HABERLER>GÜNCEL
5 Ocak 2012 Perşembe - 18:32

Gazeteci Zeybeker için yardım kampanyası

Torbalı’da, geçen 11 Kasım'da trafik kazası geçiren gazeteci Cemil Zeybeker'in sağ tarafı felç oldu. Doktorların iyi bir fizik tedavi ve rehabilitasyon süreciyle ayağa kalkabileceğini söylediği 25 yaşındaki Zeybeker'in ailesinin tedavisini devam ettirebilmeleri için meslektaşları yardım kampanyası başlattı.

Gazeteci Zeybeker için yardım kampanyası

İZMİR - Torbalı'da günlük yayımlanan yerel Ege Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İhlas Haber Ajansı muhabiri Cemil Zeybeker, geçen 11 Kasım'da, Belediye Meydanı'nda ayağı cipin tekeri altında kalınca düşüp, başını kaldırıma çarptı. Beyin kanaması geçiren Zeybeker, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ameliyata alındı. Ameliyatın ardından 35 gün yoğun bakım ünitesinde tutulduktan sonra servise alınan Zeybeker'in, vücudunun sağ tarafı felç oldu.
 
Beyin kanamasına bağlı olarak konuşma, yürüme, beslenme, hareket etme gibi birçok yetisini kaybeden Cemil Zeybeker, salı günü taburcu edildi. Evde, kendisi için özel olarak alınan yatakta tedavisine devam edilecek Zeybeker, gözleri ve yazarak, çevresindekilerle iletişim kurabiliyor.
 
Doktorlar, genç gazetecinin, bu işin uzmanı bir kişi tarafından yapılacak iyi bir fizik tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından ayağa kalkabileceğini belirtti. Ancak, işçi emeklisi olan baba Mehmet Zeybeker, oğlunun tedavisi için bugüne kadar tüm imkanların seferber ederek ellerinde avuçlarında ne varsa harcadıklarını belirterek, "Bundan sonraki tedavi sürecini karşılamaya maddi durumuz yetmez. Maddi sıkıntıyı aşılamazsa, tedavi süreci dört, beş yıl uzayabilir. Ayrıca, ev ortamında bu durumdaki bir hastaya gerektiği gibi bakmamız mümkün olmayabilir" dedi.

ARKADAŞLARI YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI
Genç gazetecinin bir an önce eski sağlıklı günlerine kavuşabilmesi için meslektaşları harekete geçti. Torbalı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ergün ve yönetim kurulu üyeleri ilçede destek turuna çıktı. Bu kapsamda Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur, sivil toplum kuruluşları ve yerel gazetelerle görüşülüp, destek istendi. Gazeteciler, hayırseverlere de yardım çağrısında bulundu. Zeybeker'in ailesine yardım için kampanya başlatılmak üzere kaymakamlıktan gerekli izinler alındı. (DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ibrahim 6 Ocak 2012 Cuma 10:05

Cemil ayağa kalkacak. bu sabah Eşrefpaşa Hastanesi bir ambulans gönderip Cemil'in son durumunu inceleyecek. vesile olan Torbalı Bld. Bşk. İsmail Uygur,CHP Torbalı İlçe Bşk. Faruk Akpınar, Milletvekili Musa Çam ve Büyükşehir Belediye Bşk. Aziz Kocaoğlu'na sonsuz teşekkürler..

Yorumu oyla      12      6  
6 Ocak 2012 Cuma 10:02

Cemil,bu sabah İzmir Eşrefpaşa Hastanesine götürüldü. hastane ambulans gönderip Cemil'i evinden aldı. vesile olan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar, CHP Milletvekili Musa Çam ve tabiki İzmir büyükşehir Belediyesi Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na sonsuz teşekkürler..

Yorumu oyla      12      6  
Kazım Yavuz 5 Ocak 2012 Perşembe 21:28

Cemil Zeybeker'i apar topar hastaneden çıkarıp kaderine terk eden İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticilerini şiddetle kınıyoruz. Bu çocuk bu halde eve mi gönderilir? Bu büyük bir ayıptır.

Yorumu oyla      16      6  
Ahmet Alpagut 5 Ocak 2012 Perşembe 20:24

11 Kasım'da geçirdiği trafik kazası sonucu beyin kanaması geçiren, kazadan sonra ilk olarak kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi’nde gerekli müdahaleler yapılmadığından dolayı buradan Özel Torbalı Tıp Merkezi’ne götürülen ve daha sonra buradan sevk edildiği İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alınan Cemil Zeybeker uzun bir süre kaldığı yoğun bakımdan çıkmış ve evine gönderilmiştir. Cemil’in tedavisi ile ilgili süreç tamamlanmadan evine gönderilmesi resmen aymazlıktır.

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Duayen gazeteci Erhan Ünver'e son veda
3 Ocak Salı günü yaşamını yitiren gazeteci Erhan Ünver (74), 43 yıl boyunca ...
İlk iki F-35 2015'te geliyor
Türkiye, iki adet F-35 almak için adım attı. Uçaklar 2015'te filoya katılacak.
İşçi Partisi’nden Billur Tuz işçilerine destek
Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Billur Tuz fabrikasından ...
 
Dikkat! Fırtına ve sağanak yağış geliyor
Yarından itibaren Ege ve Batı Akdeniz'de çok şiddetli yağış görülecek. ...
AKP-CHP çekişmesi iflasın eşiğine getirdi
İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkan Vekili Hasan Eser: ...
Cumhuriyet tarihinde bir ilk! Başbuğ adliyede
Genel Kurmay Eski Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ İnternet Andıcı ...
 
MİT: Uludere için istihbarat vermedik
35 kişinin sınırda ölümüyle ilgili açıklama yapan MİT, Genelkurmay’a istihbarat vermediğini söyledi.
Öteki kadın, esas kadına 5 bin lira ödeyecek
İzmir'de yaşayan G.R., kocası E.R. ile ilişkiye girip boşanmasına neden ...
Ve, o adam 'Atatürk Kurumu’ndan istifa etti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva