAN ADAM 12 Şubat 2014 Çarşamba 15:27

ÜZÜLEREK SÖYLEMEK İSTERİM AZİZ BAŞKANIN ATAMASI SEBEBİYLE ADAY OLAN MUHİTTİN BEY SEÇİMİ KAZANAMAYACAK. NECİP KALKAN EKMEĞİ BOL YAĞLANDI :(

Yorumu oyla      15      19  
serkan 12 Şubat 2014 Çarşamba 14:52

şu an için insanların kafasında önyargılar olabilir.Öncelikle birini tanımak için onun hakkında bilgilere sahip olmak gerekir.Sayın Muhittin SELVİTOPU'da seçim zamanına kadar kendini tanıtacaktır ve oy verenlerin düşüncelerini ve görüşlerini olumlu yönde değiştirecektir.

Yorumu oyla      40      16  
vatandaş 12 Şubat 2014 Çarşamba 13:30

sıtkı kürümden daha başarılı olacağına inanıyorum...

Yorumu oyla      53      23  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım’dan işten çıkarılma korkusuna nokta!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “İşten ...
Taşer, Kocaoğlu'na sert çıktı: İzmir yapar sen yapamazsın
MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer seçim çalışmalarını ...
Şok: Başbakan’a şarkı yazan aday adayı CHP’ye geçti!
Menderes’te AK Parti’den belediye başkanlığına talip olan Kadın Kolları ...
 
Hüseyin Aslan'dan adaylık açıklaması!
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan siyasi partilerden aldığı İzmir Büyükşehir ...
İzmir'de 10 Başkan'dan isyan metni: Açıklama istiyorlar!
CHP’de 18 ilçe belediye başkan adayının belli olmasının ardından isyan ...
AK Parti Buca Adayı Şeboy beyaz perdede!
AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy’un da kamera karşısına ...
 
Kocaoğlu’ndan Erdoğan’a sert yanıt: İzmir hakkında 9 değil…
Torbalı Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ayrancılar Üçpınarlar ...
Başkan Sındır: ‘Liste YSK'ya Gidene Kadar…’
Bornova İlçesi'nin mevcut Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, yeniden ...
Yüksel’den bomba açıklamalar: Kimse partiyi Yıldırım’ın…
CHP’de kaosa neden olan adaylık sürecinin ardından ismi İzmir Büyükşehir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva