HABERLER>POLİTİKA
26 Ağustos 2024 Pazartesi - 21:36

Erbakan Manisa'dan seslendi: Halk değişim istiyor!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Manisa'da il binasının açılışında konuştu. Erbakan, “Halkımız artık değişim istiyor, değişimin zamanı geldi diyor. Kurtuluş diyor ve bu kurtuluşun adresi olarak da milli görüşü Yeniden Refah Partimizi görüyor" dedi.

Erbakan Manisa dan seslendi: Halk değişim istiyor!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Manisa'daki ziyaretleri kapsamında Kula ilçesini ziyaret etti. Erbakan'ın Kula'daki programına Yeniden Refah Partisi Manisa İl Başkanı Mustafa Serhat Oran, Yeniden Refah Partili Selendi Belediye Başkanı Murat Daban ve partililer eşlik etti. İlk olarak partisinin ilçe teşkilatında, partililer tarafından karşılanan Erbakan, partisinin Kula'da yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte ilçenin semt pazarında esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Erbakan, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek istek ve sorunlarını dinleyip partinin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çekilen Erbakan, temaslarının ardından bir sonraki programı olan Ahmetli ilçe ziyareti için Kula'dan ayrıldı.

İL BAŞKANLIĞI BİNASININ AÇILIŞINA CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI DA KATILDI
Erbakan ve beraberindekiler daha sonra kent merkezine gelerek Şehzadeler ilçesindeki il başkanlığı binasının açılışını yaptı. Erbakan açılış öncesi kentte esnaf ziyareti yaptı. İl binası açılışına CHP'li Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay da katıldı. 

Açılışını yapmak üzere geldiği il binası önünde kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Erbakan, “Selendi, Demirci, Kula ve Ahmetli'de halkımızla, esnafımızla buluştuk. Bugün Manisa merkezde de esnafımızla buluştuk. Bütün bu buluşmalarımız, bu programlarımız bir gerçeği ortaya koyuyor. Halkımız artık değişim istiyor, değişimin zamanı geldi diyor. Kurtuluş diyor ve bu kurtuluşun adresi olarak da milli görüşü Yeniden Refah Partimizi görüyor. 31 Mart seçimlerinin hemen öncesinde başlayan çok hızlı bir yükselişimiz seçimlerden sonrada artarak devam ediyor. Halkımızın ilgisinden, teveccühünden dolayı sokaklarda, kaldırımlarda yürümekte zorlanıyoruz. Ziyaret için girdiğimiz pazar yerlerinde de büyük ilgi ve teveccüh nedeniyle çıkmakta zorlanıyoruz. Ve bu gerçeği teyit eden bir diğer husus da üye kayıtlarımızın resmi üye sayımızı seçimden sonra da seçim öncesinde olduğu gibi katlanarak artıyor oluşu. Bugün 550 bine geldik. Yılbaşına kadar 1 milyon üye hedefine ulaşmak üzere tüm teşkilatlarımız canla başla koşuyor. Manisa'da ve tüm Türkiye'de karşı karşıya kaldığımız bu büyük teveccüh ve heyecan dalgası bizim en kısa zamanda 1 milyon üye hedefine ulaşacağımızı gösteriyor. Yüzde 7 oy, 60'ın üzerinde belediye ve 1000 üzerinde il genel meclisi ve belediye üyesi Yeniden Refah Partimizin parlayan bir yıldız olduğunu gösterdi. Yeniden Refah Partisi olarak milletin bize güvenip teslim etmiş olduğu belediyelerde bu hizmetleri en mükemmel şekilde gerçekleştirip milletimizin kalbindeki yerimizi daha da iyi bir yere, daha da ileri bir nokta taşımak. Belediyelerde yapacağımız hizmetler son derece önemli. 1994'teki belediyelerde yapılan hizmetler 1995'te Refah Partisi'ni 1'inci parti yaptı. Şimdi yine aynısı olacak. Bu belediyelerimizde örnek hizmetleri ortaya koyacağız." diye konuştu. 

Konuşmanın ardından partinin Manisa İl Başkanlığı binasının kurdele kesimi yapıldı. (DHA)

 
Gürcü turistin acı sonu: Alışveriş yaparken öldü!
 
Tunç'tan 'Mehmet Şimşek' açıklaması!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ümit Özdağ'dan erken seçim mesajı
Partisinin 3. kuruluş yıl dönümünde konuşan Zafer Partisi lideri Ümit ...
MHP'li başkan silahlı saldırıda öldürüldü
MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap, silahlı kavgada hayatını kaybetti.
Kurtulmuş: Bu ülke her zaman daha ileriye gidecektir
Restorasyonu tamamlanan Zafer Müzesi'nin açılışında konuşan TBMM Başkanı ...
 
Gündem kurultay: Özel eski başkanlarla buluştu!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki genel başkanlar Altan Öymen, Hikmet ...
'Tarihimizin her sayfasını iftiharla taşıyoruz'
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, "Biz büyük ...
CHP'den 'erken seçim' çıkışı: Yakındır!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'tan erken seçim mesajı geldi. ...
 
Erdoğan'dan Özkan'a tazminat davası
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadaki ...
Mehmet KARABEL yazdı... Devamı pek yakında!
Mehmet KARABEL yazdı... Devamı pek yakında!
MHP’den Arzu Erdem açıklaması
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, eski milletvekili Arzu Erdem'in ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yıldırım hızıyla idam sehpasına!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Çeşme Projesi’ni kim sabote etti?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva