HABERLER>POLİTİKA
16 Mart 2016 Çarşamba - 11:39

Erdoğan'dan PSV taraftarına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'da mültecilerin maruz kaldıkları tutumu eleştirdi: "İspanya’da bir meydanda PSV takımının izleyicileri oradaki mültecileri affedersiniz meydanda oynatıyorlar adeta…” dedi.

Erdoğan dan PSV taraftarına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) etkinliğinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: ''TİKA'nın yardımları eğitim, sağlık, içme-kullanma suyu alanlarında yoğunlaşıyor. Ben Türk tipi anayasa, Türk tipi başkanlık sistemi diyorum ya, TİKA'nın çalışmalarıyla Türk tipi kalkınmayı ortaya koyduğumuza inanıyorum. Bizim karşımızdakini küçük görme, ajanda dayatma söz konusu değildir. Bizde sağ elin verdiğini, sol elin görmediği bir anlayış geçerlidir.

Paralel devlet yapılanması örgütü uzun yıllar, Türkiye'nin bu çerçevedeki enerjisini, imkanlarını, potansiyelini adeta bir sülük gibi emerek bize zemin ve zaman kaybettirmiştir. Şimdi artık bir yandan bu yanlışı düzeltmenin, diğer yandan da ortaya çıkan boşluğu hızla ve sağlıklı şekilde doldurmanın çabası içerisindeyiz. Bunu telafi edeceğiz. Türkiye'de bu örgütü büyük ölçüde işlevsiz hale getirdik, geri kalan tortuların da kısa sürede temizleneceğine inanıyorum.

Pek çok güç, pek çok ülke adeta Türkiye'nin dizleri üzerine çökmesini, pes etmesini bekliyor. Bütün bu terör olaylarının arkasında yatan gerçek budur. Türkiye olarak zalimlere karşı sonuna kadar mücadele edecek, mazlumların yanında duracağız. Terör örgütlerini elindeki silahları gördüğümüz zaman burada Batı'yı görüyoruz.

Fransa'da bir terör eylemi oluyor kıyametler kopuyor. İspanya'da bir meydanda Feyenoord (PSV) takımının izleyicileri Atletico Madrid'le bir maça geliyorlar o maçta oradaki mültecileri affedersiniz meydanda oynatıyorlar adeta. Şınav çektiriyor bozuk para atıyor. Bunlar eskide bizden söyleyemem şimdi çok çirkin bazı şeyler olurdu ondan sonra para atarlardı onlara. Aynısını batılı yapıyor. Batının birçoğunun karakterinde bu var. Ama bu bizde yok. Utanmadan sıkılmadan açıklamalar yapıyorlar. Batının gazetelerinde de aynı şey var Kandil'in tepesindekilerde de aynı şey var. Ne diyorlar 'Ancak Erdoğan giderse Türkiye'ye istikar gelir.' Türkiye'yi ne kadar çok düşünüyorlar. Erdoğan geldiği zaman Türkiye'nin hali neydi bugün Türkiye'nin hali ne?

ANKARA'DAKİ TERÖR SALDIRISI
Aydın müsveddelerinin bu olayda bile olaylara nasıl yaklaştığını gördük değil mi Gördünüz. Bazı paçavraların nasıl yayınlar yaptığı gördünüz değil mi Atıyor başlığı, 'Batsın senin başkanlığın.' Bizim böyle bir derdimiz yok. Biz bu ülkede, ülkemizin geleceğini çok daha güçlü hale getirmek için ne yapmak gerekir bunun açıklamalarını yapıyoruz. Ama sizin derdiniz yok. Sizin derdiniz, bu ülkeyi bölmek, bu ülkeyi parçalamak ama parçalayamayacaksınız, bölemeyeceksiniz. Bunu böldürtmeyeceğiz.''

 
Vali Toprak’tan ‘bombalı araç’ açıklaması: İzmir’de…
 
Başkan Kocaoğlu: Canımız yanıyor ama…
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Karabağlar Ankara'yı andı
CHP Karabağlar İlçe Örgütü Ankara Güven Park’ta gerçekleştirilen bombalı ...
Bakan Bozkır: Önerilerimiz AB'yi şaşırttı!
AB Bakanı Volkan Bozkır, Türkiye'nin sığınmacı zirvesindeki önerilerinin ...
CHP İzmir’de tüzük harekatı: Komisyonda kimler var?
CHP İzmir İl Başkanlığı genel merkezden gelen talimat doğrultusunda tüzük ...
 
CHP’li Sertel’den ‘Fatih Projesi’ çıkışı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, eğitimde ...
CHP İzmir’de o başkan neden istifa etti?
Bayındır İlçe Başkanı Aydilek görevi bırakma kararı aldı. Egedesonsöz’e ...
O isim CHP'den istifa etti
2014 yerel seçimlerinde CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı olan Aylin Kotil ...
 
CHP’li Bakan rakibine oy verene dokunuyor
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, partisinin iktidarının rakip partilere ...
3 partiden teröre karşı ortak deklarasyon
AK Parti, CHP ve MHP teröre karşı ortak deklarasyon yayımladı.
Erdoğan: Kara gün dostu olduğunu gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör saldırısının ardından Ankara'ya gelen İlham ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İnsan yakmak ve Madımak!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbimizi ateşe verdikleri gün!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Avrupa’yı daha da zor günler bekliyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Galiba, bu filmi seyretmiştik…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva